Prijava

Uzimajte pare, sve je razjasnio, ima i sajt.

E ako ima i sajt onda dobro

Nema nista na sajtu. Ne mozes da se ulogujes. Ali moras da platis paket...

X poluvrijeme na sve utakmice evropskog

Baš me zanima koji procenat utakmica je došao X poluvreme, ja jurim X-1, dosta ih je došlo tako do sada, ali to uglavnom u prvom kolu, kad još svi igraju onako ispitivački i relativno uplašeno, mislim da će sad sve manje da dolaze takvi rezultati.

9 od 21 utakmice je bilo X na poluvremenu, čak ni 50%, razočaran sam.

Dobih 12000din, nalupao domaćin 2+.

Pozdrav društvo!
Konačno počinje to EP, a zvanično ga otvaraju turski i italijanski reprezentativci.
Moje lično mišljenje je da će možda turci biti najveće iznenađenje na ovogodišnjem prvenstvu, i da mogu da dođu do polufinala, jer posle mnogo godina konačno imaju kvalitet i znanje, a i u odličnoj su formi igrači.
Kompaktnost i zajedništvo je u njihovim rukama i ako su italijani favoriti na papiru i po igračima, ipak po meni ako izvuku nerešeno , nek budu zadovoljni.
Kvalitet im sigurno neće večeras pomoći, već samo sreća i verovatno stare izlizane fore kod italijana, a to su provokacije protivničkih igrača i pritisak na sudije.
Činjenice koje su na strani Turske su:
> Fantastična forma pojedinih igrača, a najviše se očekuje od Yilmaza i Yazicija. Dovoljno je napomenuti da su njih dvojica igrači Lila, ovogodišnjeg prvaka Francuske. Jedan mlad i perspektivan, a drugi iskusan i igrač koji dokazuje da su godine nevažne da se pokaže kvalitet i upornost na terenu.
Calhanoglu je isto imao dobru godinu u Milanu, malo je opala i njemu forma, ali turski reprezentativci ujedaju za svoju reprezentaciju, pa tako da će i on pokazati sve najbolje na terenu u to budite sigurni.
Dugo nisu bili na nekom većom takmičenju, i definitivno će dati sve od sebe da pokažu da nisu bezveze došli na EP.
Italijani ko italijani, imaju i oni pojedince koji rešavaju utakmice i kad im ne ide (Immobile), ali fali im ipak onaj žar koji su imali kad je igrao Pirlo i ostali, a i tada su se mučili debelo sa svojim protivnicima. Naravno da ih ne treba otpisati, ali mislim da će svoje bodove morati da traže na druga dva meča, jer Turska je u ovakvom trenutku jak plen za njih

Turska: 0 bodova, gol razlika -7

Italija: 9, bez primljenog gola.

Pa zhajk jbg. Bukv tesko da ces se zajebati ako igras sve suprotno od njega

Uzeo sam 116 hiljada.

Nalupao drugu ligu burkina faso.

jos jedna Thilmozoda koja ce ostati zabiljezena

Pa da l si toliko glup. Samo kažeš da pokažem tikete, online sam igrao.

Ko nije uzeo pare nece nikad
Sve pobede bez primljenog gola kvote 1.5 pa na gore, od ex yu pa na dalje sve od 1 do 5 nula mogla se zmijica sastaviti na 100 dinara 1000e al ja nisam igro naravno niti cu igrati vise u zivotu malo sam se sprdao sa.ligom sampiona cisto iz zabave pa malo ligaski fudbal i sve mi padalo od real protiv serifa pa do celzija koji igra 1 1 sa sautemptonom i ovi dobiju crveni u 70om i dobije che 3 1 a ja igrao D0-2 tako da sve u svemu nek igra ko oce

Daj status tiketa ili se nije desilo @Thilmo

Ove nedelje sam ave zivo pogadjao od tacnih rezultata do prelaza a pare uzeo nisam
Evo jedan motivacioni kad se osecate lose da pogledate
https://ibb.co/dchqj4P