Кладионица

1. Singliraću Fiorentinu protiv Milana za 200-300 dindži, kvotica oko 9.

S' ti lud? Ovi ispali sad iz LŠ, moraće na nekome da se iskale. Igraj eventualno x, nema šanse da ih ovi dobiju. Sreto, malo je falilo. :D 'Nači gled'o sam 1. poluvreme Majami - Memfis, kakva blesava tekma. Ovi idioti ne mogu vola da ubodu, a ni Memfis nije stalno završavao u kontrama. Haos.
    'Vako:
    Atalanta - Siena x (1:1)
    Kaljari - Inter 2
    Leće - Roma 2 (odigraću 2 navijački, ali ova tekma mi je jaaaako sumnjiva)
    Milan - Fiorentina 1&2-3 (x-1)
    Botlon - Fulam 1, kečina! (Boltonu treba k'o leba, Fulamu ne treba ništa)
    Najveći kec od svih: Lion kod kuće protiv Oksera. Bruka kvota.
    WBA - Blekburn x
    Spartak - Patlidžan 2 (x-2)
    Palermo - Juve 2 (x-2)
    Evian - Ren x

2. Ма как'и, бре. Око 350.

Није ми јасно зашто бацате паре на те зајебанције ионако никад не пролазе...

Ugledaj se na Džankaru pa igraj dojave trećeg golmana Grenobla, a ne tako da lupaš bezveze.

Ja će igram:
    Čelzi
    Birmingem
    Dortmund
    Zvezda
    Barsa
    Bajern
    Lion

Kvota gr`ota, niđe veze, al čisto da se dosađujem.

3. Опа, Билбао, навијам за тебе :)

4. Eee prc Italijani su to :)
    AC Milan 1-2 (1-0) Fiorentina
    Ibrahimović 31 min. (penal) Jovetić 47 min.
    Amauri 89 min.

5. Singliraću Fiorentinu protiv Milana za 200-300 dindži, kvotica oko 9.

Надам се да си одиграо :)

6. Samo još Midlsboro da postigne 3 gola u drugom poluvremenu i prošao sam tiket (pod uslovom da Kardif ne postigne nijedan)
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9043944-970

7. S' ti lud? Ovi ispali sad iz LŠ, moraće na nekome da se iskale. Igraj eventualno x, nema šanse da ih ovi dobiju.

Ja sam uzo' 1800 dindži, a ti taktiziraj i dalje :) Jaoj, što stavih samo 200!!! Jbt, ne znam šta mi bi da ih odigram ali imao sam neki osećaj da će doći. Nadam se da me je neko sa ove teme poslušao.

8. Ja sam uzo' 1800 dindži, a ti taktiziraj i dalje :)

Id' u kurac jebote! :D Ovi Italijani nameštaju gore od Toleta, jeb'o ih otac blesavi. :) Svaka čast matori. A realno, ko je očekiv'o da će i x izvući, a kamoli da pobede? :)

9. Знао је Билбао!

Ја чекам још Монпеље.

10. Ova Osasuna nije normalna...

11. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=572#post_1905962

Мој трип за Јувентус се остварио, завршено је 2:0, али јебига кад нисам имао цента да уплатим :)

12. Bravo za Juve 0:2

13. А јебеш сад то, баш сам био без пара данас, а хтио сам да уплатим да сам имао, него ето трт, кад сам баксуз :)

14. Изађо ја а сад је питање шта играти сутра?

15. Bra'o Smare, dobrodoš'o u klub profesionalnih pogađača tačnih rezultata. xD Ja ih gađ'o iz iksa. Ako dođe Lion iz keca, ću d' umrem. Pa da, evo ga penal za Lion. Do jaja. Naravno, gol.

16. Pošto me je danas tako ukenjalo pa ću imati budžu za sutra, baciću 300 dindži na:

Đurgarden-Sandsval 1-1&3+(3,85)
    Midtjiland- Nordsjiland 1-1&3+(6,25)

17. Čekam na jednom tiketu za 4.000 i nešto Bordo 2,a na drugom za 2.000 A.Bilbao-Sevilja od 2-5
    Šta mislite jel mogu da prodju oba dva tiketa

18. Повезао данас и сутра пошто ми избор за данас и није сјајан.

УТД 1
    Малага 1
    Спарта 1
    Ла Коруња 1
    Олимпиакос 1
    Тотенхем 1

4.61

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.