Samo sam čoveka zajebavala a onda mi kažeš da ne moderišem. Cccc, što si toliko opterećena sa mnom Luli? Pa neću ti ukrasti mesto moda. :) Ne brini. Ti ćeš i dalje moderisati a ja ću pomagati koliko mogu. Ako se to pomaganje tretira kao suvišno, onda bolje da niko ne pomaže nego da se trpaju tamo gde im nije mesto.
Лули, и Вучица је шурнајес на квадрант пута писала како људи не треба да се трпају тамо где им није место, па је нико не слуша. Ево, ни она не слуша.
Поновићу: Вук је био кул.
koj' je tebi vučice, pa i ja sam se zajebavala, baš se lijepo nalijepilo jedno na drugo. bar meni. :D
a to neko takvo pomaganje se, inače, i tretira kao suvišno. :p
ajte, kladite se, nećemo mi žene više da spemujemo. :)
Okladim se jednom u sto godina, pa aj mi recite koliko je glup tiket.
Ajaccio - Lyon - x
Augsburg - Stuttgart - 2
Werder - Mgladbah - 1
Osasuna - Espanyol - 1
Kvota 50.29, puta 5.50 KM = 276 KM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
Sunce li ti kalajisano, jel to neka provokacija??? Ćeš dob`t batina kace vidimo!
samo sam te čekala... :p
Ovo menjaj sa golovima. Stavi tu 3+, ako nisi već odigrao. Ako jesi, srećno. :) Kako sam se smorio, u ovom mom lokalnom Mocartu se nešto sjebalo pa moram posle opet da se cimam. :P A igr'o po 2 tekme tačne rezultate 2 tiketa. Ali neću da kačim ovde. Bolje da ne okačim, tako imam kakve-takve šanse da prođem. :) A kad okačim ili me sjebe jedan gol ili puknem na jedno 3 tekme. NE DAM! olololol A Lion je ikščina k'o vrata. Samo ne mogu da izvalim da li će biti 0:0 ili 1:1. Moja stručna prognoza je 1:1, ali dosta puta po tim kupovima bude 0:0 i onda u produžecima favorit dobije. A vi žemske spermujte kol'ko 'oćete, ionako je dosadna tema, pa da unesete malo neku živinu, neku hijerarhiju. :D Od ostalih tekmi:
Verder - Borusija M. gg3+ (inače ne praktikujem da ovo igram, ali bih ovde stavio i 1gg, tj. gg prvo poluvreme, kvota je 4.10)
Augzburg - Štutgart x
Blekburn - Liverpul x
Ekselsior - NEC 2
Barsa - Hetafe 1&4+
iskopah
HSG Wetzlar - Burgdorf
27. kolo njemacke lige. Domaci s novim trenerom, pomaci na bolje se vidjeli vec u proslom kolu na gostovanju kod Loewena gdje su imali aktivan rezultat sve do zadnjih 5 minuta, za ovu utakmicu se pripremaju vec 2 tjedna, kompletni. Gosti dolaze bez ozlijedjenog Aivis Jurdzs(3.4 gola, treci strijelac) i s tim da su 4 igraca bila prosli tjedan s reprezentacijama na kvalifikacijama za olimpijske igre (Vignir Svavarsson, Ásgeir Örn Hallgrímsson, Morten Olsen i Csaba Szücs), te su odradili samo jedan zajednicki trening jucer.
Pick: HSG Wetzlar -1.5 @ 1.78 Bwin
Stake:5.5/10
Meč ___________________ TIP ______ Kvota
Dusseldorf - FSV Frankfurt __1________ 1.7
Videoton - MTK ___________1________ 1.35
Augsburg - Stuttgart _______2________ 2.5
Werder - M.gladbach _____ OD1 ______ 1.65
Excelsior - NEC Nijemegen _ OD1 ______1.65
Chievo - AC Milan ________ 2 ________ 1.7
Rochdale - Sheffield ______ 2 ________ 1.75
Blackburn - Liverpool _____ OD1 ______ 1.65
OD1 ---> Oba tima daju gol
Ukupna kvota: 76,68
Danas mi je najveci fiks Eskisehirspor kec.. igraju 1/4 kupa protiv Antalije koja se bori za opstanak, i boli ih kara za kup, a kvota je 2...
Odigram sam malo jace tikete, tj gadjao vece sume.
Eskisehir 1
Liverpul 2
Milan 2
Man utd 2
Hanover 1x
Werder 1x
Partizan 1....na 1500 ima 53 soma... i drugi, samo za danas..
Eskisehir 1
Liverpul x2
Fortuna gol u prvom, gol u drugom
Milan 2
Osasuna 1x... na hiljadu, 8 somica... Kome se svidja, nek' prepise, ali Turci su stvarno fikscina samo takva...
Ko hoce da rizikuje malo:
Blekburn X
Milan X-2
Osasuna X
Stuttgart 2
Barsa 4-6
A zasto gadjate dvojku na liverpul kad su ljudi potpuno nezainteresovani za fudbal? Njihov maksimum je liga evrope koju su vec ostvarili zbog pobede u kupu. Protiv njih pre treba gadjati neke prelaze i to je to. Ja cu pokusati. Mozda bas i veceras.
FIorentina i Palermo igraju 3za3. Gadjajte keca sutra!
Eve ga moj, prošla sam Dizeldorf
http://www.dodaj.rs/f/1i/gK/2U6VuXzX/capture.png
31 komad na poluvremenu, a u kurac
Divi Ljaksea što mi krade foru! :D
Nego, ima li šta da se odigra za danas, pametno?