Кладионица

1. Малолетник

Mrzim to što u toku dana odigram 5-6 tiketa jebeno. Stiže link kasnije.

Dojava: zenit x-1

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1173-3677958-1027

Је л ме ко послушао? Ако је ортак уплатио, требао би да сам и ја добио 4 црвене, фајнали.

Зајебао сам се, нећу бити ко Жајк, следећи пут поделим са вама.. Извињавам се

2. Pa izbacio si "dojavu" na poluvremenu.

3. Ajde usta vas jebem, dabogda vam pusi rajot iz zatvore pobegle i svu mladez pretvorile u svoje fanove!

4. Пеђа, линковао си један тикет два пута.

Је л ме ко послушао?

Јесам ја, вратио сам се сат времена у прошлост.

5. E Stivene, hvala, zajebah se... evo ispravio sam.

6. Gledao sam sad utakmicu i nisam skoro video sebičnije fudbalere od ovih Zenitovih. Moglo je biti barem 3-0, ali su mogli i ovi da izjednače.

7. Drugari, na poluvremenu pratite ovu temu. Nista vise necu da kazem :)

8. Ajde Arsenale, brate mili. Šukni ga prije kraja.

9. Jel ima bre neko neki kršten link za stream za Dortmund Real, da ne razlupam sad ovaj laptop???

10. Santa Clara - Sporting B 2u2 4.1 pa na vise, u balkanbetu 4.25

Javio ortaku isti onaj ko sto je juce za Milvol. Ja stavio 500 kinti. Stavite koliko vam nije zao da puknete.

11. Santa Clara - Sporting B 2u2 4.1 pa na vise, u balkanbetu 4.25

Javio ortaku isti onaj ko sto je juce za Milvol. Ja stavio 500 kinti. Stavite koliko vam nije zao da puknete.

Jebiga, nemam vise ni dinara na racunu.

12. E, Arsenale, smrdaro jedna.

13. Ja završio. Mesečno jedan tiket u vrh glave.

14. Stavite koliko vam nije zao da puknete.

И ја сам, задње паре са рачуна, ако тонемо да тонемо заједно :)

E, Arsenale, smrdaro jedna.

Не ја не верујем, кад најмање очекујеш они ти овако врате..
    Ал битно да је Порто дошао 3+ прво полувреме, иако су до сад играли тврдо и све, па да, наравно.. Чекао бих највероватније Монпеље да се ови цигани нису распуцали.

15. Majku li vam jebem Šitijevsku, kad morate da ga primite u 45. minutu!!!

16. Treba mi na mecu Arsenal - Salke jedan gol. Nebitno ko, ali mi treba!

17. Aj kad je već nebitno, nek ga da Arsenal.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.