Кладионица

1. Chelseaaaaa boys in blue!

2. Ipak Chelsea boys with red :D Jbt 2 crvena

3. Ивановић - задњи играч у одбрани - црвени
    Торес - најјадније фолирање икад - други жути - црвени

Црвени картони нијесу спорни, колико год то чудно звучало.

Али гол Ћићарита итекако јесте, био је велики офсајд.

Лудо буразеру...

4. SMare, proslo ti 4+ na PFC

5. sta radi jebeni ARMANI, JEBENA 1.15 KVOTA GUBE 20 RAZLIKE!?!??! OBRCITE TO SABANI SVE VAM JEBEM

6. dali im ovi 8 trojki a armani nijednu, mene neko jebe ovde?

EDIT: Gosti 10 trojki, Armani 0! Kakva namestaljka!

7. Uzeh 20 eura na 6 utakmica gg. Fala kurcu laganom više! Da se skine maler.

8. Офсајд Чичарита мењан за играње руком Луиза које није свирано као пенал.

9. Офсајд Чичарита мењан за играње руком Луиза које није свирано као пенал.

Тачно, то заборавих да напишем.

10. Evo ga Hajduk, vodi a kvota 2,6. Prošli vikend izgubi kući. Mamu im jebem.

11. E ljudi, vratio sam se iz vojvodjanskih sela. Jos jednom vam se izvinjavam za onu zlojavu, al izgleda da je doslo do public beta.. AKo nesto budem imao ubuduce obavesticu pa kako ko odluci..

Inace, izvalio sam novu foru za tikete. Igrati ceo tiket dp1+ (drugo pol 1+). Kvote u balkanbetu su najbolje koliko sam skapirao, oko 1.15 - 1.3.
    Staviti 8-12 tekmi na 200-500 kinti i to je to. Danas sam uzeo sa 200 kinti 2000, javio ortaku da mi uplati,ne znam ni koje tekme, sinoc nalupao preko sajta pa mu izdiktirao onaj kod (inace i oni imaju onu foru ko i sve ostale kladze, fala kurcu).

U cetvrtak me prodali Maritimo - Bordo, stavio 500 kinti na 11 tekmi, oko 5500 bila isplata, i moroni prvo poluvreme 1:1, a drugo 0:0.. Al kad vidim kvotu 1.3 da pada gol u drugom, ne mogu da ne odigram :D

12. Није то лоше.. Могао бих да пробам то..

13. Naravno,idealno bi bilo odigrati 6-8 tekmi na uplatu somun i mirna backa

14. Čekam Napoli 1-1i3+ i Real 2-2i3+ za 3000. Jeba mu mater ako ne dođe.

15. sale, i ja čekam napoli iz keca i ostaje mi još marsej-lion, ali to je odloženo. A napoli je propustio tri stopostotne šanse.

četvrti zicer, pandev sa metar, pa koji kurac više

16. Decu im jebem pedofilsku!

17. poluvreme, 0:0, onog pandeva treba zapaliti za primer.

18. Jebem ti Cedevitu...Kvota 1,07 protiv Zadra, pukli sa 16 razlike jebem li ih...
    Proš'o mi i X u Superklasiku i 1-1 Atletiko i 2-2 & 3+ na Inter! Zajebali me Hrvati za 7 soma!

19. Ajte ljudi upadajte, ne želim da me banuju što ponavljam post. Ovo je ipak grupa napravljena za one koji su aktivni na ovoj temi :)
    https://www.facebook.com/pages/Baksuzne-uplate-i-najve%C4%87e-kladioni%C4%8Darske-ispale/534080123273671

20. Не разумијем људе који играју квоту испод 1.2.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.