Кладионица

1. E vako... Pod
    1. BLEJČE GRIFIČE, SAM TI REKLA DA ĆE DORTMUND DA DOBIJE!!!!!1123456 :D

2. Neka je popušila Barsa, koliko god navijala za njih, neka su izgubili kacu nako nakardno igrali, zaslužili su i više da popuše. Al jedino mi nikako ne ide u glavu zašto Gvardiola nije zamjenio ono jebeno Tele! Bog te mazo, lika treba poslati da igra u treću ligu zapada R.S.-a.

3. Na Njukastl, Monpelje i Dortmund uplatila više nego što sam kontala da jesam, pa se obradovah večeras jer sam sve pare i uživo i preko neta pukla na Barsu. Sad makar imam za klađenje preko neta narednih par dana.

4. Barsa će da satere Čelzi u utorak, paste ša vam kažem

5. Htjela sam još nešto da serem, al ne sjećam se šta, uštopo mozak od alkohola, al zato kacam pjana pišem tačnije neg trijzna. FAK JEA!

EDIT: Sjetih se, ĐE TA ZLOJAVA, A DA JE MENE ZAOBIŠLA, SUNCE LI VAM KALAJISANO!!!???

2. lika treba poslati da igra u treću ligu zapada R.S.-a.

Na pozajmicu u FK Rekreativio Česma? :)

4. Barsa će da satere Čelzi u utorak, paste ša vam kažem

Oće kurac.

ĐE TA ZLOJAVA, A DA JE MENE ZAOBIŠLA, SUNCE LI VAM KALAJISANO!!!???

Zhajkovu si sigurno dobila u petak,vidi pvt.Svi mi koji obitavamo na ovoj temi smo je tad dobili :)

3. Evo jedan tiket koji kad se pogleda ovako izgleda realno, ali...uvek postoji jebeno ali :D

Alta 3+
    Mancester Siti H2
    Salke 2
    Giresunspor 1

kv. 14,3

I dosta je za danas, jebem ti kladionicu, idem da spavam, sutra nas ceka zanimljiv dan :) a prekosutra me ceka ispit :drzi se za celo:

Aj uzdravlje.

4. ja pogodijo jebenu dvojku na Real,al me usraše QPR i Totenhem, igro sam čist X.
    pogodijo sam i Parmu i Blekburn, dvojku na Sentetjen,dvojku na K'lautern lolo,au kurac i qpr i totenhem.

5. aj dajte dzakijevu utakmicu na pvt, kome nije frka..

6. aleksandarkg

КОЛИКО ЧЛАНОВА НА ТЕМИ ОДЈЕДНОМ КАД СЕ ПОМЕНЕ НЕКА ДОЈАВИЦА, ПА ОВО ЈЕ НАОПАКО! ПОМИСЛИО САМ ДА НАС ИМА СВЕГА ПЕШЕС ОВДЕ, КАД ОНО... ПА 'ДЕ СТЕ ДРУГАРИ, ШТА ИМА?

Taj rad...

7. Man. Junajted- Everton 2 @ 7.45
    Augsburg- Salke 2 @ 2.25
    Cezena- Palermo 2 @ 2.40

Ulog 200din.

8. Dobro Sevilja je došla X to je bilo moje mišljenje ali bilo je mnogo sreće penal je promašen u 88 minutu.
    Uglavnom to je to ;)

9. Oni turci jesu namestaljka!

10. LuKaShh
    Došao sam do 50 000 na onom Gazimudovom sajtu.
    Je l' igra još neko tu?

Igram ja. Imam 300k poena.
    I sinoc na sevilju, stavio 30k da ce da imaju vise od 11.5 kornera,oni naravno 11.
    I 20k da ce bude 1&3+, oni promase penal u 89.

Da je bar slepcu odbranio golman i poslao u korner, nego covek promasi citav gol.

11. Pa da budemo iskreni penal nije ni postojao ali zato je u toku meča poništen regularan gol Sevilji.Ma bilo je tu svega i puno prilika i odličan fudbal i najpoštenije je X
    Pa da ... zadovoljni oni ... zadoviljan JA :)

12. Ljudovi,aj otvorimo temu 3za3 tekme. Natalasamo ovde cesto na takve tekme,a uvek zaboravimo.

13. To sam i ja jedared predlagao...

14. pala kvota na 3.70....

15. Dzankee, ono tvoje nisam mogao da odigram za više od 800 dinara u singlu ovde u Mozzart-u. Ne daju dušVani.

16. Dobro Sevilja je došla X to je bilo moje mišljenje ali bilo je mnogo sreće penal je promašen u 88 minutu.

penal je promašen u 88 minutu.

Аааа.. Колико је боље ово чути пар сати после текме. :Д

17. Dzankee, ono tvoje nisam mogao da odigram za više od 800 dinara u singlu ovde u Mozzart-u. Ne daju dušVani.

Ево пре 15мин сам уплатио пар сома на Босанце исто у Моцарту, не могуће да ти нису дали да ставиш више од 800 кинти!

Не знам дал' сам све овде видео али није на одмет да се понови, требало би да су намештене следеће утакмице тј да се игра 3 за 3:

Vorskla Poltava- Zorya 2 и Giresunspor - Karsiyaka 2

Морао сам копи-пејст. Ако ставите и ове Босанце и рецимо Шалке иснадне опасна квота.

18. Ево пре 15мин сам уплатио пар сома на Босанце исто у Моцарту, не могуће да ти нису дали да ставиш више од 800 кинти!

SiM, nisam baš siguran kakva su im pravila.. bilo bi mi logično da ako nešto ne može, da ne može na bilo kom uplatnom mestu. Tako reče cura koja je radila tamo, kontam da njoj sistem izbaci poruku da l nešto može ili ne može, ne verujem da se njoj ćefnulo da mi tako kaže :)
    A mene nešto baš sad mrzelo da obilazim Mozzart-e po Novom Sadu :)

19. Giresunspor - Karsiyaka 2

Mislis Giresunspor - Karsiyaka 1?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.