U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Plaćaš 50 dinara za prenos jedne tekme na kliksportu.
Hvala.
A odigracu i ovo dvoje 6+.7+ na obe tekme. Ima u balkanbetu igra 6+
PAOK 6+ ; 7+ 22.0 ; 46.0
Milan 6+ ; 7+ 11.5 ; 25.0
na 200 kinti , minimalna isplata 12 650, max 57 500 i aukurac
Prva stvar: pokenjam ti se na sve holandjane, danas NISTA NE DODJE; jedan listic igram AZ 3+, dodje 0-2, drugi PSV 1, dodje 1-2, i sad Tvente 1, dodje 2-2.
Druga stvar: ko igra lajv igrajte na Partizan-Cedevitu X, ja odigrao, jer je ovo smejanje od tekme, i veca je sansa da tu dodje X, nego Celzi-Siti.
Treca stvar: Paok-Olimpijakos 2.
Odigrao sam Partizan iz 2-1, aukurac.
Ја сам синглиро Х на Партизан-Смедерево.
Serem se na Čelzi. Sjebaše me na dva tiketa, ukupna isplata 4000
Opet odigrao na Portugalce x. Tako mi i jebeno treba. A lepo sam rekao da nikad ne treba to da igram i džabe. Sad jebeni Briž da da bar još 1 gol i tiket mi je i dalje u igri, pošto sam igrao u sistemu, ako ne, opet kurac. Jebote, nisam prošao tiket ima 100 godina...
HOFFENHEIM - LEVERKUSEN
TOULOUSE - LYON
ATL.MADRID - SEVILLA
ALMERIA - MURCIA
THUN - BASEL
PSV - VITESSE
SLASK - JAGIELLONIA
Sve 2+pp
Ukupna kvota: 1,606.48
Оборише ме тотх. и лион за 80 'иљада.
E ljudi Sevilja je pre pola sata razgužena od Atletika. Raspali su se. Tri crvena od toga jedan igraču koji je bio van terena. Mislim da Valjadolid ima lepe šanse za sledeće kolo i da treba uplatit bar x2 još u utorak dok nisu pale kvote, trenutno je na Valjadolid 5.
Da znas da nije losa fora,al mora se cekati utorak da izadje lista
http://www.dodaj.rs/f/15/lF/h57njC8/untitled.png
Postao sam ekspert za gg :)
Bravo Šomi.
Evo jedan čisto za praćenje, uplatih ga pred samo zatvaranje, devojka se već spremala da krene kući. Izmolih je nekako da mi otkuca tiket:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1043954-1036
EDIT: Bolje da me je odjebala.
Ljudi u mozzartu mozete da se kladite na marokansku ligu.
Primetio sam na svim utakmicama iz njhove lige dolazi NG (jedan tim nece datti gol), ili se cak isplati da se igra X i to sa dupliranjem uloga posle svake promasene utakmice siguran plus.
Padoh samo na ove Brazilce sto je bila 3 za 3, ocigledno da vise nece da igraju tako... :)
Marokanc :D Ima smisla :D
Ja ću u utorak da lupim crvenu na Valjadolid, verujem da će x2 biti barem 2, ako bude manje onda ću da lupim dve crvene pa šta Bog da.
који сам ја баксуз јеботебог!
паз'те овако.
одиграм јуче два тикета од по 'иљаду динара, на једном квоте 11 пукнем фино, други играм: манчестер, андерлехт, и за данас ајакс, ливерпул х2 и јагодину. добро, фино, узмем пет 'иљада.
одем у кладионицу, уплатим за 70:
марсеј 1 (2.25)
мехенгладбах х (3.25)
порто х-2 (5.4)
олимпијакос х (3.1)
и смрдљиви генк кеца на 1.55 квоти, у уста им се серем свима баш. примили су гол у деведесет четвртом из пенала. еј! па мајку им јебем по сто пута. то би за 13300.
ал' није то најјаче! након што сам писао тај тикет, још био у игри, одем са другом до клаџе и вичем му да синглирамо милан кеца. причамо, ово-оно, и одустанем, а он одигра милан 1, марсеј 1х, барсу 2 и порто 2. и пише на тикет хиљаду уплату, као да играмо по пола, на 500, били би добри по пет 'иљада. ал' јок, не да ми ђаво мира, он крене да уплати и кажем му да не игра. и он фала богу одигра за себе, баци 500. и дође. аукурац баш. не да је мало фалило да се усерем у кладионицу, него...
E i meni je bilo isto pre jedno 4 nedelje. Sve došlo i oni poslednja utakmica u 20 h. Povedu đubrad u 10-om minutu i prime gol negde oko 50. Ostalo je 1-1. Kvota 1,4.
ма јебем им мајку по сто пута. да л' у деведесет четвртом баш, и то још из пенала...
није била последња, чекао порто после, ал' јебига, опет да се жив поједем. а још више бих муда појео себи што нисам синглирао милан, а ни одиграо ово што смо хтели. јебало ме 500 динара у дупе баш.
Biće bolje, nikda ne odustaj od onog što prvo hoćeš da odigraš.