Кладионица

1. ma jok, fokusiram se na taj singl...

2. Готово. Лепо, лепо...

3. Otkud ti to da je 500?

Lupio .. :)

4. Da se zahvalim zajku i da apelujem na moderatore da mu jednu celu stranu postera odaberu a cim budem imao vremena idem da sve ocenim ako me razumete. Jos ako ovo sutra prodje ima se ubijem od para. Danas sam uzeo 6400 na 1500 ulozenih.

5. Дал си играо Тотенхем Х, они се распадају већ месец дана

Pa očekiv'o sam da idioti nisu odustali od trke za 4. mesto, jeb'o li ih pas retardirani da ih jeb'o. Znao sam i naravno koliko je trebalo QPR-u, ali rekoh, ovi su bar 2 puta kvalitetnija ekipa i bar će x da izvuku ako ne pobede. Ma neka se jebu slepci.

6. то је зајк рекао, за леванте х, а ја нисам имао муда да испратим. кад сам говно. још сам прошао осам 'иљада, и имао сат и по до текме, и пролазио поред кладионице, и нисам смео да млатнем бар 500 динара на х, да пробам. свака част, зајк, надамо се да ће и ова друга, за то ћу да те послушам, па нек' иде живот!
    џанки, а тебе ћу да испратим к'о ти онај тачан резултат јуче, па ако пукнем, да знаш да смо квит, лоолол
    мада, дужан си ми и даље за ону злојаву од прошле године, она аустријска лига!

7. Koje dojave imaju za sutra Džanke i Zhajk? Mrzi me da tražim.

8. jes, ti si tad stavio 10 breskve, a ja na tvoj tacan rezultat 16, znaci dugujes mi 6 breskve, e!

9. Da li trebam da komentarisem danasnji dan ? U jebenom 47. minutu ga umuvase !

Walwijk - Utrecht 2 @ kv. 3,95

Jedino mi je ovo proslo, ali dzabe kad me zakopase Sindjelic i Fluminense. Bice bolje sutra valjda. Neka baci neko ovu dojavu u pvt sto imate.

10. ако дође ЦЕНЗУРИСАНО сутра, опраштамо и аустрију. :Д

а ја везујем леванте са оним злојавама уместо да синглирам ко човек... Зајче легендо.

11. План за сутра:
    1. тикет: џанкијев сингл
    2. тикет: зајков сингл
    3. тикет: везана ова два пара
    4., 5., 6. тикет: за моју душу, док размотрим шта има :Д

12. У ствари, немам ни динар да играм "ону о којој се не говори" утакмицу, јер сам све данас дао на главни тикет ........ бар ви остали да се обогатите, само пљачкај кладионе!

13. Jel moze neko da mi pusti Zhajkovu tekmu za sutra na pvt?

14. дајте бре зајков сингл на пвт, јебем вас

15. План за сутра:

+1

16. План за сутра:

Дајте ми ово на певете.

17. Ako nije frka nek mi sibne neko na pvt tu zhajkovu dojavu.

18. Sreto poslao.

EDIT: Doa poslao sam i tebi.

19. Хвала браћо. Где има тачан резултат да се гађа, у којим клаџама ?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.