Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sve ti nešto verujem da si stavio 500 kinti na to i da je to uopšte tvoj tiket. :D A daaaaaaaaaj jebote! Ljudi u 4 tekme dali 4 gola a sad na jednoj 3. Jebeno sranje raspalo. Neverovatno...
500 си ставио на ово? Свака част.
Milan - Malaga 1:1
PSŽ - Dinamo Zagreb 4:0
Na 30 kinti dobitak 15000 i kusur.
БООКТЕ ЈЕБО! Замало човек
иначе колко сам видео ако се није спрдо момак овај тикет једини добитни
Ман. Сити - Ајакс 1
Милан - Малага 1
Реал - Дортмунд ГГ
A ja odigrah:
Ajaks x2
Malaga x2
i Dortmund x2 lol
Обори ме Олимпијакос 0-2 за два и по сомића. Ухватим Порто х, Реал гг3+, Псж 1+2+, Хал гг и Борнмаут 1, и ови слепци дају два гола за два минута.
Још горе, био ми ортак ту, гледали смо Реал. Играо Олимпијакос 3+, Реал 2+пп, Порто х и Арсенал 2-2, добитак 5200. Око осамдесетог минута пребацимо на Арсенал пренос, ништа се не дешава, мртвило и онда, кад смо се помирили већ са судбином, у 94. минуту Волкот излази сам пред голмана. Хаха, ја већ видео гол, кад оно курац међутим јок.
људи декија је покењала птица, ово је свакако његов тикет!
pa jesi li dobio fejzbuce?
EDIT: A ne, ovo je sve Capoon pisao, nista :)
нисам ја играо, коментаришем друге тикете. Ја сам данас само један фикс имо као сигурицу и то Арсенала ИКС2 ал нисам имао кеша да улетим синглић неки па сам одусто јер би попадао на глупости. Иначе занимљивост једна из овог кола лигешампијона.
5 нерешених и 3 победе домаћина.
Победе све дошле из кеца у кец, а 4 нерешене које су дошле уз голове биле су из двојке. Квоте огромне на двознаке иксова, (икс2) а кад кажем огромне, то значи да је малага имала најмању 1.7. Дортмунд и Ајакс ишло негде око 2.5.
и 5 текми било 4 плус уз ГГ. Значи јако зајебано коло лиге шампиона.
све у свему
E jebeš ga Benisijo. Inače, da vas sve oraspoložim, Dinamo ima igrača koji se preziva Buljić. Mislite o tome dok mislite koliko ste (smo) nesrećni.
Moj sjutrasnji, da vidite zasto se ne sjecam kad sam dobio zadnji put):
Benfica-Spartak M. 1
Chelsea-Shakhtar X
Braga-Manchester Utd. 2
Celtic-Barcelona 2
CFR Cluj-Galatasaray 2
Valencia-BATE Borisov X
Bayern Munchen-Lille 1
Juventus-Nordsjelland 1-1
Maks. isplata: 367,13
http://s13.postimage.org/ucepxnmzb/tiket.jpg
Igra od prošle godine, pao samo na Fulham (mater im jebem), ali sam nakon toga imao još jedan pad na uplati od možda 3000 i rekao konačno zbogom kladionici!
Jebem vas usta vukajlijaska, zar samo ja pogodih tip za VUKA tiket?
I ko mi komentarise tamo na grupi? Ne otrkivaj mi identitet ni nadimke :D
Moj tiket u poslednjih 15 minuta usao kao potencijalno dobitan,a na kraju ipak kurcina :)
Gazi i ja sam kao i ti predložio :)
Al džaba nam sve, izginusmo ko Mančester.
Ја ти написах, ето обрисах коментар сад :))
Уплатих данас оно дуплирање само са ПСЖ-ом на прво 1+ и стрефих, добих са 20 еура 45 :)
Ти си крив што добих :)
Већ неко време размишљам да почнем да форсирам синглове по 200 кинти на игре 2-Х и 1-Х. Квота је скоро увек 15 или 16, а кад размислиш зависиш само од 1 утакмице и два исхода. Уз мало интуиције и среће, може да се убоде. Скоро сам играо 2+ на 6 утакмица друге енглеске. Квота 2, ставио 300 кинти. Као сигурица. Глупан, па наравно да ће једна да зајебе. И сад упореди ти ту буђаву квоту са прелазом из неикса у икс. Само треба да истрајати, ако не крене на почетку (што је врло могуће).
http://www.dodaj.rs/f/2I/lI/2TCqJl00/dsc0043.jpg
Na slike, neverne Tome! :-)
На исту фору можеш да играш и тачан резултат 4:3. Квота је углавном 100, што значи да можеш да уплатиш 100 сингла тр 4:3, и ако један дође, ти си на нули. Ако уплаћујеш за 100 рецимо, погодиш две текме и добар си 10 000.
ЕДИТ: Ево сад гледам на Моцарту, ипак су квоте сад различите. Негде 100, негде 70. Пре пар година је било другачије.
hahahahaah
Bravo deki, svaka čast! :)
A ovo je jedini tiket koji sam odigrao u poslednjih mesec dana. Zapravo, više, i tada sam postovao ovde :)
plus, što će u Paraćinu zatvoriti mozzart kolk'o sam im uzeo na ruletu u zadnjih nedelju dana, dobar sam brat bratu 200 soma dingera...
На исту фору можеш да играш и тачан резултат 4:3. Квота је углавном 100, што значи да можеш да уплатиш 100 сингла тр 4:3, и ако један дође, ти си на нули. Ако уплаћујеш за 100 рецимо, погодиш две текме и добар си 10 000.
ЕДИТ: Ево сад гледам на Моцарту, ипак су квоте сад различите. Негде 100, негде 70. Пре пар година је било другачије.
А и најмања уплата на сингл је 200. Али није лоше понекад, кад си при парама, покушати то. Нпр. кад Дортмунд буде гостовао Ајаксу, рокнеш тачан резултат 3:4.
Е, Деки, свака част!
Ниси ваљда у Параћину? У ком Моцарту играш, оном код моста?