Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Јебиму матерешину. Јер сам нешто погрешно рекао, фејзбукманијаче?
Mislim da ti tiket nece izaci jel si nepismen.
Сад бих још троловао, ал' нећу да спемујем тему. Јасно је ко дан, ти си тролован. Не, озбиљно, јесам се зајеб'о што сам играо на Барсу или на љанчестер?
Zajebo si se što si umesto "JEL" napisao "JER" i to dva puta.
Сад ти тролујеш ил' шта?
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1302-4776143-1031 xD
Ja singlirao Barsu 1-2.
Води Целтић. лоло
Је л' то нека дојава била, Дубе?
Ma odigrao onako. Ima još tu da se igra, jebeš li ga.
A na drugom tiketu...
Znate onaj osjećaj kad odigrate 2-3 a u 25. minutu je 3:0? :D
Бајерн? Ја игр'о да оба дају на полувремену, осећ'о сам да ће ту бити пуно голова. Ал' ко зна, можда остане овако. :Д
ЕДИТ: Док сам ово пис'о, паде 4:0. лоло
Nadam se da je neko ispratio ovaj moj današnji prijedlog:
Od mene:
Bayern-Lille 1&3+ kvota: 1.45
ili ako neko hoće:
Bayern-Lille 1-1&3+ kvota: 1.90
Ja igro kluž-galatasaraj 0-2, već 0:1.....
ja igro tacan rezultat kluz galate 1;1
Dosta realno dolazi
Bajern,Valensija i Juve su opravdali svoje male kvote
ПЕТ НУЛА, ЈЕБ'О ТЕ ЗЕЦ!
Да бих прошао тикет, Манчестер, Клуж морају да дају гол, а Барселона 2 ( а да не приме ниједан). Јуве не смије да да гол пошто сам одиграо 2-3. Значи већ сам пукао тикет, ако га добијем то би само био бонус.
залетео се бајерн, до десетке ће стигне
ili cak-stavise
Seltik-Barselona 1-2 18.0
Samo da se kurcim malo, nadam se da ce da dodje :D
A eto, ja se dvoumio između 2-3i 3+ na Bajern, i odabrao pogrešno.
Kako je toliko mala kvota kod tebe Tomi Džeri?
Kod mene je 28.