Кладионица

1. Milanu u prvoj tekmi nece igrati tijago silva. Sto znaci da ulecu Nesta ili Mexes. I jedan i drugi su spori do zla boga, tako da cu ja da gadjam da ce barca da metne jedno 3 komada milanu u prvoj tekmi.
    Navijam za milan, al mislim da nece proci. Al zato mislim da ce bar jedna tekma uleteti 7+.

Sto se tice duela Benfika - Celzi, mislim da moze da dodje dvica. Celzijevi igraci su ocigledno bojkotovali onog pajvana Buljasa, cim je otisao igraju bolje. Cak je i tores dao gol ahahhaha. u svakom slucaju, valja pokusati da celzi daje 2 gola, ili neki viner ili duplu sansu X2.
    Apoel - Real. Posto real i barca najbolje igraju protiv timova koji se protiv njih brane,ocekujem da ce real da im zvekne jedno 2,3 koamada i da ih spusti na zemlju. Fudbal se igra na golove, a ako vec hoces da se stekas moras da imas dobre igrace,sto apoel realno nema. Zato ovde cista dvica.

2. Ljudi, znanje se pokazuje na malim uplatama, odnosno, velikim kvotama. To je bio oduvek moj stil. Maksimalna uplata pedez dinara a kvota ne manja od 50 :)

3. Cak je i tores dao gol ahahhaha.

Pusti čovjeka, zajebao se :)

Ja će šjutra sigurno mećem Barsu i još nešto da ukupna kvota bidne makar 2, nešto.

4. Ljudi, znanje se pokazuje na malim uplatama, odnosno, velikim kvotama.

Da, brate, ali ja 'oću d' uz'em pare bre! :D Nema od velikih kvota 'leba, brate, večito te nešto sjebe. Real večeras neće da gazi, ali će dobiti. Dobar je predlog 2-3 gola. Ja sam Benfika - Čelsi igrao x jer mislim da je to najrealnije. Plavci bi trebalo da u Londonu završe slićpo. 'De je sad Miraš da nas lepo posavetuje za niželigaške Engleze? :) Odigr'o sam neki penis i jebaću mamu onom Almagru ako ne dobije Fiša jer sam se pola čuke nabeđiv'o sam sa sobom ko će da dobije. xD Sele, meći sutra na Patlidžan i Fener pored Barse i eto ti kvote 2. :)

5. Апоел Реал НГ
    Бенфика - Челзи X
    Сандерленд - Евертон 0-2
    Петербург - В.Хем 2

квота око 15

6. Ja sam odigrao 2 tiketa za veceras. Na jedan uplata 950 na drugi 100.
    Ako ne dodje ni jedan, to je moje zbogom kladionici.Ali ozbiljno. Nemam kinte da bih se toliko rasipao. A pritom pare uzmem jednom u 2 meseca.
    pocecu da ucim, mozda i zavrsim fakultet. Koliko sam vremena proveo gledajuci listu, do sad bih vec master bio.

7. Što ne kažeš šta si odigrao, pomozi nama neodlučnima :)

8. Necu da kazem,i necu da pratim tiket. Pred spavanje cu da pogledam sta sam uradio.
    ako vam kazem sta sam odigrao,pascete i vi i ja. I to na jednu verovatno.

9. Ja sam nalupala par gluposti:
    http://www.dodaj.rs/f/2n/jZ/w4B0Yhf/1.png
    i
    http://www.dodaj.rs/f/y/n5/3MK3q5Zs/2.png

Singlirah Žilinu i pederi prime gol u 87.min. PU!

Još uvijek ne znam šta da večeras stavim uz Totenhem i Real.

EDIT: Glupi sniping tul, opet me zajebava.

10. Ne bi me iznenadilo da Kristal Palas proda Donkasteru za opstanak,ali nisam imao muda da metim dvojku :D

11. E dabogda prodali! Hoću da prođem nešto :)

12. На једном сам одигр'о Реал - АПОЕЛ голове 0-2, икс Челси и хендикеп на Филаделфију, а на другом двојку на Челси, АПОЕЛ - Реал хендикеп икс и двојку на Атланту. Па да видимо...

13. Oho, ja vezao 2 dobitna za 2 dana. Jes' da sam sada dobio sam rikverc pare koje sam uložio, ali ovo valja.

Odigrao na drugom tiketu tačan rez Apoela i Reala da će biti 0:3, kenjara. Ali odigrao isto i 2:2 na Benfiku i Čelzi, pa popušio. Ali svakako, opet isti budžet za sutra, sims ledžit.

14. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1099-5555848-967
    za ceteres dinara i sudija koji nije svirao penal me je, moze se reci, izjebao

15. Onaj od 100din je prosao ovako:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-2414330-967

A onaj od 950 je jos u igri ceka se conga.
    Najmanja kvota na tiketu,ako zajebe , putujem u francusku.

16. Hhahahaha, kakav sam jebeni usranko... Prvo sam birao u kojoj kladzi da igram, i izaberem Meridian, kvote su bila najbolje, i odigram za 50e MK dons 3+ i Sruzberi 3+... MK dons u 90. iz penala 1-2, a Sruzberi prekinu na 1-0 oko 88. minuta, i racuna mi se kvota 1... hahhahaha :)))) A drugar odigrao u Mozzartu, iste dve, i pao tiket. :D Pu pu, da ne ureknem, ovde fazon kvota 1 ako se ne odigra sutra, a valjda nece.

Pogodih LS Real 2-3, ali bih Celzi pao samo tako... ni kec , ni od 2-3. :) Sutra 1 na Milan, samo zbog kvote...

17. I ti gađ'o fašiste iz iksa? Mene prejebao glupi Sanderlend i glupi sudija koji nije svir'o penal jer sam igr'o x na Benfika - Čelsi. Jeb'o im ja pas mater. Ali UBEDLJIVO najčudnija stvar koja se danas desila je ova: molio bih nekog košarkaškog stručnjaka da mi onako kurčevito iskobjašnjava na kojih 300.000 fora je moguće da je Barsa jebeno dala ispod 70 koševa na jednom meču?! Koja je bre to judeomasonskovatikanska zavera koju pičku materinu?! Ja nikad, ali NIKAD, nisam video da je Barsa dala ispod 70 poena u basketu. Strašno.
    JEB'O ME ALMAGRO U BULJU ONU MOJU RETARDIRANU!
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7569842-967
    A jebeni usrani Fiš u odlučujućem gemu u 3. setu 2 puta prebacuje jebenu lopticu preko mreže i taman padne onako da je ni 2 Nadala ne bi stigla! A da sam kojim slučajem odigr'o na jebenog usranog Fiša, ne bi doš'o ni za 500 godina! Jebeno ne verujem! Opet sam skroz dekintiran, osim ako me ne izvuče večeras NBA, a kad god sam se iole oslonio na taj cirkus, naravno, izduv'o sam ga u nekih 100% slučajeva. Sve u svemu, još jedan prosečan nervirajući dan.

18. Oce li ti biti lakse ako ti kazem da sam ja na tiket od 950din uplate stavio keca na fisa?
    Izvini,al koji rac si igroa na almagra koji je klasican sljakas, protiv fisa koji je klasican betonas a pritom se igra u americi? ja kad sam video kvotu,nisam mogao da verujem.

A reci cu ti samo jos jednu tekmu kad je barsa dala ispod 70 poena.

KK PARTIZAN 67 - 66 barcelona

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.