Кладионица

1. Registrovao sam se Gazimudo. Je l mogu tiketi da se igraju ili samo singlovi?

2. Jel zna neko neku stranu sa dojavicama ili tako nesto, ali samo free... Muka mi je od ovih gistro free

3. Al nemoj stavis u 18h a tekma u 18:05 :)

4. javi kad je tekma,da ne visim ko marmun na internetima ceo dan.

5. Ma utakmica se igra za vikend (verovatno do sada je uvek tako bilo ... u petak se uvek čujemo,a on mi da utakmicu koja se igra za vikend)

6. A jel to bude neki prelaz ili fix? Cisto da znam koliko para da odvojim za vikend.

7. Ako prođe, svaka čast :)

8. Atletiko - Valensija 2:1
    Sporting - Bilbao 2:2

U svakom slučaju, obe su GG&3+ ili DP GG

9. Atletiko - Valensija 2:1
    Sporting - Bilbao 2:2

Može, Leksa, može. :D I poluvreme vamo 2:1 za Sporting. :D Jesi to igrao ili čisto predlažeš? :)

10. Igrao, al ne preko Mozzarta, tako da nmg da vam pošaljem tidžu

11. Nemoj brate ni da je šalješ, ovde su ti sve baksuzi. :D Ja sam samo jednom dobio kad sam ovde kačio bilo kakav fudbal (valjda :D, najviše 2 puta), a za basket kad me je sralo k'o majmuna pa nije ni ovo moglo da utiče i kad sam dobio 2 puta za redom na poene u NBA-u. :)

12. Šteta što nije Sporting nije dao gool na poluvremenu ali imao je nekoliko lepi šuteva.Valjda će ga zabiti do kraja ... samo da ne bude neke kontre Atletik-a

13. Valjda će ga zabiti do kraja

E vala kad ga do sad nisu zabili neka ne daju uopšte. Samo će mi biti mnogo krivo ako dođe tačan rezultat Atletiko - Valensija 2:1, ali mislim da ipak neće, iako može lako da bidne...

14. Što bre, da ga ne daju ? :)
    Ja čekam 3.200 din ... Malo li je na ovu krizu

15. Ja čekam za 680 kinti x i Atletiko 1. Meni moje bitnije. :D Ma samo da ne dođe 2. :)

16. E to ... samo da 2 ne upadne

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.