Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jel ispratio ovo neko? Taj mu isti tad reko protiv radnickog kad bude sa krkom i maoabijem ali sa makabijem ce biti losa kvota i veliki hendikep a ovo bila fina kvotica.
Evo dojava i od mene,imate 6 minuta :)
Ross County-Morton 2-1
Znaci,Coa ne nerviraj se ako Ross bude gubio na poluvremenu.
hahah dojava 100%?
Jebote ako niste sigurni da je dojava, stavi da je predlog jebaliga.
Brate, ja jesam lud, ali ti si me prejeb'o jedno 500 puta. xD 'De ćeš bre na OFK-u, glodarima treba da ih ne stigne Zvezda.
http://vukajlija.com/reakcije/1782
Ross County-Morton 2-1
Vidi džanki, dođi džanki, mali džanki.
Inače čekam još Reading za sitne stine pare.
Aukurac. Liverpula (đe mećah) 1X vodi 2:0, a Kardif (đe mećah dvojku) 1:1. PU!!!
I Inter me jebe, a Bajern trpa ko u nerotkinju.
Opaaaaaaaaaaaa...Eve ga Inter vodi. Fak jea! Bar će možda jedan prođem.
Gazimudo, aj pitaj onog sa ma nemoj da li ima nesto za sutra, nesto vise mogucnsoti prolazno.
Jebo te, ovaj Gomez hoće Mesija da stigne.
Milito car! Sad će ovo da se smiri, plašiće se da ne ispuše i jedni i drugi, i čekaće produžetke. Ja nastavljam sa onim da vam ne pišem sve tikete ovde, jer mislim da ste baksuzi, i za sad sam u pravu!:D samo da liverpul ostane 0-2, ništa više!
P.S. SELENIJUM, KOLIKO SAM VIKAO ZA ROS KAUNTI? 'BEMTEUGLAVU, KAD ZNAM DA JE KEC K'O KUĆA, NE JEDEM JA ISTA GOVNA DVA PUTA. :)
Ja uvek kad okacim ovde tiket, mnooogo padnem :D
Ili kad mozzartov proverim :D
Kad ne okacim i kad ne gledam tiket ceo dan, tek navece kad vidim, prodjem! :D
Šta ću kacam strašljiva, a prvo kontala singlirati Liverpul i vi me preplašite, pa stavih 1X i eto šta napravih...
Od sada, Acika, samo tebe slušam :*
ajde ajde karajte glupe zabare
sad sam ispao prorok, 5 minuta pre gola.....KARAJ GLUPE ZABAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
KARAJ KURAC!!!! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAH!!!
Ja već krenula da kucam žalopojku :D
Ma nema sta da ga pitam, ako ostavi ostavi,al to su vam sve njegove prognoze.. i uglavnom gadja tacne rezultate.. To udje jednom u sto godina,al eto :)
HAHA, NEVEROVATNO!
hvatam inter iz iksa u keca, ros kaunti vodi 2:0, iz 1-1 dakle, uhvatio bajern duplu pobedu, liverpul prolazi 0-2, a ONDA POSTUJEM OVDE DOK SE JOŠ IGRA I:
Inter prima gol, jedem se živ jer padam za 4 soma u devedeset i nekom (kao i onomad na real u rusiji), penal za inter u sledećem napadu, ne verujem kako me kenja, i bacim pogled na ros kaunti, kad... JEBITE SE BRE, BAKSUZI JEDNI, NIKAD VIŠE NEĆU DA VAM OSTAVIM TIKET ILI KAŽEM ŠTA ČEKAM ZA PARE, BAKSUŠČINE! :D
Coa to mi se desilo 100puta!
Da proslavim prije vramena..
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA...
Fino ja reklA da je mi je sumnjiv Ros Kaunti :D
NAČI TI MENE IMA DA SLUŠAŠ! :D
HAHA, NEVEROVATNO!
hvatam inter iz iksa u keca, ros kaunti vodi 2:0, iz 1-1 dakle, uhvatio bajern duplu pobedu, liverpul prolazi 0-2, a ONDA POSTUJEM OVDE DOK SE JOŠ IGRA I:
Inter prima gol, jedem se živ jer padam za 4 soma u devedeset i nekom (kao i onomad na real u rusiji), penal za inter u sledećem napadu, ne verujem kako me kenja, i bacim pogled na ros kaunti, kad... JEBITE SE BRE, BAKSUZI JEDNI, NIKAD VIŠE NEĆU DA VAM OSTAVIM TIKET ILI KAŽEM ŠTA ČEKAM ZA PARE, BAKSUŠČINE!
Сујеверство левел 7000 & бапске приче за 3, 2, 1 ..