Кладионица

1. Pa trebalo je da igraš onda Liverpul x-x, i tu ti je kvota negde oko 5, makar bi imao čemu da se nadaš. :) Nije ti loš fazon, Džankozo, štaviše odličan je jer dosta puta dođu tako, ali je fora što ne znaš koja će tako doći. Probaj pa vidi.

2. @Џанки: Је л' бар 2 текме по тикету или укупно? Мис'им да може да ти прође један тикет, али оба - теже. Ја би' опалио само један и на све ставио Х-Х и аупичкуматерину! Иначе не волим да се зајебавам с тим системима, некад сам форсир'о 6 од 9, али више ме мрзи да толико размишљам и рачунам. Оно, кад један промашиш, добијеш још солидну суму, а кад их више промашиш, онда само нешто симболично или - не дај Боже - мање од уложеног. :Д

3. Dzankee
    ja razmisljam da sledece kolo francuza 2. liga, stavim sve tekme 1-X, i sve tekme 2-x po 1000 dinara...ako dodju bar dve u plusu sam, ako dodje samo jedna u minusu sam, ako ne dodje nijedna kurac lipov? :)

uglavnom dolaze bar 2...sta mislite

ја мислим да си ти сад старији годину дана, али да још увек сереш као прошле године.

ако то уплатиш (да подсетим, то је 10 утакмица, сваку играш 2 пута (1-х и 2-х), по 1000 динара, то је 20 000. ти имаш једва 16 годиница, сине), сликај све тикете и постави овде, ја тражим трајни бан, бацам компјутер у пичку материну, и никад, никад више не улазим у кладионицу. било би ме срамота да ставим од 100-1000 динара, ако неки тамо шеснаестогодишњак баца по двеста евра за дан. ето.

но, на страну више серендање по теми, ово:

бајерн 1&3+
    интер 2-3 гола
    рос каунти 1
    ливерпул пх

верујем и да би бирмингем могао коначно опет да крене у серију. ако ништа друго, сигурица је 0-2 гола.

4. kazu da federera opicio neki virus, ako neko ima para za bacanje nek pokusa na protivnika da odigra..

5. Kolčester 4+
    Stivenidž 4+
    Darlington 4+
    Mansfild 4+

Ne pitajte me kako sam dosao na ideju da stavim na Notingem,Donkaster,Nortampton,Blit i Storford.

6. Krka-radnicki -1. Ne znam koliko je sigurno ali je mom drugaru igrac radnickog rekao da igra na krku. Kvota 1,85 cist kec. On singlirao za 2200 ja se jos razmisljam.
    EDIT: I ja na bwinu sad singlira za deset evra. Jbg nisam imao sa cim da povezem jer mi sve nesigurno. Jedino mozda bajern 3+ al bedna kvota i inter od 0-2 , mada mislim da ce inter doci 1 iako ne bi voleo jer me govna trista puta sjebala.

7. Lep tiket ljakse. Ja sinoc uhvatio turke iz dva u jedan. I to u pet do sedam mi samo pade na pamet da bi mogli da dodju i uplati.

8. Koliko sam video po raznim forumima, ako Liverpool ne odigra X i Inter ne pobedi, kladionice nece znati kuda sa parama. Ovaj je moj:
    http://www.dodaj.rs/f/1c/ab/4xjzARER/11.png

9. Ја одигр'о на Бајерн тачан резултат 2:1, 3:1 или 4:1 и Интера из икса у кец.

10. Milos-88

Krka-radnicki -1. Ne znam koliko je sigurno ali je mom drugaru igrac radnickog rekao da igra na krku. Kvota 1,85 cist kec. On singlirao za 2200 ja se jos razmisljam.
    EDIT: I ja na bwinu sad singlira za deset evra. Jbg nisam imao sa cim da povezem jer mi sve nesigurno. Jedino mozda bajern 3+ al bedna kvota i inter od 0-2 , mada mislim da ce inter doci 1 iako ne bi voleo jer me govna trista puta sjebala.

Znaci Krka namestena...izgleda da prolazi, svaka cast

11. 'Nači za sutra Makabi - Zvezda toliko dolazi ispod hendikepa da vi niste svesni! Moj blesavi ortak 'oće da igra na Zvezdu, kvota 10. :D

12. Jebem ih u dupe ako pobjede, kad nisam ranije skontala post...

13. grifine, ja bi to slao na privatni pregled..

14. Jebem ih u dupe ako pobjede, kad nisam ranije skontala post...

Ja video u 18:00.

15. grifine, ja bi to slao na privatni pregled..

Ne vredžaj mi ortaka, dečko, nači ču te u gradu! :D Pa pazi, Makabiju apsolutno ne treba ni za šta, mada da će Zvezda dobiti, to je malo mnogo nemoguće. :)

16. pa njemu nije trebalo jos u 1. kolu unapred su znali da ce biti prvi...

17. Opala, svi počeli da imaju neke dojave :)

DŽANKI REAGUJ!

18. 2000 na ofku pa a u pičku materinu. kvota devet.
    Isto odigrah celo kolo ćetnićke lige 0-0 tačan rezultat, sistem 3 od 8.

Ako upadne nešto od ova dva... ne smem ni da pomislim.

Aj djavole pomozi. Bog ne pomaže u kocki.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.