Кладионица

1. Došao sam do 50 000 na onom Gazimudovom sajtu.
    Je l' igra još neko tu?

2. Хвала браћо. Где има тачан резултат да се гађа, у којим клаџама ?

Kod mene ima u svakoj kladzi :)

3. јел играо неко већ у моцарту онда, колика је квота? мислим од ових што су добили пвт јуче.

4. Ja sam dobio,al' nisam nikako išao do kladionice danas.

5. Dvajt

јел играо неко већ у моцарту онда, колика је квота? мислим од ових што су добили пвт јуче.

8.5 kvota ako mislis na onu Zajkovu...

6. а чекај, јел то слободна игра где квота зависи од уплате као у меридиану или шта? не играм често у моцарту па не знам. углавном мени у меридиану понудили квоту 9 на 500 динкића

7. Msm da ti je svejedno, singl k'o singl...

8. КОЛИКО ЧЛАНОВА НА ТЕМИ ОДЈЕДНОМ КАД СЕ ПОМЕНЕ НЕКА ДОЈАВИЦА, ПА ОВО ЈЕ НАОПАКО! ПОМИСЛИО САМ ДА НАС ИМА СВЕГА ПЕШЕС ОВДЕ, КАД ОНО... ПА 'ДЕ СТЕ ДРУГАРИ, ШТА ИМА?

9. мислим да се нисмо разумели али небитно. :)

10. па проклети смо цоа брате. кренемо да апстинирамо и кад видимо причу о некој дојави јевреј у нама полуди и нема ту леба да искулираш. опрости нам грешнима злоло

11. Ако дођу ове дојаве, дајем рч лололо. Толико сам заглибио, да само ви браћо моја можете да ме извучете :) Пратим Џанкија и Зајка за рату школарине па нек иде све у курац :)

12. Ако дође ова Жајкова дојава, неће ме бити пар дана, јер ћу да јебем! :Д

13. Girensunspor - Karsiyaka 1 @ 2.20, u nekim kladionicama pada kvota i do 1,6, smrdi na 3 za 3. http://hr.soccerfame.com/match/263152/giresunspor/karsiyaka

14. evo sta lik postavi u jednoj grupi gde sam clan, tek sad sam video ovo :)

15. Auuuu,đe si gledao kad je trebalo ?? :) Svaka mu čast
    .... nadam se da ću i ja proći tako sj :)

16. Добио неку дојаву, па зајебава људе. Као он експерАт, капира се и те муње. :Д

17. Može li i meni na PVT ta dojava?

18. Sad ću ti ja kopirat ovo što su meni poslali :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.