Кладионица

1. ех...то је фактички немогуће...највећа квота тикета што сам убо је...500...тј...512..

2. 512*50=25600. Fakticki moguce :)
    Znam za mnoge slucajeve, koji zvuce kao lazi kad ih izgovaram... Recimo, lik je prosle godine tacno za Sv. Nikolu (kada mu je i slava(Mozda i nije slucajnost)), uzeo na 60 dinara 200 000. Ubo 1-X, 2-1 i jos nekoliko fikseva. Svojim ocima sam video kad je podigao pare.

3. а дешава се...тај случај је једном у 100000000...а оно...реално квоту 500 да одиграш, пролазиш сваки 300-ти. пут :)

4. To je kockanje. Potrebno je vise srece nego znanja.
    Nego, ono tvoje sto mislis, posalji mi na PVT sutra ili postavi ovde, od volje ti je. Moramo uzeti pare za vikend, sad ce kraj.

5. vidi ga coa sto krade, ccc...

6. vazi garsija, cucemo se :)

7. vazi garsija, cucemo se :)

garsija? :)

8. Jeb'o me pas blesavi, stavim 500 kinti da će Naravo imati preko 3.5 asistencije (tj. 3.5 je bio limit, ne može neko da ima 3.5 asistencije) i da će šuntavi Uertas metnuti preko 7.5 poena tj. da će preći taj limit. Očekujem, ulazi jako laganeza, kad kurčina! 'Bem ti mrtvu Barsu, onaj Dorsi ih nadskak'o k'o majmune, ne mogu da se povežu ni u odbrani ni u napadu! Baš mi je drago što su pukli, slepci nijedni. Džankozo, da nemaš neki dobar predlog za ove Bosančerose?

9. zajebavam se, pa valjda nisam pglu da ne znam da je pacino...

10. nemam grifine, i dalje cekam dojavu od onog...stigla ih sloboda kontam da ce neku namestiti za par dana

11. A daaaa... Endi Garsija, to je onaj sto mu glumi sestrica u trecem delu. Skroz sam ga smetnuo sa uma :)

12. Jes' stvarno, liči baš na ovoj slici Paćino na Garsiju. :) Aj bači onda ako išta dobiješ na PVT. Sale, zrno po zrno, kurčina. :D

13. Ја сам мислила да ја уплаћујем сићу преко њњин-а ал ме је сале добро зајебао :)

14. Ma gde lici. Ne lici uopste.
    Cekam sad druga na fejsu, da ga pitam da mi posalje tikete sto je njegov komsija okacio na fejs. Ludak je ubo u zadnje 3 godine 5 tiketa. I to sve od 200 000 do 350 000 svaki. Lik je luuuud. A linja samo po golovima. Sve moguce GG, 3+,4+, 2+PP.... Lud je skroz.

15. Sale, zrno po zrno, kurčina. :D

Kurac po kurac, bunda :D

16. Imam jednog prijatelja, moje godište (1911), koji igra vekovima samo duple šanse, kečeve i dvojke na kvote oko 1.30 ili 2+ na celu utakmicu, takođe slične kvote. Jedno dvaput triput mesečno prođe tiket u iznosu oko 5.000 dinara, a redovno uplaćuje 100 dinara dnevno. Uvek je u plusu, ali nikako ne mogu da poslušam njegov savet i da igram na tako male kvote kao što su 1.25, 1.30. Nešto mi se ne da. Sinoć, tj. jutros je čekao kvotu od 1.17 za keca na Santos protivu Bolivara za dobitak od 5.550 dinara. I prošao je (8:0).
    Savetuje mi da obavezno preko vikenda odigram:
    Čelzi keca, Totenhem keca, Bohemians keca (Češka 2) itd. Nisam sve zapamtio.
    Nikad ne igra ispod 11 utakmica jer mu je to uslov da ispuni bonus od 30%, pošto isključivo igra u Taš kladionici.

17. Junajted pp2, Arsenal 2, Real SP1 ili HP1, Barsa SP2 ili HP2, Juventus HP1.

Nisam se godinu dana kladio, ali pitao me drug jedan za tiket i ja i on se slozili oko ovoga.

18. Ја сам још у уторак рекао да играм:

Сарагоса 2
    Болтон 2
    Манчестер пп2+
    Јагодина 2

ал' сад видим да је на сарагосу 1,5 квота, а на јагодину 1,35. јеб'о им пас матер. мада, одиграћу, да испоштујем себе, јер сам данас био говнар, свима редом причао да типсаревић добија ђоковића, био сам убеђен, ал' сам био спречен да одем до кладионице. оцамујебем.