Bravo Gazi. Umesto da ispratim nešto pametnije, ja igram ova govna... Šomi, aj za gg3+ i nekako, ali kec je totalni nadrealizam jebote! A kontao sam da je Arsenal prošlo kolo žešće fejlovao i da će sad da se razigraju, međutim ono baš suprotno. Nebitno.
Vala da nije bilo drugara koji.me je sinoc zvao da mi pozajmi i uplati, ne bi ova kinta bila na stolu . Eh, sad se lakse dise . Dug vracen, odtalo i kapitala za kladjenje i kusura, sad mogu na miru kod xene u selo, da se prezderavam vojvodjanskom kuhinjom i gledam sisate seljanke :)
Jooooooj Milunkaaaaa! Zvanicno prestajem da igram na laznu ekipu iz Mancestera. Ne pamtim kada je Ajax dobio neku jacu ekipu kuci, a sad su razbili ova govna placenicka. Jebem im porodicu celu, dabogda se raspali kao klub... Izgubio sam dve kuce. :D Bravo za Dortmund i Salke, i bracu Grke...
Ali ne znam da li je neko gledao Porto-Dinamo, ja gledao multi...Sine, onaj Jackson, spic Porta, je takva igracina, da je to za nepoverovati!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Bravo Gazi. Umesto da ispratim nešto pametnije, ja igram ova govna... Šomi, aj za gg3+ i nekako, ali kec je totalni nadrealizam jebote! A kontao sam da je Arsenal prošlo kolo žešće fejlovao i da će sad da se razigraju, međutim ono baš suprotno. Nebitno.
Газимудо вади из гована!!!12
Хвала брате, надам се да ће бити прилике да се одужим, дуга је сезона.
ГАЗИМУДО МАЂИЈО КЛАДИОНИЧАРСКА! Хвала :)
Vala da nije bilo drugara koji.me je sinoc zvao da mi pozajmi i uplati, ne bi ova kinta bila na stolu . Eh, sad se lakse dise . Dug vracen, odtalo i kapitala za kladjenje i kusura, sad mogu na miru kod xene u selo, da se prezderavam vojvodjanskom kuhinjom i gledam sisate seljanke :)
U jbm ti androide i tacskrin i moje jebene cevape
Jooooooj Milunkaaaaa! Zvanicno prestajem da igram na laznu ekipu iz Mancestera. Ne pamtim kada je Ajax dobio neku jacu ekipu kuci, a sad su razbili ova govna placenicka. Jebem im porodicu celu, dabogda se raspali kao klub... Izgubio sam dve kuce. :D Bravo za Dortmund i Salke, i bracu Grke...
Ali ne znam da li je neko gledao Porto-Dinamo, ja gledao multi...Sine, onaj Jackson, spic Porta, je takva igracina, da je to za nepoverovati!
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/30757_501275063224720_1097294905_n.jpg
Докторски.
Сад сам мало контемплирао над табелама и резултатима ЛЕ и мислим да ћу сутра, ако се не будем предомислио, одиграти за 100 динара следеће:
Јанг Бојс - Удинезе гг3+
Њукастл - Бриж 1
Спарта Праг - Хапоел Ш.К.К. 3+
Менхенгладбах - Марсеј гг3+
Stivene, lep tiket, ispraticu ga i ja sa 100kinti.
Ja danas ovako, za Teslu:
Atletiko Madrid 1
Lyon 1
Inter 1-1 3+
Newcastle 1
AEL 2
Realno, Lion i AEL će me sjebati ako me nešto sjebe, ali ko ga jebe, za stotku je, pa i nije neki greh.
Mada bih istakao Atletiko i Inter kao velike sigurice za 1-1.
Hvala, stavio sam 5 km :)
Kasnije ću da sastavim neki tiket za večerašnje utakmice pa ću objaviti.
Ne mora da znaci da ce da dodje iznenadjenje, ali...http://www.mozzartsport.com/vesti/atletiko-se-cuva-za-primeru-bez-pola-tima-na-akademiku
Dosta lepi pogodaka
Bravo,bravo
Al sam odigrao! Gledao sam da nešto slučajno ne propustim:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6669324-1027
Gazimudo, ostavi ovde nešto pre nego što odeš da gledaš sisate seljanke.
Kakva lenjost i ne otići uplatiti Sporting B!
Evo ga moj prvi tiket za večeras:
Dnipro - Napoli 1
Sparta Prag - Hap. Ironi ppX
Rosenborg - Metalist X
Kvota: 30.85
Генк - Спортинг Л 1 2.7
Аел - Фенербахче 2 2
Дњепар - Наполи 1 2.1
Могућe једно изненађењe, Генк, и две мало јаче квоте преко 2.
Видеотон Х
Ливерпуг гг3+
Њукасл 1
Штутгарт 1
Више-мање на сигурно.
Za danas opet golovi:
Atletiko Madrid 2+ ll p.
Štutgart 2+ ll p.
Inter 2+ ll p.
Hanover ll p.
Prolaz 95%
Uplata:100 din
Dobitak oko:1300
Inter 1-1 i 3+ 2,80
Rubinjau 1-1 i 3+ 2,40
I bog da Vas vidi.
Sta bi trebalo da dodje:
Stutgart
Totenhem
AEL kiX v ppX
Napoli X2 (ne znam cemu podcenjivanje ove ekipe, mada mozda ih ne interesuje LE)
Njukastl 1
A sto se tice golova,evo jedan zajebantski:
Liverpul - Anzi 2GG
Steaua - Molde 2GG
Young Boys - Udinese 1GG
Levante - Twente 2GG
Helsinsborg - Hanover 1GG
I da, budite oko 20h odje, da popricamo malo ;)
Danas sam podelio crvenu online na po 5 tiketa po 200... sve 3+
genk
helsinborg
-------------
lion
levante
-------------
atl. madrid
njukasl
-------------
psv
steaua
-------------
maribor
jang bojs
-------------
Btw gazimudo daj tu stranicu sa fb gde ostavljaš predloge.