Кладионица

1. Jel nema hardena veceras? Koji kurac 3,6 na portland?

2. o pepi odavno nisi dolazio

3. Cao macane jebes li sta

4. Rivers 10.5 -
    Hanga 9.5 -
    Rubit 9.5 -
    Tiodor 11.5 -
    Van Rosom 8.5 -

5. Ni majka me jutros nije Nikolas! Hvala, druže, po ko zna koji put! Ja sam doduše izbacio Riversa jer mu je pala granica, i Tiodor nije igrao, ali nema veze, bitno je da može da se poigra.

A na drugom još samo Irving plus na 24.5 i Derouzan plus na 27.5, ajde da igram dok me cipele ne nažuljaju

6. odem po leba i reko aj da bacim 100din da ne prekidam niz od 246dana kladjenja i na brzinu proberem samo ponesto ucen greskama autora koje ne bih imenovao sada koje sam debelo osetio na svojoj kozi i eto jebeno
    jebeno eto
    https://image.prntscr.com/image/cAbm6eCWSTiP6QNmeP7-VQ.png

7. pa sta je ovo koji kurac svi prosli jebeno haha jos tiodor nije igrao pa bi neko od dve strane pao al igleda nas je veca sila pogledala danas

8. Ala je krenulooo. Ajmo Irvinže jebem li ti tetku nemoj da prekidaš niz

9. Tačno je sve došlo jer Tiodor nije igrao, inače bi imao tipa 15 poena za 12 minuta

10. vidi kako sere ovog majmuna

11. Kurac, neće ovaj ni da vraća Irvinga, odlepili se

12. Opa igraju teodosić i grifin a dvojka na kliperse u sokeru 1.9 trpaj trpaj!
    Nisu srozali još, ne znam za mocart verovatno i oni drže nije se očekivalo da igraju obojica

Doduše ja sam alav pa sam uzeo hendikep 1.5 i zaokružio kvotu na 2 ali jbg sad ako dobiju s 1 razlike

13. Pa jeste spavate vi bi svi leba preko postelje e pa ne može batke

14. Ijao lu vilijams još na 27.5 pa kako to ne videh majku ti jebem minus kao... Kao breg minus, jeste ubacio 50 juče, ali boga nema 22 da prebaci s ovom dvojicom na terenu eto kvote 3.5 koispičke lu vilijams 27.5 - i dvojka na kliperse ma B O M B O N A

15. Ispravio se i sa ovim drugim, rknuo i minus na vilijamsa i čistu dvojku na kliperse na 3.5 i u pičku materinu sad ako popušim kurac od mrtvog sakramenta

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.