Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zašto sam igrao da će Pederer i jebeni Sepi igrati preko 18.5 gemova jebote kad je ovaj ionako 50 puta bolji, a ovo italijansko gomno je još igralo iscrpljujući meč protiv jebenog Vavrinke?! Aaaaa, jebote, koliko jebeno nisam razmišljao! A trebalo je umesto tog sranja da odigram Nadala i Berdiha preko 20.5 poena (ušlo k'o iz pičke), ali sam krenuo da uplaćujem 2 minuta pre početka meča, tj. pisalo je da kreće u 14:00, a ja sam uplaćivao u 13:58 i na TV-u je pisalo da je već krenuo meč! Pa koji kurac bre?! Sutra stavljam nekih 100 kinti na finale x-x i jedno 200 na x-1, pa šta bude. Koje jebeno sranje... Auuuu Marveluse, za koliku kintu? Saosečam se i s tobom i sa Sele. :) 'Bem nas ovako baksuzne... :)
Pa do septembra smo planirali da se dokazujemo, mozda oktobra. Ima kvalifikacija za LS i LE, EP, ima skandinavaca , a bice i tenisa :)
ja cu sutra bacim soma iz 2-x i 1-x....jebem mu mater, volim...a i realno je,,,
Ферер узима први сет
Ђоковић т.р. 2:0 (ако игра к'о данас, добија к'о из пичке, колико год да га не волим)
Челзи х-2
на стотку, таман.
Vest hem 1, 1400, 1,9(sinoc bilo 2,1 pizda im), dobitak 2660.
Inace, ovo mi je poslednji maloletni tiket, pa bi valjalo popiti ako prodje.
Objavljeni tipovi za sutra na stranici :) I jedan dubl koji smo resili da ne izbacimo:
Girona - Cordoba GG
Chelsea X sutra, ako mene pitate. Vredi probati :)
Jebote, dobili smo Kubu u odbojci, a ja ih htjela sinoć staviti al nisam imala muda. PU!
lolo
igro petsto kinti na čelsi, kvota 3.9, opa
Ja će singlirati Bajern kad krenem vani.
A sad odigrah:
Bajern osvaja
Vest Hem i
Seltu
Ja stavijo da će Bajern dobiti posle produžetaka, kvota 11 i x-x, pa ako uđu oba, bole me brige. :D
GG Chelsea (nisam smeo navijacki 2)
West Ham 2 i 3+
Taj neki dubl.
Radnički Niš- Napredak X
Da, i ja tako cenim da ce biti. Ali kako kvota 11, zar nije prevelika?
je l sam samo ja ispoštovao čelsi??? doduše namalo, al nema veze :D
Ajde Vest Heme, u Londonu igras.
molim te
Ako im za 10 minuta ne uvaljate jos jedan gol, treba u trecoj ligi da igrate sisu vam jebem.
Pa tako se i meni čini, ali ja se ne bunim. :)
Jok bre, ima vas još ludih. :D Evo recimo Coa, mada ako sam ja dobro skapirao, on je to više igrao iz sprdnje. :)
I Lama: