Кладионица

1. Лол, прочитах ''Предрионица''.

2. Na Giresunspor najviše pala kvota za vikend... skoro celih 30 posto.

Buksno, jesi ti to od ranog jutra navarićko? :)

3. Испраћен Џанкара, испраћен Цајк, још јуче сам одиграо ове Турке на 2,20 ( сад сам ишао да уплатим тикет, квота на њих 1,40 ) и овај тикет што оставих синоћ. Па шта буде :) срећно свима данас.

4. Giresunspor - Karsiyaka 2

Батице, мислим да је ту кец, оставио сам синоћ, прелистај странице, смрди на 3 за 3.

5. Zhajk i Džankara ispraćeni sa 10 km
    Plus ovo, isto sa 10..

6. Nadam se da će doć barem jedna! :)

7. Šta ovo, opet neke stoprocentno prolazne zlojave?

8. Prerano sam dao, jebiga...sledeci put se nece ponoviti greska.....odoh sad do mocarta da trpam kolko moze...

9. Ma paljba,kvota pala nenormalno, ne isplati se igrati. Cim ovoliko spustaju,verovatno zna ceo svet.

10. Kao sto rekoh, prerano sma vam dao, jos mi oavj kaze u petak stavi za pocetak 50e, a ja kao u fazonu neka cekacu nedelju....ko me jebe kad sam glup evo sad bio do mocarta kvota 1.3...tako da ono....nadam se da nece zbog uplate doci pogresan ishod, srecno onima koji su uplatili, ja placam cenu svoje gluposti i preskacem ovu....sledeci put svima 2h pre pocetka i kraj...

EDIT: Stavio sam Zhajkov tacan rezutlat za 1200, dobitak 10500...

11. Zhajkovu si sigurno dobila u petak,vidi pvt.Svi mi koji obitavamo na ovoj temi smo je tad dobili :)

Znadem za to, nego vidim neki Bosanci se spominju, pa za tu zlojavu pitah :)

12. Slavija dvojka sele, al rasirila se i to brzo...

13. Хтео да играм ове турке, кад оно квота у клаџи код мене 1.6... кад је овде пала, значи свуда по граду је пала. Ко их јебе.
    Зваћу неког да ми уплати зорију и славију двојке, јер овде код мене нема, а шалке сам играо сингл на тачан резултат, и на једном тикету двојчицу.
    иначе, леп тикет:

ПСЖ х-1
    Манчестер х-х
    Шалке 1:2
    Лацио х-1

а мислим да је хајдук кула 2 (квота 2.6), игра се у 16х. синоћ сам бацио поглед, чини ми се да играју 4 за 4, ја испратио, па шта му бог да.

упс, изгледа да је кец, лололо, лоше сам вид'о :Д
    дакле едит горе, металац 1.

14. Ljudovi, da vam kažem jednu opasnu poklon kvotu pre nego što krenem da uplaćujem raznokakva čudesa: Đenova - Sijena. Đenova igra kod kuće i treba im za opstanak, a ionako su jači od Sijene, kojoj ništa ne treba. I Đenovljani su prilično efikasni, pa valjalo bi odigrati i neki kombo 1&3+, mada je to malo rizičnije. Gotiva fora Coa, samo će te prodati šuntavi Mančester.

15. Coa, podrzavam ovo za metalac. Ja video juce,al reko , da ne bude fazon STA JE BABA HTELA,KLADZA JOJ OTELA.
    Jos samo da dodam da ne zaboravite za 5.5.2012. i tekmu OFK - Metakac, Al ne sirite je toliko dalje, ispade da poznajemo ceo balkan :D

Teo sam da kazem,da mislim da ce da ostane metalac u lizi :D

16. I da ljudi.
    Preporucujem svima koji su se regali na onaj BETICIOUS , a nisu igrali do sad, da udju i stave all in na salke.
    Ako dodje imacete duplo,a ako ne dodje oni vam opet dodeljuju 25k poena. Nemate sta da izgubite.

Naravno,i oni koji igraju redovno mogu da pokusaju :D

17. Џанки, ја уплатио на 3,70 пре сат времена, сад ми друг јавио да је уплатио на 3,20 пре 5 мин. Можда се у Нишу не зна да је намештено лоло

18. Ja odigrao za 50 jura Sefidl-Karlaj 3+, Blekburn 1, Monpelje 1, Germinal Bersot 3+,pa kud puklo da puklo

MA TRPAJ JAJA BREEEEE!!!!! Kvota 10.39!! Ideeemoooo! i plus na 200 din

Blekburn 1
    QPR 0-2
    Charlton 3+
    Akrington gol u oba
    Germinal B gg3+
    Real X2

jos 10 tisuca.... Danas se ocekuje grmljavina bez padavina!

19. E sad dolazi i info LIVORNO - CITADELA 2-X

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.