Кладионица

1. Dinamo ima Puljića, a ne Buljića, dakle nema razloga da nam bude lakaše :D

2. Deky što ga izmaza burekom? :D

3. Знам да је неко провалио ту фору и кладио се у Дерби кладионици, тамо је минимална за сингл била 100. Кажем, пре једно три-четири године. А и ја играм из разоноде. Додуше, играм сваки дан...

4. Ниси ваљда у Параћину? У ком Моцарту играш, оном код моста?

Onog, kod pijace, gde je socer, i ona opaka pička u butiku.

Deky što ga izmaza burekom? :D

Prsnulo i po tiketu od uzbuđenja kad sam video rezultat.
    Inače ne pratim rezultate, samo proverim status tiketa kad se završe tekme. To mi taja. :)

5. u BalkanBetu minimalna uplata za singl - 30 kinti.

6. Kod nas je 1km minimalna uplata u Mocartu. Ne znam da li može manja, a i ne isplati se.
    Ne znam zašto je kod vas 200 dindži(tj. 4km) ?

7. Е, тамо некад није било рулета... Била мала кладионица, кречена у бело.

8. U životu nisam uplatio ispod hiljadu, možda 2-3 puta kao klinac po neku siću. Nekako mi glupo da se zbog toga nerviram, za uplaćenih 50 dinara. Ovako uplatim neki dinar, pa bar i znam zašto sam pojeo sve nokte i dobio inFARKT.

Nema zarade bez singla!

9. U životu nisam uplatio ispod hiljadu, možda 2-3 puta kao klinac po neku siću. Nekako mi glupo da se zbog toga nerviram, za uplaćenih 50 dinara. Ovako uplatim neki dinar, pa bar i znam zašto sam pojeo sve nokte i dobio inFARKT.

Nema zarade bez singla!

Ameno!

10. Sreda:
    Bayern 2-4
    Benfika 1-3
    Braga 2-3
    Kluž px ili 2-3

6,8

A ovo planiram dugo da odigram:
    Barsa 2 i 2-3
    Čelzi 1-1
    Inter x
    Ulog 200 din.

5300 dobitak.

11. Jebiga, druze, podrzavam,al kad nemas stalna primanja jebena rabota. Ja resim pre nedelju dana da svaki dan igram 4 tekme drugo poluvreme 1+. U balkan betu, ukupna kvota uvek izadje vise od 2. Puknem prvi. Holandjani odigraju kup 1:0, i taj gol pao u prvom. Reko nema veze,losa sreca. Sutradan opet odigram. Padnem opet na jednu. Stutgart u kupu, 3:0 prvo, 0:0 drugo. Jebiga, ostao sa jos 1000 kinti, nisam racunao da cu obe da puknem, pa odustao,reko glup sam. Od tog dana sam za svaki sledeci pravio isti takav tiket. Pogadjaj, svih 5 tiketa je proslo bez problema.
    Jes da nisu singlovi,al poenta je da kad nemas srece, ne pomaze nista.
    A da bi se opario na singlovima,moras da juris barem kvotu 1.7. A ja padao na kvotu 1.2 dva puta za redom. I zamisli onda uleti mi crna serija, tipa ne pogodim nista 5 dana. treba pokriti taj minus...

12. E aj sad da kontamo šta za sutra, sunce im jebem!

13. Газимудо, ај' састављај, да бачим и ово мало што сам добио :Д

14. Сутра Звезда х1 и Бајерн 2т1 2+ (два у другом даје).

15. Evo za sutra
    Stara dama - dp11
    Bavarci - dp11
    Slepi miševi - dp11
    I ako ne volite neparan broj parova
    Buđavi rumuni - sns ki1 v pp1
    Uplata 500 i samo ideš i zviždućeš.

16. Sutra ostavljam,al po ovome sto sam video, nece biti mnogo predloga od mene..
    Barcu u hendikepu sigurno,za ostalo nista ne znam..

17. Seltik daje gol milion posto.
    Tr 1:2

18. Od mene:

Bayern-Lille 1&3+ kvota: 1.45

ili ako neko hoće:

Bayern-Lille 1-1&3+ kvota: 1.90

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.