Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Đurgarden- Gefle 1 i Tim1 2+ (1.90)
Kopenhagen- Horsens 1 i Tim1 2+ (2.00)
Malme- Elfsborg gg3+ (2.10)
Steaua- Dinamo B. 1 (2.20)
Za 200din.
Ljudi ne ložite se na Kopenhagen. Zadnje dvije važne utakmice su odigrali neriješeno, i još su bili ogromni favoriti u utakmicama. Šugava je to ekipa.
Ja ću igrati X2.
I da pitam, da li je ovo zadnje kolo austrijske lige?
Makarone, ovo je finale kupa.
Znam :)
Pratio sam ih. Jedva se provukli u polufinalu protiv Sonderjyske. Jebat ga, ja ću X2 opaliti.
Austriji je zadnje kolo. Biće kombinacija.
.Vule, uzeh i vise, al' pu pu, da ne ureknem! :D
Ja igram u Meridianu, a verujem da je isto u svim kladionicama. Uzmes 2 tekme, napises 2+pp, 3+pp.. Moraju da ti udju obe u 2+pp, da bi ti prosao tikete. I sa njih dve vracas pare, i dobar si nesto sitno, za burek. :) Kada ti udje jedna u 3+pp, a druga u 2+pp, mnozis, recimo ako igras za 1000 din, 250 din po kombinaciji, 2+pp x 2+pp, i 3+pp(ova sto je prosla naravno) x 2+pp...I tu ti je dobitak, izmedju 4 i 7,8 hiljada, opet u zavisnosti od kvota. Kad ti udju obe u 3+pp, dobar si izmedju 15 i 30 hiljada, opet naravno, sve zavisi da li igras kvota 2.00 ili 2.40, 2.60...Ja uvek gadjam minimum ove od 2.40 za 2+pp, jer su ti onda i vece kvota na 3+pp, zato sto sam alav, a X puta mi se desavalo da dodjem da uplatim, oni mi kazu kvota 2 na 2+pp, ja promenim tekmu, i naravno ta udje u 4+pp, a ova moja zakuca krompire...Pokusavao sam da gadjam i 3+pp,4+pp za 100 din, i dodje ti na isti dobitak, a par puta sam vezao i 3 tekme 2+, 3+, tu je ogroman dobitak, fazon 80 hiljada minimum ako udju sve tri u 3+, ali bas mora te ukenja. Pokusacu danas, posto vidim da ide... :D
2321 2+pp,3+pp
3221 2+pp,3+pp
EDIT:
Ovo vredi gruvati u taj sistem moj... Ja cu Serkl Briz i Gent igrati sigurno, i spojiti sa nekim Austrijancem, recimo Matrsburgom, jer se secam da su jednom igrali 6-5 sa ovima, ako se ne varam. :D
Od danas samo bvldogu slušam :)
Sad fino meći tiket koji ćeš igrati pa da se i ja oparim, treba gledati fudbal pa ići na koncert u subotu :)
Ma selenijum ovo je jedna nedelja, ima dana kad vola ne mogu da ubodem... :) Ima vise dana, tj... :D
Nea veze, daj mećite neke prijedloge, ne da mi se kontati :)
Moj tiket:
Matersburg - 1 (1.60)
Esters - Tm1 2+ (2.00)
Halmštad - 1 (2.00)
Steaua - 1 (2.00)
Ja mećah:
Mattersburg - Kapfenberg SV 1
Koper - Triglav 1
A.Murray - Gasquet 1
Marej mi je sumLJiv, al ajd sad, štab.
Ali sad si u serii, decxko! :D K'o što je onomand bio Ljakse, pa Gazi, sad je doš'o red na tebe. :) Mora da te iskoristimo (gej konotacije bez :D).
Selenijum, i meći basket Caja Laboral - Bilbao više pojena od prikazanog broja. To ti je sigurna kvota 1.85
Nisam odigrao normalan tiket, samo ovaj sistem 2+,3+, vezao sam Olimpija-Mura i Djurgarden-Gefle, a za stotku sam pokusao i 3+, 4+pp....
Opet sam jeo govna i igrao na Salzburg GG3+!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1467792-981
Tačno će me Marej ujebati.
'Ajmo Nadale, puni k'o u nerotkinju! :) 'Bem ti Matersburg, što ne dadoše još jedan gol u prvom poluvremenu? Ali neka upadne i ovaj tenis i biće dobro. :)
Moja prognoza i vredi pokušati: C.Briž - Gent X
Evo mog tiketa:
FC Kopenhagen-Horsens X2
Cercle Brugge-Gent X
Steaua Bucharest-Din. Bucharest 1
Los Angeles Kings-Phoenix Coyotes 1