Знам да је неко провалио ту фору и кладио се у Дерби кладионици, тамо је минимална за сингл била 100. Кажем, пре једно три-четири године. А и ја играм из разоноде. Додуше, играм сваки дан...
U životu nisam uplatio ispod hiljadu, možda 2-3 puta kao klinac po neku siću. Nekako mi glupo da se zbog toga nerviram, za uplaćenih 50 dinara. Ovako uplatim neki dinar, pa bar i znam zašto sam pojeo sve nokte i dobio inFARKT.
U životu nisam uplatio ispod hiljadu, možda 2-3 puta kao klinac po neku siću. Nekako mi glupo da se zbog toga nerviram, za uplaćenih 50 dinara. Ovako uplatim neki dinar, pa bar i znam zašto sam pojeo sve nokte i dobio inFARKT.
Jebiga, druze, podrzavam,al kad nemas stalna primanja jebena rabota. Ja resim pre nedelju dana da svaki dan igram 4 tekme drugo poluvreme 1+. U balkan betu, ukupna kvota uvek izadje vise od 2. Puknem prvi. Holandjani odigraju kup 1:0, i taj gol pao u prvom. Reko nema veze,losa sreca. Sutradan opet odigram. Padnem opet na jednu. Stutgart u kupu, 3:0 prvo, 0:0 drugo. Jebiga, ostao sa jos 1000 kinti, nisam racunao da cu obe da puknem, pa odustao,reko glup sam. Od tog dana sam za svaki sledeci pravio isti takav tiket. Pogadjaj, svih 5 tiketa je proslo bez problema.
Jes da nisu singlovi,al poenta je da kad nemas srece, ne pomaze nista.
A da bi se opario na singlovima,moras da juris barem kvotu 1.7. A ja padao na kvotu 1.2 dva puta za redom. I zamisli onda uleti mi crna serija, tipa ne pogodim nista 5 dana. treba pokriti taj minus...
Evo za sutra
Stara dama - dp11
Bavarci - dp11
Slepi miševi - dp11
I ako ne volite neparan broj parova
Buđavi rumuni - sns ki1 v pp1
Uplata 500 i samo ideš i zviždućeš.
Dinamo ima Puljića, a ne Buljića, dakle nema razloga da nam bude lakaše :D
Deky što ga izmaza burekom? :D
Знам да је неко провалио ту фору и кладио се у Дерби кладионици, тамо је минимална за сингл била 100. Кажем, пре једно три-четири године. А и ја играм из разоноде. Додуше, играм сваки дан...
Onog, kod pijace, gde je socer, i ona opaka pička u butiku.
Prsnulo i po tiketu od uzbuđenja kad sam video rezultat.
Inače ne pratim rezultate, samo proverim status tiketa kad se završe tekme. To mi taja. :)
u BalkanBetu minimalna uplata za singl - 30 kinti.
Kod nas je 1km minimalna uplata u Mocartu. Ne znam da li može manja, a i ne isplati se.
Ne znam zašto je kod vas 200 dindži(tj. 4km) ?
Е, тамо некад није било рулета... Била мала кладионица, кречена у бело.
Nema zarade bez singla!
Nema zarade bez singla!
Ameno!
Sreda:
Bayern 2-4
Benfika 1-3
Braga 2-3
Kluž px ili 2-3
6,8
A ovo planiram dugo da odigram:
Barsa 2 i 2-3
Čelzi 1-1
Inter x
Ulog 200 din.
5300 dobitak.
Jebiga, druze, podrzavam,al kad nemas stalna primanja jebena rabota. Ja resim pre nedelju dana da svaki dan igram 4 tekme drugo poluvreme 1+. U balkan betu, ukupna kvota uvek izadje vise od 2. Puknem prvi. Holandjani odigraju kup 1:0, i taj gol pao u prvom. Reko nema veze,losa sreca. Sutradan opet odigram. Padnem opet na jednu. Stutgart u kupu, 3:0 prvo, 0:0 drugo. Jebiga, ostao sa jos 1000 kinti, nisam racunao da cu obe da puknem, pa odustao,reko glup sam. Od tog dana sam za svaki sledeci pravio isti takav tiket. Pogadjaj, svih 5 tiketa je proslo bez problema.
Jes da nisu singlovi,al poenta je da kad nemas srece, ne pomaze nista.
A da bi se opario na singlovima,moras da juris barem kvotu 1.7. A ja padao na kvotu 1.2 dva puta za redom. I zamisli onda uleti mi crna serija, tipa ne pogodim nista 5 dana. treba pokriti taj minus...
http://oi50.tinypic.com/2ztlhtw.jpg
http://oi49.tinypic.com/21b7va9.jpg
Od pre dve sedmice
trololololo :)
E aj sad da kontamo šta za sutra, sunce im jebem!
Evo vam i moj od pre 5 godina, u 90 min je bilo 1-1.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/46505_534082776606739_979160648_n.jpg
Газимудо, ај' састављај, да бачим и ово мало што сам добио :Д
Сутра Звезда х1 и Бајерн 2т1 2+ (два у другом даје).
Evo za sutra
Stara dama - dp11
Bavarci - dp11
Slepi miševi - dp11
I ako ne volite neparan broj parova
Buđavi rumuni - sns ki1 v pp1
Uplata 500 i samo ideš i zviždućeš.
Sutra ostavljam,al po ovome sto sam video, nece biti mnogo predloga od mene..
Barcu u hendikepu sigurno,za ostalo nista ne znam..
Seltik daje gol milion posto.
Tr 1:2
Od mene:
ili ako neko hoće: