Кладионица

1. Mrzim to što u toku dana odigram 5-6 tiketa jebeno. Stiže link kasnije.

Dojava: zenit x-1

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1173-3677958-1027

2. I ja sam naleteo da je Zenit iz X satro namestaljka. Mislim da nije,nego neko samo odigrao prelaz, al za sad ga kenja. Mada meni treba i da daju 2 komada :S

3. Evo još jedan moj tiket:

Zenit - Anderlecht 1
    Dinamo Z. - PSG 2/2
    Dortmund - Real Madrid GG
    Porto - Dynamo Kiev 1

Kvota: 8.02

C'mon Zenit pičko multimilionerska!

4. Bojim se da vas ne ujee Zenit ... Jes dobar tim ali se ne slažu igrači i ne jee niko nikog ni 3%.

5. Kad im iz svečane lože zaprijete sa uvođenjem sankcija ima da budu ko braća rođena :)

6. Jebote sta je sa zenitom? Anderleht je tim koji nije nista specijalno ni za belgiju..
    I na koju foru se nisu vec posmrzavali gore?

7. Evo ga moj za 500:

Porto - Dinamo Kijev 1x
    Dinamo Z. - PSŽ 2
    Dortmund - Real x2
    Ajaks - Šiti 2
    Arsenal - Šalke 1x

Dobitak 2300.
    Arapi, budete li fejlovali, jebaću vam mamu onu mrtvu! Tu pre svega mislim na jebeni PSŽ, tj. ako budu jebeno nezainteresovani jer Šiti mora da dobije. Zenit iskusno izbegnut.

8. Ma koji crni psz da proda. Pukli prethodnu od portoa sad moraju 6 bodova sa dinamom da uzmu. Lagana pobeda ovde. A rusi obaraju,vidim ja.

9. Putine reaguj jebem ti zemlju sibirsku!
    PENAL JE TREBAO BITI!
    oj šta promaši debil...

10. Joj Gazi brate rođeni, fala za utehu, trebalo mi je to. :D Ono jes', potrebni su im bodovi, posebno protiv ovako loših ekipa kao što je Dinamo, ali teško je ne oteti se utisku da će neko da jebeno fejluje, a meni se sve nešto mota po glavi da će oni, ne znam zašto. Ej ti bre, gadni Zenitu, dobij ove slepce, jedi govna. :D

11. PENAL!!!!!!!!!

EDIT: Putin je reagovao! lololo GOL!!!

12. Ajmo zenite jos samo jedan! Izgleda da jeste namesteno sve im jebem!

13. OPAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!1143234353 Nema, kako ja krenem da citiram Munje tako padaju golovi. :D Makaron, meni ide 10% od dobitka zbog radi vradžbinskih efekata. :D

14. Žemo, žemo :) I Putinu 10% :D

EDIT: Ajmo Putine reaguj da munu još jedan gol!

15. Moraju jos jedan da munu da ne bi bilo sumLJivo xD

16. Ne sme vise putin, sad mora medvedev da odreaguje!

17. Ej ti, gadni Zenitu, daj još jedan gol, jedi govna.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.