Кладионица

1. Ja sam "zveknuo" ovo :
    Brest 1
    M.United 2
    Tottenhem 1
    Arsenal 2
    Valjekano 1
    oko 13 kvota i u pm. ... kao neke sigurice :)
    Pa šta bude ,a vredi pokušati

2. Још овај викенд и збогом кладионицо! До следеће сезоне.

Добијем јуче дојаву за Лас Палмас, каже лик да није сигуран само да ли је из 1 у 2 или обрнуто. Наравно не одиграм и наравно дође из 1 у 2. Да сам одиграо дошло би јуче..

Ајде неке фиксеве и савете за викенд, и ја ћу поставити шта добијем, крај скоро свих лига је на помолу, треба узети паре сад или никад..

Ко 'оће да баци 100 динџи, Лајпциг-Волфсбург Аматери 2 у 1, Немачка 4 Север, у тој лиги се најчешће игра 2 у 1 и обрнуто, узимао сам неколико пута паре на њих..

3. Vareze - Askoli 2-1, sad mi rekoše u kladži, ja ispratio, ko stiže nek' uplati.

4. Ufff.. Ne mogu ja to.. Nijedna dojava ove sezone nije došla a mnoge sam ispratio..
    Pošto je Jagodina verovatno prodata utakmica a kvota je dosta mala na njih, preporučujem da se stavi prvo poluvreme više golova..
    Iz prijašnjih iskustava, Jagodina najčešće metne 2 gola na početku i posle se samo dobacuju.. Kvota na VG1 3.25.

5. увалише ми курчину, аупичкуматерину. јебешга, шта да се ради.
    но, ја имам још два тикета за данас, ваљда један може да прође.

6. Auuu, jebote, koliko me neće! 'Nači odigram jebeni sistem 4/5 i stavim x na Luzere(n) i Lozanu (Ložanu) i jebeno bude 1:1 do 86. minuta i onda u 86. i 87. minutu neki Fereira da 2 jebena gola! Pa koju pičku prelepu materinu?! A kvota na x bila 4. A da sam jebeno odigrao 1, toliko bi bilo 2:2 da ni jebeni smak sveta ne bi bio dovoljan da prekine tekmu nego bi se tako jebeno završilo! M'rš bre u pičku materinu mrtvu! Neka makar dođu Dortmund i Bajern gg i Sosijedad - Valensija x, da uzmem makar tih 400 kinti, pa da sutra odigram neke sigurice vrste Šiti 1 end staf. Jebena debela govna švajcarska.

7. Kolko jebe ovaj Dortmund.

8. Jesu drpili i Pokal zvani Kup?

9. Је ли, 'леба вам, је л' икад прошла нека дојава типа "из кеца у двојку" и обрнуто или коначан резултат и сличне разраде са квотама преко 10?

10. Meni je jednom prosla, cak sam i postavio na ovoj temi. Cini mi se da smo ju samo aleksandarkg i ja ispratili.

11. Pa da! I umesto da lepo k'o čovek sutra uzmem 3600, izduvaću jebenu kurčinu i za ovih jebenih 400 kinti! Aaaaaauuu, jebote! A na drugom tiketu me sjebe niko drugi do jebeni ziljavi Šamrok za 800 kinti, i to nisam igrao na njih nego x! Slepci pukli 3-0 od nekih još većih slepaca. Sunce li im jebem, verovatno im nisu pustili one konobare, oni su im glavni igrači. Jao sudbino, na kurac te nabijem.

12. Наполи- Сијена 1
    Лацио- Интер ГГ
    Монпеље - Лил ГГ
    Металац - Јагодина 2
    Звезда - Рад 1
    Реал - Мајорка 2

јесам стварно једини који је играо Мајорку 2? :Д

13. Је ли, 'леба вам, је л' икад прошла нека дојава типа "из кеца у двојку"

Па ево Лас Палмас из 1 у 2 али нисам стигао да окачим овде, нисам био кући. Могуће да га је једноставно усрало али је дошло. Исто тако неки дан неки Сингапурци из 2 у 1. Може да прође наравно, што да не, али ако неко мисли да може да прође апсолутно свака дојава онда је луд.

И да, данас се настављам са човеком пола сата да Валенсија неће победити јер јој не треба а он упоран па упоран. Неким људима треба забранити улазак у кладионицу.. Не мислим на тебе Блејче, ова сезона једноставно није твоја <3

14. Не мислим на тебе Блејче, ова сезона једноставно није твоја <3

Nije nijedna moja, ali nema veze. A što bi ti mislio na mene? :D 'Nači za sutra analiziram tekme k'o blesav, već sam odigrao jedan brzinski, kvota 19, tekme su mnogo dobre. Najveća poklon kvota od svu decu, Junajted 2. Jebote...

15. A što bi ti mislio na mene? :D

А морам да те пецнем кад видим како се нервираш :)

М. Јунајтед? Квота у Моцарту 1.45, шта је ту поклон, класика више-мање.

По мени је већи поклон Леванте, Билбао се истрошио у финалу, не могу ни горе ни доле а и увек после Евро утакмица играју лоше. Леванте се бори за излазак на Евро сцену, мада су ме разочарали на крају сезоне..

16. Da li da singliram Bolton sutra?

17. ja navijam za Bolton...i cele jebene godine ih vadim...al oni izgleda nece pa nece...oce u drugu...

jebem li ih...

sa druge strane samo sudija moze da izvadi QPR, tipa da da jedno 7 crvenih ovima iz citija...

lepa kvota, al nisu ni ovi u kladionici mutavi..sto je takva kvota ako je sigurno...

a mozda je i obrnuta logika, da su stavili 1.7 sigurica, pa bi svi nagrnuli...ovako satvili 2,4 pa pola odustane a oni dobiju..

jebem li ih...

18. e da i ovo, zvezda-rad, to mi ic nije kec...

19. Samo malo da se kurčim sa svojim Dortmundom za koji mi svi judi svaki put, s kim god da igraju govore da neće pobjediti :D
    http://www.dodaj.rs/f/7/J2/3XhdQGXe/1/capture.png

20. selenijum, zbog ovoga ću ti oprostiti što plavcima iz londona vičeš fašisti :D

DORTMUND KOPLOĐAVA!!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.