Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Паниониос - Астерас Триполис. Ту бих одиграо Х. Не знам, али имам инсект невероватан
А не, мислио сам на тренера Стевенса. Он је Холанђанин. :Д
Brate, on dolazi na temu i viče imam dojavu, da bi na poluvremenu utakmice rekao nije dojava, nemam vremena da objašnjavam.
ЖАЈК БАН 10 ДАНА ЗА ЗЛОЈАВУ
lololo. Covek imao najbolju nameru..On je eksli Robin Hud (koji se kad-kad zajebe u proracunu.)
Лололо, Зајк избио више лове из џепова него Џанки некада, лоло.
ЖЕРЕМИ И ДАЉЕ ЖИВИ!
Не дирајте лика. Правда за дојавџије!
Јер ја сам један од њих....
Blekburn 1
QPR 0-2
Charlton 3+
Akrington gol u oba
Germinal B gg3+
Real X2
bvldga odusevljen sam, pravi porodicni tiket
Ma zhajku svaka cast a i u poruci je objasnio i nije rekao da je dojava. Ja sam u plusu zbog sevilje ali i da nisam nema veze. Niko nikog ne tera da uplati. Pravda za zhajka
JEBEM TI ŽABARE DA TI JEBEM ŽABARE ONE GOMNJIVE POSLEDNJE! Mnogo mi je krivo za Šalke, ali vi rekoste da je Auzburg trebalo ubedljivo da dobije, bilo mi je malo lakše. Ali najgore je što ja ponesem 500 kinti da se zezam malo na ruletu i kad sam došao tamo, rulet pun. Ja gledam da li da zaštekam tih 500 pa da igram kasnije ili sutra ili da stavim na neke SIGURICE. Naravno, šta će majmun da izabere nego ovo 2. Jaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, pocrkli svi dabogda ovako iznameštavani, majku jeb'li svoju retardiranu! Sad ako me ne izvuče rulet, u teškom sam kurcu. A vi što smarate dečka zbog Šalkea, je l' vas terao neko da igrate? Je l' vam rekao lik igrajte ili ću vas sve pobiti? Zinulo nam dupe svima za kintom i to je naravno i razumljivo, pogotovu jer dobar deo nas i ne stoji baš do jaja finansijski.
Тренутак само. Јер ви стварно верујете да можете да добијете дојаву из Швабије и тих врхунских лига? И то за џабе? Ајде ове наше, босанске, бугарске,румунксе, македонске ..... али швапска .... мислим.
Милан ме продао данас.
O jebem ti kad ja spavam do pola 6 :s
Ako ima neka dojava za sutra, pustite mi na pvt :)
Је ли, зна неко како стоји Славија?
0:0 65'
http://www.facebook.com/kurcemupicku моја група, малопре направио уђите
Ако Славија не побЈеди мислим да ћу морати да продам бубрег.
Slavija vodi
Ако Славија не побЈеди мислим да ћу морати да продам бубрег.
Isti slucaj, menjam bubreg za bonove u menzi do kraja aprila. :D
0-1!!!!!!!!
Hvala Janko sto si nam dao Slaviju, kvotu 4.70....nema na cemu..loolol