U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Манћини, серем ти се на тренерску диплому.
Газимудо, испратио сам са 200 кинти, надам се да није зајеб.
Nevjera. Mančinija na kolac nabiti. Jebao ga arap crni.
Изненађење 1, Сити не игра ништа посебно, а ови би могли да победе неког за промену а да није РКЦ или Рода.
Како сам паметан, прскај Арапеееее бреее
Кажем ја али ме људи не слушају, усрало их је да узму титулу у сезони када МУ има најгори тим у задњих 2 миленијума, то су узели сад и више никад. Никакав тренер, он је један обичан жабар зихерашки.
Jebem ih invalide, i oca koji ih je napravio tako falicne
Zenit - Anderlecht 1
Dinamo Z. - PSG 2/2
Dortmund - Real Madrid GG
Porto - Dynamo Kiev 1
Kvota: 8.02
Porto jebe keve, jesam vam rek'o! :)
Opa! Prošao mi ovaj današnji prijedlog! :) Nadam se da je neko ispratio. C'mon!
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=850#post_2144649
Смаре нострадамус
Juce puk'o 1200, danas 1300. Ne znam da li da pravim pauzu ili da se vadim sutra?
Ja na tiketu uhvatio PSZ hendikep (fikscina kola), arsenal - salke 1+ drugo (jesam vam rekao da arsenal nece dobiti salkea) i sad cekam onu zlojavu portugalsku(ide iz dvojke daj boze da tako ostane). Ako ode u dvojku, bogatiji sam za 5355 dinara.
jesam alav sto sam pojacavao zlojavu, al kad me vec nisu oborili PSZ i ova kvota 1.2 (dusu mi je pojela), zamolio bih tog nekog mastera koji uredjuje fudbalske rezultate da ne ispale portugalci. HVALA :D
Добро играју ове Швабе. Баш сам мислио да би могли да победе, ал' нисам био цео дан кући да предложим неког кеца. Кол'ка је квота била?
Samo sto je meni bilo malo, pa sam odigrao DP2. Jebo me konj.
Ја причам и причам и нико да ме саслуша, читави дан данас су ми се спрдали кад сам говорио да ће бит' најмање три изненађења, а ено испод оног поста сам написао и за Арсенал...
Amin. Jebote... Znači ljudima treba kao 'leba da bi uopšte ostali u trci za prolaz, prošle godine fejluju, i razmišljam jebote, taj šuntavi Ajaks igr'o 3:3 protiv jebenog Heraklesa ili kome su već gostovali, a ovi ih izbacaše k'o mlade majmune... Neverica. Smare, daj bre dolazi češće na ovu temu i mojne slušaš moja niti bilo čija druga blebetanja. :) Neverojebenovatno. Džaba ti da si najbolji poznavalac svih prilika i neprilika u fuzbalu, samo ako si user možeš da izvučeš pare na ovoj prokletoj LŠ. I po n-ti put se dokazalo da kad ja odigram tiket na kojem je uplata veća od 50 dinara da je taj tiket osuđen na propast. E da, drago mi baš zbog Dortmunda. Totalni haos.
Bravo Makaron. Koliko si stavio kinte?
Дортмунд - Реал 1, квота 3. Дортмунд је по мени тренутно екипа која игра најлепши фудбал у Европи, играм кеца навијачки а и није далеко од реалности :)
Smelcere ljubim te u kurac ! Izvukose me svabe koliko toliko iz govana.
Koi kurac sam hodao po magli i ljumao do kladare da izduvam sve. jebemti fudbal. Nekad se znalo ko koga pobjeđuje i ćao.
Nema, nema 'leba od ove jebene LŠ, čak ne vredi ni golove igrati. Evo, bio sam ubeđen da će Porto i Dinamo Kijev doći 0-2, oni dadoše najviše golova. Ma pičvajz živi. Lepo igrati lige i ćao, a ovo čisto ispratiti iz neke sprdnje, pa ko zna, možda se majmunski favoriti nekad i sete da pobede.
Kenjate malo. Danas je jedino iznenadjenje sto je Olimpijakos dobio Monpelje. Ne znam sto ste se toliko zaleteli na Siti kad su gomno od ekipe, ono najsmrdljivije.
Pfffffffffffffffffffffff. Jebote. 'Ajde mi sad reci kako si stvarno mislio da je jebeni raspali Ajaks koji ne može neke 12. retarde iz svoje lige da dobije u gostima, jači od jebenog Sitija, pa koliko god oni imali nekih svojih problema! I reci mi da si znao i da će Šalke dobiti Arsenal u gostima, iako taj isti Arsenal izgubi jednom od 15 tekmi na svom terenu u LŠ. Aj za Dortmund, to se ne može baš nazvati velikim iznenađenjem, ali ja se jesam iznenadio, i pored toga što je Realu levog beka igrao Esjen i Varan štopera.
Na Siti je realno bilo gg i 3+ i doslo je i jedno i drugo. I zasto Salke koji je dobio Dortmund u gostima proslog vikenda, ne bi mogao da dobije sugavi Arsenal ?
0:2 , aj izdrzite jos koji minut :) stivene i sime, dodjete mi neki fiks ubuduce :D
Svaka cast Gazimudo, ispratio bih ali imao sam nulu na racunu.