U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Размишљао сам слично као Газимудо о Ситију, али онда схватим да они ово морају да добију ако желе да сачувају реалне шансе за пролаз, јер су већ кикснули код куће против Дортмунда.
Елем, моја два тикета за наредна три дана:
http://www.dodaj.rs/f/2B/WT/8pZv2rK/1000.jpg
http://www.dodaj.rs/f/S/1v/26OUfUio/861.jpg
сутра на бате борисов кућу!
Nema meni 'leba od ovih sigurica tiketa. Do 50 kinti maksimum pa ako me usere, usere, ako ne, nikom ništa. Dođe Cedevita, doduše stvarno je bilo gusto. Trebalo bi posle gostovanja u Istanbulu da krenu da deru, pa bi ih valjalo ispratiti protiv ovih šatro jačih ekipa. Ali ne mogu da dočekam sutra Dortmund i fašiste. Ima da bude vrh tekma. Samo se nadam da ih fašisti neće dobiti, tj. da će bar x da izvuku.
Лил - Бајерн 2
Лил је слабији него прошле године, Бајерн је јачи. Код Француза, домаћи терен не значи ништа, тако да Бајерн добија сигурно.
Шахтјор - Челси Х
Ако буде голова, то јест, ако нека екипа поведе, ова друга ће имати огромну тенденцију да изједначи. Ниједна од ових екипа није трпачка, тако да се неће десити ситуација да једна натрси другу. Шахтјор је у Торину доказао да може да се носи са екипама већег реномеа. Челси не бриљира, зато икс.
Динамо Загреб - Песеже 2
Је л' морам да говорим?
Нордсјеланд - Јувентус 2
И овдје је фаворит кристално јасан.
БАТЕ - Валенсија од 0 до 2
Једноставно, БАТЕ ће да се затвори. Бод по бод погача.
ЕДИТ: Квота 16. За неких 300 динара се исплати.
Bate - Valensija iksčina.
Дортмунд - Реал 1, квота 3. Дортмунд је по мени тренутно екипа која игра најлепши фудбал у Европи, играм кеца навијачки а и није далеко од реалности :)
Надам се да си гледао против Шалкеа, шансе без.
Да видимо
Ајакс - Манчестер С.
Удри по головима.
Изненађење 1, Сити не игра ништа посебно, а ови би могли да победе неког за промену а да није РКЦ или Рода.
--------------------------------------
Борусија - Реал
Борусија ми је енигма ове сезоне. У првенству су се изгледа опростили од титуле ( 2 год за редом, доста ), играли су нерешено са Ајнтрахтом, Хановером, изгубили од Шалкеа неки дан, Шалке их разбуцао нису шансу створили. Како стоје ствари, сконцентрисали су се на ЛШ, може се опикати кец као изненађење јер је ипак на другој страни Реал, а опет ако ти лоши резултати нису били "у плану" разбуцаће их Реал ко беба звечку. Надам се да је ово прво у питању.
-------------------------------------
Шахтјор - Челзи гг
Бате - Валенсија пХ, Х, тако некако
Спартак - Бенфика гг3+
то онако реално
------------------------------
Галата - Клуж
Е то ми је исто енигма, Галата игра очајно, у првенству а и ЛШ, већ су кући изгубили од Браге, стварно не знам јел задњи вакат дошао да победе или ће их Румуни издеветати у сред Истанбула града.
--------------------------
Манчестер - Брага 0-2, ваљда ће да отаљају посао као и иначе у ЛШ и то са 1:0, 2:0 максимала..
Каква анализа, поносан сам на себе.
Pokušaj za večeras sa mojom igrom:
http://imageshack.us/a/img35/7162/37811733.jpg
Nikako. Nikad. 'Nači momcima je neophodna pobeda ako hoće da se bore za to 2. mesto. Ja bih prvi vol'o da ih tuče Ajaks, ali je to mnoooogo nerealno, pre svega zato što Ajaks i kad je u formi ne može da dobije Siti koji igra s pola snage, ali bukvalno. Jednostavno imaju mnogo kvalitetniji sastav a pošto će sad morati da zagrizu, to je lagana dvojka vrste 0:2 ili 0:3 rezultata.
Za Borusiju ne znam šta bih rekao. Ja se samo nadam da će bar x izvući jer Real u LŠ ne prašta nikome, pa čak ni onda kad im ne trebaju bodovi. Ja ću realno igrati x, ali se potajno nadam tom kecu, mada je to jako nerealno. Moralo bi baš da ih usere.
Бате - Валенсија пХ, Х, тако некако
Спартак - Бенфика гг3+
то онако реално
Podpis.
Ja se opasno razmišljam između keca i iksa, mislim da ću odigrati x p.p. ako se setim. :)
Jel me poslusao u nedelju neko, sve sam pogodio osim saragose. Sta mislite za veceras galata, mancester, juve i bajern za 10ak evra da stavim?
Ne bih ti predlagao Galatu, mogu lako da izjebu, mada šta znam, nije ni taj Kluž ništa posebno, tako da kako hoćeš. Možda fazon Šahtjor i Čelsi da staviš tipa gg ili 2-4, taj neki smraduljica.
Pa ni ja turcima ne verujem mada su obicno jaki kod kuce. Prosli put me
Juventus sjebao al sad verujem da ce doci
Ja probao jedan hrabriji:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8685411-1027
I jedan koji bih da imam 1500 kinti podelio na tri dela, ovako cu da puknem na 2,3 tekme i cao zdravo,al kao aj da se nadam:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-7687543-1027
Inace, garantujem da ce barem 6 da prodje sa ovog tiketa.
Гази,
гг гг2+, квота 6.60 шта је то?
Зато сам и рекао "изненађење", контам мора се десити да неки фаворит прода, а с обзиром да ме тај Сити страшно нервира могли би да продају баш у Амстердаму. Додуше не знам зашто сам их уопште анализирао кад играју сутра.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1455-6457764-1027
Два икса, само храбро!
Do jaja sto vukajlija ne guta postove.
Gledam ove parove danas...Bate realno igra fantasticno, Valensija je solidna ekipa, a ovi razguzise Bajern. Kapiram da ce svi sad da gruvaju 1x, 1, itd, ali ja mislim da ce bas zato, Valensija da dobije lagano...Igram 2i3+, iako volim te male timove, i ako padnem a ovi dobiju, bice mi drago bar malo...
Sto se tice ostalih parova, Sahtjor X, i Juve x-2....Galata gg3+, Man Utd 1i2-3 gola... To cu i da odigram...
Man Utd 1i2-3 gola
Galata gg3+
Valencia 2i3+
i jednu od ove dve, Sahtjor ili Juve...na 200 din moze lepa kinta da se uzme...
GG2+ ti je da oba tima daju barem po 2 gola. Znaci 2:2 i prosao ti je tip :D
bvdlga, koliki bi bio dobitak na Barcelonu PP2+, PP3+ i Arsenal PP2+, PP3+ ? Znam da si strucnjak za to :)
Ау која квота, па то је мало јаче од гг3+ а квота 2,3 пута већа! Сте ви сви сигурни у то?
danas treba fakultet da se zavrsi da bi se sastavio tiket. To je ko farmacija nesto... PPgg2+ 1>2.