Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Vidi, i Liverpul sjeb'o posle. I to sve nakon što sam postovao ovde!
NEMOGUĆE, OVO SE NIJE DESILO!:D
ne dam nikad više nijedan tiket ovde, jepte se! Eventualno neko mišljenje ili nekoliko parova, a ovako... JOK!:)
Ne mogu da editujem post preko telefona:
Džanki, slikaj tikete kad baciš 20 000 od užine na drugu francusku ligu, da se oprostim od teme, i vukajlije, i neta, i kladionice, i aupičkumaterinu. :*
Mene samo krave sjebase za dvdeset pet evra.
Džankija treba banovati za konstantno provociranje.
Challenge accepted.
Ali kad sam procitao ono "JOS SAMO LIVERPUL DA OSTANE 0-2 NISTA VISE" znao sam da ces puci jer si nas nazvao baksuzima,a kladionicabog ne dozvoljava da vredjas one koji joj daju pare :D
Знао сам да избегнем и уплатим само неку сићу .......
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Vise u pizdu materinu i padanje za gol, i u 90. i kladionica i sve! Da ga Inter nije dao, citali biste sutra u novinama kako se decko bacio na sred Cubure u Beogradu pod trolu....sve im jebem....Znaci zaplakao sam od muke kad su ga dali, nisam vise znao sta cu sa sobom, koliki sam maler, koliko me nece....
http://img571.imageshack.us/img571/5462/13032012190.jpg
svaka cast bvdlga
Samo mrzim kad nešto tragično znam da će da se desi, k'o što je bilo ovo večeras u Minhenu (znao sam da će Bajern da ih odere, ali stvarno nisam očekivao baš 7:0) i nemam bar neku solidnu kintu da to ispratim. Pu! A sutra fašisti ponavljaju sličan scenario, samo što će se oni zaustaviti negde na petardi. Nikome ne praštaju, pogotovu ne na svom terenu i kad su prvu tekmu odigrali nerešeno. A Čelsi - Napoli, 2-2&3+! :D Neki x verovatno. Stvarno ne znam čoveka koji nije zgotivio taj Napoli posle svega što su uradili. :) Bravo bvdlga. Veruj mi da znam kako ti je. Meni PSŽ, koji isto gotivim k'o što ti gotiviš Inter, uleteo i to u duplu šansu, u 94. minutu! :D E, da, sutra igrajte na Aris basket, 1.50 kvota, igraju u svojoj hali derbi protiv PAOK-a. Čisto da vas podsetim šta im daje podstrek da odigraju k'o blesavi.
http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0
бвдлга, улети са дојавом, реци да бацамо паре на борац чачак из икса у кеца, на спартак из икса у двојку и раднички из кеца у кец, живота ти, вади нас из гована :Д
Бвдлга краље, дај неке дојавеее.
Igram na Bet365. Minimalni ulog je 0.2 evra, pa sam krenuo sa onim duplim uvećavanjem uloga gadjajući kvotu 3 ili veću. U principu samo igram basket, dve tekme gadjam granicu, plus ili minus i to u lajvu. Kvote mu dodju izmedju 1,8 i 1,9. Kontam da mogu da nabodem jedan tiket od 8-9 koliko bih imao da ispratim. Uvek kad pogodim, vraćam se na početni ulog od 0,2 evra, normalno.
Ja počeo ponovo da igram kladžu na netu.
Javljam za neki dan koji je fazon.
Ovo za sad uopšte ne ide loše. Držim se principa da igram samo basket, da se ne zalećem na neke nebuloze ko što znam. Pošto nisam ko Coa, da verujem da ste baksuzi lololo, trenutno stanje je takvo da sam za nedelju dana od početnih uloženih 20 evra, dogurao do 65 trenutno na računu.
Predražinjo, stavi danas 1 na Aris i 2 na Olimpiju. A ako ovo prođe, ima sam sebi da popušim, da se tako nekurtulno odrazim. :D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7243127-963
ово, плус реал 4-6 голова, и челзи из кеца у кец!
ево вам и овај тикет, боли ме рац и да не прође, спрдња. :)
и капфенберг - нојштат х, и минхен 1860 х-2, или гг3+, и војводина пх, и доста!
Офк - партизан 1-1
OFK 3+
Što vas je dosta zapelo da će ofk da pobjedi?
Раднички - Јавор 1
Борац - Борча 1
НП - Војводина 2
Металац - Спартак 2
И одигр'о сам жешћи, па ако прође - прође:
Ово горе и дод'о сам:
Хајдук - Јагодина 1
Слобода - Рад 1
Офка - Партизан 1Х
Звезда - Смедерево од 0-2