Koja liga je ovaj Vise sto ste rekli iz 2 u 1 i kad se igra ?
Ако мислиш на ово што сам ја јуче рекао, то ти је друга белгијска али се већ одиграло и дошло је из Х-Х. Напоменуо сам да је "дојава" из неког левог извора, ставио сам 200динара чисто да се не гризем ако не прође.
PREDLOG ZA SUTRA:
TEKMA 3 ZA 3
VORSKLA - ZORJA 2 @ 1,50..
KVOTA JE PALA SA 4,80 NA 1,50 U MOZZARTU.
RAZLOG: SARADNJA KLUBOVA,PRVU TEKMU SU ODIGRALI NERESENO,SADA SU BODOVI POTREBNI GOSTIMA ,DOMACIN JE BEZBEDAN..
Офк Младеновац 0-1
Скептичан сам за Будућност намртво...
Ja sam htio da igram X-1, ali sinoć sam pukao na njemce, i ostalo mi je samo 10e.
Vjerovatno ću da javor 1 da uplatim, pa šta bude..
Ма немој ми то сад радити враг ти срићу однио!
СиМ, уплати, ја ћу да их ставим на тикет један, али не играм сингл, никако са више пара :)
Ја ћу Будућност ГГ додиграм, али не на полувреме већ цео меч. Задовољан сам квотом, а и могуће да укења ако дојава фејлује.
Koja liga je ovaj Vise sto ste rekli iz 2 u 1 i kad se igra ?
Djoković - Berdih preko 20 gemova (ne znam tačno koliko će biti u kladionici)
Ako je preko 20 ne znam a ispod sam siguran da će doći
Сад ћу ујака да окренем да видим шта се ту дешава, има главе да лете :)
Нећу ни ја много ставити, штекам за ову дојаву, ово ако улети - улети.
Коју? Шта? Бачи певете.
Ако мислиш на ово што сам ја јуче рекао, то ти је друга белгијска али се већ одиграло и дошло је из Х-Х. Напоменуо сам да је "дојава" из неког левог извора, ставио сам 200динара чисто да се не гризем ако не прође.
Биће боље данас.
Флуминенсе х-1
то је дојава као са оне групе на фејсбук, а има још неке двије утакмице
Роуен 2-3
и пише за бољи прелаз после 1 сат порука да се пошаље, а послаће им се курчина, педери једни
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=311917548876798&id=137774242957797
Виђех ово :)
TEKMA 3 ZA 3
VORSKLA - ZORJA 2 @ 1,50..
KVOTA JE PALA SA 4,80 NA 1,50 U MOZZARTU.
RAZLOG: SARADNJA KLUBOVA,PRVU TEKMU SU ODIGRALI NERESENO,SADA SU BODOVI POTREBNI GOSTIMA ,DOMACIN JE BEZBEDAN..
Smare, jel Fluminense od onog lika sto pogodio Eupen ?
Смаре, мојне се нервираш, до јуче сам био учлањен на којекакве курчеве то дојаве, фри типс, бла бла... Сви лажу маму им јебем педерску
Да, да, од њега :)
И тај Роуен је исто од њега.
Ваља играт' са 5 еура, чисто да се не бачи ако прође случајно...
А ово испод је са ове групе, они се не баве дојавама него тако типовањем неким
Ја ћу за 300 да испратим, чисто да ми не буде криво ако прође. Ако прође, онда лик очигледно није преварант.
Дајте линк од њега
https://www.facebook.com/pages/Dojava-Prelaz-Na-Zid-Na-Svakih-Novih-1000-Clanova-Strane/292065230806345
eto vidite u bvdlgi reli za buducnost iz x-a...mada mozda ima previse uplata tako da cu ih zaobici...odigrao sam 2 tiketa
1. tiket
Javor 1 1.90
Ulog 5000
Dobitak 9500
2. tiket
Javor 1 1.90
Njukasl 1 1.70
Sahtjor 1 1.15
Partizan 2 1.25
Ulog 1000
Dobitak 4700
Okle bre vama ovolko para?