Кладионица

1. Brate svaka čast!!
    Sad videh rezultat i odmah sam se setio da je neko prognozirao 2:2...

2. I NIKO DA PROKOMENTARIŠE MOJ DOKTORAT, A?! Dobro, ja ću sam da se pofalim. KOI SAM DOKTOR BRE EEEJJJ! :D

Ne galami odmah, jebo te ja! :)
    Baš jutros govorim kolezi kako je jedan sa Vuke prognozirao da će bidne 2:2 :)

3. Ја за сутра контао, јебо га кљунар, да ставим ове парове :

Суботица - Партизан 2
    Звезда - Метал 1
    Челси - Вигун 1
    Монпеље - Сошо 1
    Бајерн - Аугсбург 1

кано квота 3.55

А онда све то умножим у недељу!

Што се тиче осталих парова могло би и :

Саутемптон 1
    Дебрецин 1
    Рома 2
    Милан 1
    Удине 1
    Сласк 1
    Лион 1

4. Ne galami odmah, jebo te ja! :)

Čuj ovu ne galami! :) Vid'o bih tebe da si pogodila tačan rezultat, ali ne ono Novara kod kuće protiv Ćezene pa bidne 0:0, nego 2:2. :) Još sam ti i prognozir'o na šta ćeš da padneš. Pa 'de ćeš više? :D
    JUJUJUJUUJUJUJUUJ, KOA KVOTA NA PATLIDŽAN SUTRA! A to Toletov klub... Ijuuu! Odmah mi zapade za oči kvota na Lion kod kuće protiv Oksera 1.40! Bruka. Ću predložim još nešto, ali sutra, sad me mrzi. :)

5. Ја данас одигр'о неки НБА. Тек сад сам се сетио. Пајсад:

Репторси - Кавси(+7,5) 1
    Пејсерси - Тандер(-3,5) 1
    Нетси - Визардси 1
    Хит - Гризлиси 1
    Хокси - Пистонси(+8,5) 1
    Мевси - Блејзерси 1
    Спарси - Хорнетси(+11,5) 1
    Бакси - Бобкетси(+13) 1
    Нагетси - Санси 1
    Џез - Вориорси(+7,5) 1
    Лејкерси - Рокетси(+5,5) 1

Све сам одигр'о нормално, значи сјебаће ме бар три пара. (:

6. чек чек, колко је квота, 10000000000000?

7. Ма как'и, бре. Око 350.

8. Није ми јасно зашто бацате паре на те зајебанције ионако никад не пролазе...

9. Зна да укења једном у пар година. :Д

10. Ма дај, пусти те џованске форе...то је ко оно ''чисто нешто да испратим''...

11. Ал' фора, у задње време ништа ни не пратим. То је више "чисто да ме усере". :Д

12. Оће усраће те један у 1000000000000000000 тикета....

13. Ја планирам сјутра да одиграм

Мехенгладбах 1 & 3+
    ВБА 1
    Малага 1-1&3+
    Јувентус 2-2

Што мислите?
    Квота је неђе 40...

Имам ненормалан трип да ће јувентус да буде 0:2 коначан резултат, колика је квота на то зна ли ко?

14. Није ти то лоше, само овај Јуве мало смрди. Мис'им, ја увек некако избегавам да играм двојке на Жабаре, а тек 2-2. Ал' добро, Јуве је зајебан ове сезоне. Квота за 2:0 је можда 8-9, не'ам појма. Увек су ту негде.

15. Ма знам да је то жабар смрдљиви него ето чисто офрље онако да одиграм, забаве ради, ионако никад не очекујем нешто :)

16. Е да, заборавих да ти кажем да Малага игра тек у понедељак. лолол Мис'им, бар тако пише на Сокервеју.

17. Имам ненормалан трип да ће јувентус да буде 0:2 коначан резултат, колика је квота на то зна ли ко?

U Mocartu je 8.50. Da da, Malaga igra u ponedeljak. Smare, izbegavaj Blekburn, oni igraju za opstanak. Ako hoćeš eventualno x stavi, to ti je moj predlog. Mislim, ko zna, možda i dođe 1, ali Albionu i ne treba toliko jer je koliko-toliko udaljen od te zone ispadanja, a ovima je svaki bod k'o kuća.

18. Singliraću Fiorentinu protiv Milana za 200-300 dindži, kvotica oko 9.

19. Ја планирам сјутра да одиграм

Мехенгладбах 1 & 3+

Jesu četvrti na tabeli ali igraju kao neke babe, mene poslednja 2 puta prodali jebo im pas mater

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.