Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
јавио допуна нека ил?
aha, jutros vido...
uglavnom dueli...
Јавио, стави на Г17 да ће преко норме. Чини ми се да је 5, нешто. Сигурица изборне године.
уууу одлична ствар :)))
ma ne bi stavio na regione pa da mi je za lek...bole me kurci...
Sto se izbora tice, mislim da je najsigurnija stvar staviti da ce dveri biti preko.
Granicu im stavili 3%, ja ocekujem nekih 6,7%, i sto se mene tice, ovo je dobro odigrati za soma do 2
Геседамнес >
СПС >
Ово улази.
Зајебана текма, ал' надам се да ћеш да прођеш тикет. ЕДИТ: А на председничким.. нисам вид'о. То не би' треб'о бити проблем.
Неверуем да че Регијони да преџу КОЊцензус.
Dajte sutra 5 sigurnih parova, evo pastetu i podrigusu jedem...
JEBEM TI ŠEMROK MRTVI PRIMILE IRSKE PIJANDURE GOL U POSLEDNJEM MINUTU!!!! Marvelose, nadam se da ti je značila ona Kordoba nešto :)
Vratio sam se osvezen amsterdamskim vazduhom, i sad cu da napravim belaj u kladzi!
Preko neta videh Akrington-Kravli, to je goleada... za ostalo cu lejtr.
Manchester Utd
Arsenal
Zaragosa
PSG ili Monpelje
Kvota bi trebala da je oko 5. Stavljam poslednje 2000 iz dzepa. Mislim da mora da dodje.
P.S. Ako neko moze da mi objasni. Zasto padaju kvote na sve autsajdere u spanskoj ligi (osim Rasinga)? I to drasticno.
edit: Zajebo sam se. Kvota 5 je kad bi odigrao Arsenal i Manchester H1
Јел зна неко о којој се текми ради 3 за 3? Ако зна нек ми јави што пре нећу бити после кући. Џанки, Жајк, било ко?
И ја имам неких проблема :)) тако да сам ту до неких 13 50...тад ћу вам и послати вероватно...
Ја морам да палим за по' сата. Дај ми сад, ако 'оћеш. :Д Неће се квота спустити због једне-две уплате.
Ма којих 13 : 50 ја идем за 10 мин. Да чекам или не?
Чуо сам да је Сандхаузен сигуран кец, ко 'оће нек проба, неки мали улог..
Ништа, одо ја, пробајте ко што рекох Сандхаузен 1, и мој омиљени КПР 1, фине квоте..
Мој предлог: кеца на Даласа против Оклахоме! Квота 2.05
Tu sam ja , ko hoce onu mogucu 3za3 nek mi sibne ovde poruku>
p.s. Objavicu na onoj temi za kladzu na fejsu,ko je tamo,ne mora ovde da mi salje.
Zakasnih da uplatim ovog Sandhauzena.
EDIT: Sreća pa zakasnih :)