Кладионица

1. Jebo me Marej u kurac.

2. Vest Hem je po meni siguran protiv Blekpula u subotu.
    Steta sto sam bez kinte.

3. Na jednom tiketu me sjebaše samo Conga i Delpo, igr'o sam ih preko 21.5 gem a Delpo se povredio, inače bi to skoro sigurno išlo preko toga, a na drugom jebeni Torki! Znači 'ladno danas odem 2. put do kladže čisto da vidim mogu li da se odigraju oni poeni u plejofu, i odigram neku sprdnju za 20 kinti. Paz'te šta sam pogodio:
    Ostende - Vesterlo x, kvota 3.35
    Jebeni Torki - Čeltenhem x, došla dvojka, 1:2
    Steaua - Dinamo B. 1&3+ kvota 3
    Vasland - Eupen 1-1 kvota 3.10
    'Bem ti život...

4. Паз'те ово!
    Валенсија хендикеп 1 (1.85)
    Стеауа х-1 (4.5)
    Остенде х (3.35)
    и јеб'омеотац кад одиграх на тикету и
    Торки х-1 (ишло, у 85. 1:1) и
    Васланд 1-1&3+ (у 85. 2:0).
    Запишта торки, ја се понад'о, кад курац. Оде из икса у два, а Васланд остао 2:0... 668 квота... уср'о бих се у њих... баш близу.

5. Hocete da me iznapusavate ako vam ostavim link do stranice na fejsu, pokrenuli ortak i ja , satro neke tipove,da vidimo kako ce da nam ide? :zacrveneo se:

6. Minhen AM- Frankfurt FSV AM 2-1

7. Hocete da me iznapusavate ako vam ostavim link do stranice na fejsu, pokrenuli ortak i ja , satro neke tipove,da vidimo kako ce da nam ide? :zacrveneo se:

Ako si ti u pitanju, mere :)

Laza Dojava

Kakac je ovo nik, aupičkumaterinu?

8. Evo posto je Sele aminovala:
    http://www.facebook.com/pages/MaNemoj-Tipovi/106349512836546

Nemojte da nam se smejete,jos smo novi :)

9. Vest Hem je po meni siguran protiv Blekpula u subotu.
    Steta sto sam bez kinte.

Dao cale soma za uzinu.
    OPAA

10. Hahaha! Šta je ovo Gazimudo?
    Naravno, podržavam svaki novi projekat koji ima smisla, ali reci ima li smisla: Troyes-Amines X2 (2.70)? A ja odigrao keca!
    Drugo, nekada si te kvote nazivao bombicama, a bombama samo kvote iznad 5!
    U svakom slučaju - srećno :)

11. Pa nije ono samo moja stranica :)
    Za vukajliju je bombica,al za ono tamo je bomba,a ako hoces bombu,onda odigraj dvojku na tom paru i imas kvotu 7 :)

jbg, ljakse, razumi nas, na pocetku jurimo manje kvote dok se malo ne procujemo, pa da bar u tom periodu budemo na visokoj prolaznosti :)

12. jbg, ljakse, razumi nas, na pocetku jurimo manje kvote dok se malo ne procujemo, pa da bar u tom periodu budemo na visokoj prolaznosti :)

Iskreno se nadam da ćete se pročuti, i čim vidim da se zeleni, registrujem se.
    DODATAK POSTU:
    Alo, juče sam gospođi(ci) Selenijum predložio 5 utakmica, sve kvote u proseku 1.90 i samo sam jednu pao (0:0).
    Dakle, mogao bih ladno da budem član tog klana, jer što sam stariji, sve bolje nagađam:)

13. Tako me zovu :) Čuo sam da jutros u kladionici pričali da neko od Nemaca mora da dođe iz 2-1 ili suprotno.

14. Gazimudo ako budeš pogadjao i ako se raščuje, možeš glatko da otvoriš VIP grupu i uzimaš 20 evrića mesečno. Znam likove koji su solidnu kintu uzimali tako.

15. Ulet'o Njoković prvi set preko 9.5! Opaaaaaaaa. :D Još Šamrok da da 2 ili više gola i da Pederer i Sepi odigraju preko 18.5 gemova i eto lepe kinte sutra za finale LŠ. :)

16. Moja dva predloga:

Godoy - Argentinos Jr. X2 ili 3+ :)
    BW Linz - First Vienna X

17. .Vule
    Gazimudo ako budeš pogadjao i ako se raščuje, možeš glatko da otvoriš VIP grupu i uzimaš 20 evrića mesečno. Znam likove koji su solidnu kintu uzimali tako.

Ovo je mogucnost za buducnost. Za sad treba da pogadjamo sto vise. :)

18. Jel moze tu nekako da se zaradi (ako izuzmemo VIP placanje) ili to radite cisto iz dosade?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.