Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
САНТИ КАЗОРЛА ОЛЕ! Хахахаха, ал' ме обрадова човек :) Гледам их читаво полувреме како су немоћни, а Манчестеру ове сезоне сви живи дали гол... И онда га завуче Санти у надокнади надокнаде :)
Допуна: Ово ми тек први меч, нису ни неке паре, али опет :) Д плежр ис ту плеј...
Допуна 2: Одиграо сам још један, навијачки.
Звезда - Јагодина 1 и 2-3
Звезда - Жолноки 1 (-14.5)
Уплата 100, добитак 800.
две хиљаде готово ('иљаду деветсто) сам ставио на тотенхем, милан, аел лимасол, дебрецин, хајдук сплит и реал. пет квота. и јебем ти и тотенхем, и кладионицу, никад више нећу да уђем тамо. аупичкуматерину, баш.
јеботебог, квоту пет не могу да убодем. ја да гађам сад звезду на 1.2, пао бих. мршукурац.
Martinez miruje, miruje, pa kad krene, poveže nekoliko mečeva. Tako Vigan igra. JBG. Samo i ja sam mislio da ovaj put neće da vežu jer su igrali sa Ješama.
И ја се придружујем јебању Тотенхема. -.-
Rekoh ja danas, raste kvota na njih, ali niko ne sluša. Ajd što vi ne slušate, nego što ja ne slušam samog sebe....jebem im mamu retardiranu :/
не, фино, баталио сам. све сам мислио доћи ће један тикет, разбићу малер, дај да играм оне са великим улогом а малом квотом, међутим јок. дигао сам руке. оставио сам пљуге, оставићу и ово.
али колико мртва екипа, цело друго полувреме као нападају, ал' то не да је празно, него...
Ortak me zvao, kaze ima zlojavu Paphos - AEK larnaca x/2
Nije od onog lika sto je stalno pogadjao,tako da oprez.
Ide iz iksa. Jel prati neko?
Ovo ko iz picke doslo.
Bravo Gazi, ispratio sam Midlsbro! Hvala :)
A na drugom tiketu me zajeba šugava Malaga sve joj jebem i kud je odigrah.
али колико мртва екипа, цело друго полувреме као нападају, ал' то не да је празно, него...
Sto ne stavis 2000 na kvotu 2? Sta kao malo ti 4000?
алав сам ја, папитмастере, кренуо са тим планом, да ставим два сома на квоту два, до три максимално, и онда сео да попијем пиће, остане ми 1900, и згурам то на квоту три, па онда додам још три текме. сељак. ако, требало ми је овако нешто, сад курац кад немам динар у џепу, довиђењца, више не играм уопште. фрустриран сам, никад ми се није десило да оволико интензивно играм и да не могу да убодем тикет овако дуго. збогом кладионицо, на курац те набијем.
Значи попадао сам ко из пичке. Остало ми је још 5 јебених еура.
pa kad si malerozan
Ortak me zvao, kaze ima zlojavu Paphos - AEK larnaca x/2
Nije od onog lika sto je stalno pogadjao,tako da oprez.
Ide iz iksa. Jel prati neko?
Jebo te lebac, dosle su sve osim one Padove kad sam ja bacio 200 dinara. Da li univerzum pokusava da mi kaze nesto?
Газимудо, испратио ја Кипране. Спојио сам их са квотом 1.05 и уложио само 100 кинти. Ако Звезда не засере толико да не добије оне Мађаре, опет ми твоја дојава спашава дан (који је већ слутио на потпуни неуспех).
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=879#post_2154615
Први сам пао за један гол, други лош (1 погодак од 4), а на трећем ми није много фалило.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-2842139-1030
Ooohvalim te Boze!
1242 dobitak!
Ја погодих ово
Спартак 1
Фулам гг
Норич 0-2
Сандерленд 0-2
квота 6.65
Иначе Стоук и Сандерленд су готово сигурни иксеви и 0-2, прошле недеље сам их играо уживо и узео око 1500 динџи. На другом тикету ме продао мртви Тотенхем и колико видим нисам усамљен у томе ;)
Гази, колико ти је сигуран овај Сантос, оћу да метнем бар пола од овог што је улетело данас, сутра таман имам неку акцију, добро би ми дошло..
Да ли је неко од вас покушао да одигра 10+ мечева да неће да буде црвеног картона на мечу? Друг добио 200 јевреја данас.
Занима ме ако неко има искуства са тим..
kako se to radi? mislim bira? specijal neki ponuđen njihov ili sam biraš tekme koje oćeš?
Ти бираш..
U kojim kladinicama?