U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ovo sam napisao na nekom drugom sajtu:
Juventus - Inter X2 1.9, mnogo preteruju sa precenjivanjem juventusa, i inter je u dobroj formi,a posto ne igraju LS, a u LE igraju sa polurezervnim timom,jasno je da im je Serija A prioritet.
Svonsi- Celzi 1X 2.0, Celzi jeste dobar,al moraju i oni negde da ostave bodove. A svonsi je klasicna domacinska ekipa, mogu da se naloze i da izvuku nereseno barem.
Hamburger - Bajern GG 1.7 ; GG3+ 1.85, bajern ce ga dati sigurno,a hamburg ove sezone igra dobro kuci protiv zvucnih protivnika.
Valensia - Atletiko M , na neki osecaj 1 2.7. U stvari to i nije takav osecaj,nego je atletiko u super formi, i masa ljudi ce igrati na njih, i onda po nekom marfijevom pravilu mora da se pukne tu. Takodje, ocekujem barem GG, ako ne i jace..
Tromso 1:1 FT WIN i LOSE
Inter 1:3 FT WIN
Swonsi 1:0 FT WIN
Hamburg 0:3 FT LOSE x2
Valencia vodi za sad.
Super kvote,al dzaba kad igram tamo neke engleze 2GG, PSZ i tako to..
Da se uplati kredit za Gazimuda svi sto su uzeli kes od njegovih dojava radi ravnoteze u univerzumu i odrzavanja volje njegove da deli dojave sa nama!
Po 200 :)
ја сам заборавио, хтео данас да вам кажем да пишете кеца на раднички против крке, у баскету, и нисам. а ни сам нисам играо. играју изгледа "3 за 3" (односно два за два :) ), у следећој полусезони очекујем победу крке, па ако почнем до тад опет да се играм, има да оплетем и то.
Trazili ste zlojavu evo vam zlojava:
http://www.rezultati.com/utakmica/2XQpXeip/#detalji-utakmice
Tu dvojka. Kvota je 6.5 u mozzartu. Nije onaj baja sto je pogodio sve, al ortak kaze da i ovaj pogadja solidno.. IGrate na svoju odgovornost. Kvota je super,tako da moze da se opari i na 300-500 kinti.
EDIT: Santos vodi 0:2 u prvom poluvremenu.
Znaci da sam danas stavio zlojave na jedan tiket, imao bih :
7.0 x 4.75 x 3.1 x 100 RSD = JEBENIH 10 300 dinara!
Kad se igra ovo?
Nocas u 3
E, jebi ga, sad ne moze ni da se uplati, bar ne u Mozzartu, preko kartice.
Гази, ај дај те са фејса, ако није блемпро ? :)
Pa napisao sam vam koja je sa fejsa.. Ona za midlsbro. Ne pratim ja te debile na fejsu,to mi ortak javi kad ima nesto od nekog koji nije klasican lupetarac.
Au Gazi, samo piči s tim dojavama, spasi nas bede. :D Narafski, Nejmar čini čuda. Viđu, 0:3. E 'bem ti sudbinu mrtvu kad nemam ni za neku normalnu kintu da to ispratim. Raduje me to što ću uskoro imati, tako da ili štekam za sledeći vikend ili sad za LŠ. Po svoj prilici, opredeliću se za ovo prvo jer je ovo drugo prodano gomno jebeno raspalo. A danas mi jedan lik kaže šta sve hoće da igra (između ostalog je rekao i Malagu, tako da nije pao samo na to) i među tim tekmama mi reče Ajaks - Vitese x2, kvota 2 i nešto i ja ga narafski odgovorim od toga. :D Neverovatno. Inače, Coa, Zvezda 'ladno izgubi na kraju jebote. Da si stavljao kintu, stvarno bi puk'o. :D Koja tuga, jebote, od koga gube ljudi... Uh, dobro je, proda me i Valensija...
Ма мислио сам група на фејсу како се зове :) ај га питај па реци ако није проблемчић :)
pitacu, pa javim.
Ni jednu gazijevu dojavu do sada nisam ispratio. Sledeći predlog ću ispratiti sa 200 dinara i videćeš da neće proći. Svaki put do sada dođem vidim radujete se, vratim se par strana gazi ostavio prelaz. :)
Ima li što za sutra da se može odigrat? Ajde sastavite mi nešto, 'leba vam, nisam dobio, ne sjećam se od kad ..
Pricaju mi ljudi to :)
Makaron buraze, opusti se :) Umem ja da se suzdrzim :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1472-5796162-1030&fb_action_ids=301083826673209&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Sve su to govna.
Evo vam moja zlojava. Tacnije nije zlojava,al sam prilicno siguran da ce doci.
Catania - Lazio X 3.15 99%
A prelaz je 1/X 15.0 , vrlo verovatno ce doci i ovo.
Pogledajte prethodne duele, i sve ce vam biti jasno. Ja cu pokusam ovaj prelaz za 200 kinti,pa sta bude.
Aj ako budes imao neku zlojavu od onog lika, postavi. Ne daje mi se zadnjih 100 dinara na utakmicu koja dolazi zbog tradicije. Ne kazem da nece doci, ali me je tradicija rusila 100 puta.
I mene je,al ovo sam skapirao jos zimus pa sam stavio u podsetnik za telefon da odigram. Pojeo bih se da dodje a da ne odigram.
Ferer ce usrati onog Poljaka, kao i Safarova Jankovicevu....