Кладионица

1. Ja sam mećala Kopenhagen, Dizeldorf i Bilbao. Baš me interesuje na koju ću da padnem.

2. Ko je lud da baci pare:

Metalist X-2
    Atletiko Bilbao 1-2g
    Hanover 5+
    Valencia P1
    Pescara 2p 2

kvota 727. Malo li je.

3. Baš me interesuje na koju ću da padnem.

Na Bilbao. Mogu da ti potpišem. Biće 2:2. :D Paz' šta ti kažem. :)

4. Vjerovatno. Ako ništa, onda zbog toga što sam ga stavila i na drugi tiket. ODOŠE TEMELJI ZA GAZIMUDOVU KLADIONICU!!!111

5. Bilbao 1
    Metalist PX
    Atletiko madrid 2&3+
    Valensija 1
    za 50 dinara, dobitak eventualni 930

6. Orlando 1
    Sakramento 1

7. Najsigurnija za danas je definitivno SPORTING ( ne računam Valensiju jer je mala kvota i ne vredi igrati)
    Igrajte na Sporting nećete se razočarati,a Valensiju valja probati iz x-1
    ali SPORTING 2 100%
    Jako,jako lepa kvota koju ne treba propustiti

8. Sporting može doć ko iz pičke.
    I Atletiko Madrid dvica.

Nisam odigrao tiket dve sedmice,najduža pauza u zadnjih 2 godine :)

9. Za večeras samo sistemi 2 od 4 na Ligu Evrope, da spičkam nešto od ovonedeljnih dobitaka.

1000 dinara rasporedjeno na 4 tiketa: prvo GG, drugo GG, X-1 i 4 tačna rezultata od onog Gazimudovog lika sa Manemoj foruma.

10. Predražinjo trebao si i nešto normalno odigrati :)

11. Ja sam mećala Kopenhagen, Dizeldorf i Bilbao. Baš me interesuje na koju ću da padnem.

Dizeldorf. PU!

12. Jbg, Lukash, uleteh u kladžu tek oko 15 do 9 i izlupah :)

13. 1000 dinara rasporedjeno na 4 tiketa: prvo GG, drugo GG, X-1 i 4 tačna rezultata od onog Gazimudovog lika sa Manemoj foruma.

Javi sutra koliki je dobitak na drugoGG :)

14. Lukash, 500 sam u gubitku :)

15. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1014-6942000-969
    ujakov tiket, partizan je odigrao navijacki...bedak
    20 dinara ulog

Аууу... аууу... аууу...

16. Ајде састављајте нешто за следећу недељу да се вадим из гована.

17. Na Bilbao. Mogu da ti potpišem. Biće 2:2. :D Paz' šta ti kažem. :)

I NIKO DA PROKOMENTARIŠE MOJ DOKTORAT, A?! Dobro, ja ću sam da se pofalim. KOI SAM DOKTOR BRE EEEJJJ! :D Ali džaba kad me jebeno mrzi da se iscimam 2 puta do kladže jer sam mislio da to uparim sa fazon Valensijom 1. I padnem samo na te slepce, jeb'o im ja pas mater.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1014-6942000-969
    ujakov tiket, partizan je odigrao navijacki...bedak
    20 dinara ulog

Šta reći, koju posluku porati?!
    Dobar tiket, Flow.
    Ja idiot koji igra 1 na separatiste na sva 3 tiketa+ šuntavi separatisti=
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-2045884-969
    Kakva se košarka igrala večeras u Atini, ono je za infarkt! Samo sudije pokvarile kompletan događaj, ali ko im jebe mater. Tekma vrh vrhova!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.