Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nego, ima li šta da se odigra za danas, pametno?
Samo sam čoveka zajebavala a onda mi kažeš da ne moderišem. Cccc, što si toliko opterećena sa mnom Luli? Pa neću ti ukrasti mesto moda. :) Ne brini. Ti ćeš i dalje moderisati a ja ću pomagati koliko mogu. Ako se to pomaganje tretira kao suvišno, onda bolje da niko ne pomaže nego da se trpaju tamo gde im nije mesto.
Лули, и Вучица је шурнајес на квадрант пута писала како људи не треба да се трпају тамо где им није место, па је нико не слуша. Ево, ни она не слуша.
Поновићу: Вук је био кул.
koj' je tebi vučice, pa i ja sam se zajebavala, baš se lijepo nalijepilo jedno na drugo. bar meni. :D
a to neko takvo pomaganje se, inače, i tretira kao suvišno. :p
ajte, kladite se, nećemo mi žene više da spemujemo. :)
Okladim se jednom u sto godina, pa aj mi recite koliko je glup tiket.
Ajaccio - Lyon - x
Augsburg - Stuttgart - 2
Werder - Mgladbah - 1
Osasuna - Espanyol - 1
Kvota 50.29, puta 5.50 KM = 276 KM
грифине, очито да не познајеш џанкија злојаву довољно. вероватно је харао темом док ти још ниси био активан на сајту, тачније док је још био у вртићу, па крао паре од васпитачице да пише сингл на четврту немачку лигу југ. знајући њега, не би ме чудило да је позајмио тикет од локалног алкоса који је решио да тог дана не пије и одигра тикет уместо тога, па џанки уз'о и усликао, лололо
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
Sunce li ti kalajisano, jel to neka provokacija??? Ćeš dob`t batina kace vidimo!
samo sam te čekala... :p
Ovo menjaj sa golovima. Stavi tu 3+, ako nisi već odigrao. Ako jesi, srećno. :) Kako sam se smorio, u ovom mom lokalnom Mocartu se nešto sjebalo pa moram posle opet da se cimam. :P A igr'o po 2 tekme tačne rezultate 2 tiketa. Ali neću da kačim ovde. Bolje da ne okačim, tako imam kakve-takve šanse da prođem. :) A kad okačim ili me sjebe jedan gol ili puknem na jedno 3 tekme. NE DAM! olololol A Lion je ikščina k'o vrata. Samo ne mogu da izvalim da li će biti 0:0 ili 1:1. Moja stručna prognoza je 1:1, ali dosta puta po tim kupovima bude 0:0 i onda u produžecima favorit dobije. A vi žemske spermujte kol'ko 'oćete, ionako je dosadna tema, pa da unesete malo neku živinu, neku hijerarhiju. :D Od ostalih tekmi:
Verder - Borusija M. gg3+ (inače ne praktikujem da ovo igram, ali bih ovde stavio i 1gg, tj. gg prvo poluvreme, kvota je 4.10)
Augzburg - Štutgart x
Blekburn - Liverpul x
Ekselsior - NEC 2
Barsa - Hetafe 1&4+
iskopah
HSG Wetzlar - Burgdorf
27. kolo njemacke lige. Domaci s novim trenerom, pomaci na bolje se vidjeli vec u proslom kolu na gostovanju kod Loewena gdje su imali aktivan rezultat sve do zadnjih 5 minuta, za ovu utakmicu se pripremaju vec 2 tjedna, kompletni. Gosti dolaze bez ozlijedjenog Aivis Jurdzs(3.4 gola, treci strijelac) i s tim da su 4 igraca bila prosli tjedan s reprezentacijama na kvalifikacijama za olimpijske igre (Vignir Svavarsson, Ásgeir Örn Hallgrímsson, Morten Olsen i Csaba Szücs), te su odradili samo jedan zajednicki trening jucer.
Pick: HSG Wetzlar -1.5 @ 1.78 Bwin
Stake:5.5/10
Meč ___________________ TIP ______ Kvota
Dusseldorf - FSV Frankfurt __1________ 1.7
Videoton - MTK ___________1________ 1.35
Augsburg - Stuttgart _______2________ 2.5
Werder - M.gladbach _____ OD1 ______ 1.65
Excelsior - NEC Nijemegen _ OD1 ______1.65
Chievo - AC Milan ________ 2 ________ 1.7
Rochdale - Sheffield ______ 2 ________ 1.75
Blackburn - Liverpool _____ OD1 ______ 1.65
OD1 ---> Oba tima daju gol
Ukupna kvota: 76,68
Danas mi je najveci fiks Eskisehirspor kec.. igraju 1/4 kupa protiv Antalije koja se bori za opstanak, i boli ih kara za kup, a kvota je 2...
Odigram sam malo jace tikete, tj gadjao vece sume.
Eskisehir 1
Liverpul 2
Milan 2
Man utd 2
Hanover 1x
Werder 1x
Partizan 1....na 1500 ima 53 soma... i drugi, samo za danas..
Eskisehir 1
Liverpul x2
Fortuna gol u prvom, gol u drugom
Milan 2
Osasuna 1x... na hiljadu, 8 somica... Kome se svidja, nek' prepise, ali Turci su stvarno fikscina samo takva...
Ko hoce da rizikuje malo:
Blekburn X
Milan X-2
Osasuna X
Stuttgart 2
Barsa 4-6
A zasto gadjate dvojku na liverpul kad su ljudi potpuno nezainteresovani za fudbal? Njihov maksimum je liga evrope koju su vec ostvarili zbog pobede u kupu. Protiv njih pre treba gadjati neke prelaze i to je to. Ja cu pokusati. Mozda bas i veceras.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8674556-971
FIorentina i Palermo igraju 3za3. Gadjajte keca sutra!
Eve ga moj, prošla sam Dizeldorf
http://www.dodaj.rs/f/1i/gK/2U6VuXzX/capture.png
31 komad na poluvremenu, a u kurac
Divi Ljaksea što mi krade foru! :D