U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Код мене у Олимп.
Nisam vidjao Olimp u Novom Sadu... A i realno, ne moze biti kvota veca od 1.2 po utakmici, pa da jebe rak raka.
У Подгорицу има. Па да, квота је око 1.2..
Ja mislim da nema ko je proso danas tiket
Prosao sam ja.
Сјутра ћу да ставим 12-15 тимова, са 5 еура. Требало би да добитак буде око 50 јевреја..
Vidis da mislim, ako nisi filozof nemoj da smetas :)
A tačno će ovi ziljavi Česi jebeni raspali da me obore za 8 i nešto hiljada, jebem li im dete ono vaclavsko u pičku mrtvu! Još samo ako Valensija i Atletiko odigraju x i ako Šiti isto odradi, sjebaće me samo ta govna jebena. Aukurac.
Coa, bataljuj to dok još možeš, nema 'leba od ovoga. I ja bih da imam neke bolje zanimacije u životu, tj. gledaću od sledeće godine.
I ja se kladim najvise zato sto nemam sta da radim i ne znam drugi nacin kako da zaradim. A da vucem gajbe kad ne ucim, za 15 000 mesecno, NE.
Slažem se sa Masterom.
Totenhemu, Malagi i Ajaksu se pridružuje, da ne bude kako samo stranci jebu, Zvezda :D
Kakva je zlojavčina onaj par Kluž - Brašov (pk2-1). Ja i ortak pukli 2500, a jedna poznanica i njen dečko uložili 15000. LOL
Jebote, prolazi zlojava za zlojavom. I umesto da samo na njih uplacujem po 500-1000 kinti i da zivuckam od kladze, ja ne.. spajam ih sa kojekakvim retardima i duvam kurac.
Cak su ovi sa fejsa pogodili dojave jebo ih ja da ih jebo!
Umesto da sam spojio Santos, kiprane i midlsboro i stavio 200 kinti, ja sam potrosio 200 kinti na neke kurce i opet sam ostao bez para.
Ako, kad sam glup.
Ae gazi neku zlojavu prolazljivu za sutra.
sad iam kinte..
Jebte se,dao sam vam surnajes komada u 15 dana :D
daj još!
http://www.fitwoman.com/assets/uploads/wp-media/2012/06/hungry-birds.png
Biće para ...
A sad kaacam nabo kintu nemas?! :D
Coa, bataljuj to dok još možeš, nema 'leba od ovoga. I ja bih da imam neke bolje zanimacije u životu, tj. gledaću od sledeće godine.
што је најгоре, имам и шта да радим, и где да бацам паре, ал' јебига, љубав према коцки ме уби. нема, сад ћу да пробам да не играм, ако прође два викенда без тикета, два кола лиге шампиона, сматрам да сам излечен!
лепо кажу да љубав и коцка не иду заједно. првом приликом кад се мало закачим са овом мојом и факс почне да трокира, стављам кућу на квоту 3, лоло.
срећно, кладионичари, ја ћу да будем ту да бацим неки безвезе савет који нећете да послушате, надам се :)
Zinula guzica. Pazi da ti se ne obije od glavu :)