Čuj ovu ne galami! :) Vid'o bih tebe da si pogodila tačan rezultat, ali ne ono Novara kod kuće protiv Ćezene pa bidne 0:0, nego 2:2. :) Još sam ti i prognozir'o na šta ćeš da padneš. Pa 'de ćeš više? :D
JUJUJUJUUJUJUJUUJ, KOA KVOTA NA PATLIDŽAN SUTRA! A to Toletov klub... Ijuuu! Odmah mi zapade za oči kvota na Lion kod kuće protiv Oksera 1.40! Bruka. Ću predložim još nešto, ali sutra, sad me mrzi. :)
Није ти то лоше, само овај Јуве мало смрди. Мис'им, ја увек некако избегавам да играм двојке на Жабаре, а тек 2-2. Ал' добро, Јуве је зајебан ове сезоне. Квота за 2:0 је можда 8-9, не'ам појма. Увек су ту негде.
Имам ненормалан трип да ће јувентус да буде 0:2 коначан резултат, колика је квота на то зна ли ко?
U Mocartu je 8.50. Da da, Malaga igra u ponedeljak. Smare, izbegavaj Blekburn, oni igraju za opstanak. Ako hoćeš eventualno x stavi, to ti je moj predlog. Mislim, ko zna, možda i dođe 1, ali Albionu i ne treba toliko jer je koliko-toliko udaljen od te zone ispadanja, a ovima je svaki bod k'o kuća.
Brate svaka čast!!
Sad videh rezultat i odmah sam se setio da je neko prognozirao 2:2...
Ne galami odmah, jebo te ja! :)
Baš jutros govorim kolezi kako je jedan sa Vuke prognozirao da će bidne 2:2 :)
Tuga...
http://alkaos.com/images/423P1120590.jpg
Ја за сутра контао, јебо га кљунар, да ставим ове парове :
Суботица - Партизан 2
Звезда - Метал 1
Челси - Вигун 1
Монпеље - Сошо 1
Бајерн - Аугсбург 1
кано квота 3.55
А онда све то умножим у недељу!
Што се тиче осталих парова могло би и :
Саутемптон 1
Дебрецин 1
Рома 2
Милан 1
Удине 1
Сласк 1
Лион 1
Čuj ovu ne galami! :) Vid'o bih tebe da si pogodila tačan rezultat, ali ne ono Novara kod kuće protiv Ćezene pa bidne 0:0, nego 2:2. :) Još sam ti i prognozir'o na šta ćeš da padneš. Pa 'de ćeš više? :D
JUJUJUJUUJUJUJUUJ, KOA KVOTA NA PATLIDŽAN SUTRA! A to Toletov klub... Ijuuu! Odmah mi zapade za oči kvota na Lion kod kuće protiv Oksera 1.40! Bruka. Ću predložim još nešto, ali sutra, sad me mrzi. :)
Ја данас одигр'о неки НБА. Тек сад сам се сетио. Пајсад:
Репторси - Кавси(+7,5) 1
Пејсерси - Тандер(-3,5) 1
Нетси - Визардси 1
Хит - Гризлиси 1
Хокси - Пистонси(+8,5) 1
Мевси - Блејзерси 1
Спарси - Хорнетси(+11,5) 1
Бакси - Бобкетси(+13) 1
Нагетси - Санси 1
Џез - Вориорси(+7,5) 1
Лејкерси - Рокетси(+5,5) 1
Све сам одигр'о нормално, значи сјебаће ме бар три пара. (:
чек чек, колко је квота, 10000000000000?
Ма как'и, бре. Око 350.
Није ми јасно зашто бацате паре на те зајебанције ионако никад не пролазе...
Зна да укења једном у пар година. :Д
Ма дај, пусти те џованске форе...то је ко оно ''чисто нешто да испратим''...
Ал' фора, у задње време ништа ни не пратим. То је више "чисто да ме усере". :Д
Оће усраће те један у 1000000000000000000 тикета....
Ја планирам сјутра да одиграм
Мехенгладбах 1 & 3+
ВБА 1
Малага 1-1&3+
Јувентус 2-2
Што мислите?
Квота је неђе 40...
Имам ненормалан трип да ће јувентус да буде 0:2 коначан резултат, колика је квота на то зна ли ко?
Није ти то лоше, само овај Јуве мало смрди. Мис'им, ја увек некако избегавам да играм двојке на Жабаре, а тек 2-2. Ал' добро, Јуве је зајебан ове сезоне. Квота за 2:0 је можда 8-9, не'ам појма. Увек су ту негде.
Ма знам да је то жабар смрдљиви него ето чисто офрље онако да одиграм, забаве ради, ионако никад не очекујем нешто :)
Е да, заборавих да ти кажем да Малага игра тек у понедељак. лолол Мис'им, бар тако пише на Сокервеју.
U Mocartu je 8.50. Da da, Malaga igra u ponedeljak. Smare, izbegavaj Blekburn, oni igraju za opstanak. Ako hoćeš eventualno x stavi, to ti je moj predlog. Mislim, ko zna, možda i dođe 1, ali Albionu i ne treba toliko jer je koliko-toliko udaljen od te zone ispadanja, a ovima je svaki bod k'o kuća.
Singliraću Fiorentinu protiv Milana za 200-300 dindži, kvotica oko 9.
Мехенгладбах 1 & 3+
Jesu četvrti na tabeli ali igraju kao neke babe, mene poslednja 2 puta prodali jebo im pas mater