Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Tiket 50, singl 100, ako me sećanje ne vara, Gazi.
50 за тикет, 100 за лајв тикет, 200 за сингл на лајву, претпостављам исто толико и овамо за сингл.
ја чекам викенд, а онда звезда - војводина кец, и да спојим то са још неким зајебанцијама и доста, а вечерас можда пукнем само овај партизан у хендикепу, очекујем да добију, и да цееска бије немце.
Planinic prosao, Aradori nije u timu.
2 manje, jos 7 :D
ne znam da li se secate pre jedno 5,6 sezona, kada je sevilja cini mi se sezonu bez iksa, ili je fazon 20 i neko kolo igrala bez...E pa tad se jedan lik uhvatio da je juri, i na kraju pukao stan...A iskreno, stavljao sam velike pare, ali da li bih stavio 10 soma na x, pa sledeci put 20...zamisli ne dodje, treba staviti 40, i svaki put ako ne dodje, u govnima si.. :D
Па брате ко има толике паре зашто би јебено играо кладионицу лоло
Pa dobro ne mora da se krene sa 6400.
Evo recimo ovaj fazon. sacekas da tim odigra 7 tekmi bez X. Mislim na neki prosecan tim, niti sampiona niti neke fenjerase.
I kad dodje 8 kolo, uplatis 1000. Ako dodje,dobar si 2000. Odlicno, trazis drugu zrtvu.
Ako ne dodje, dizes na 2 soma,pa na 4, 8 i 16.
Znaci to je prakticno da neki prosecan tim odigra 12 tekmi bez X, da bi ti pukao svoj kapital od 31 000. Ok i to je mnogo,al aj da kazemo da moze da se odvoji za ovu vrstu zezancije.
Mislim, treba biti covek sa celicnim mudima,al da ga jebem. Ili, duplirati kapital (na recimo 62 000) ili cekati da zaredja 10tekmi bez X, pa se onda ukljuciti.
Ево мог тикета за викенд:
Бајерн - Дортмунд 2 4.40
Звезда - Воша 1 1.50
Вест Хем - Челзи 2 1.80
Интер - Палермо 1 1.45
Кајсери - Фенербахче 2 1.90
Квота: 32.72
Evo kopiram vam analizu jednog lika, koja mi deluje sasvim ok:
Први меч Хајдук-Пазар 1:0
Други меч Пазар-Хајдук 2:1
Нови Пазар се налази на 10 месту у првенству и чак и ако победи Хајдук не може да иде напред...А Хајдуку је ова утакмица много битна јер се налазе на 15 месту са само 10 бодова никако да изађу из опасне зоне...Ова утакмица би могла бити намештена 3:3 јер Пазару сада не требају бодови,Куљанима требају а ови клубови су иначе у веома добрим односима...Прошле године су Пазару требали бодови да би опстали у лиги и победили су Хајдук тада 2:1,Хајдук је дошао са готово резервним саставом и повели су тада у 6 минуту а већ до полувремена Пазар је водио 2:1...Чак је и тренер Пазара Беквалац тренирао пре Хајдук из Куле..Добра је квота за минимални улог...На осећај играм...И верујем да би могли изаћи ово...
Слушај сад ову болес
онај газимудов пар, они Патоси 2
Херта Х-1
Генк 2-Х
Рен Х-1
Гранада 1-Х
систем 3/5
луд је ал надамо се!
Не вреди, Газимудо. Проћи ћеш једном, двапут... можда и пет пута (небитно), ал' једном кад дође црна серија, пук'о си.
Evroliga je danas bas ono, tekme ubedljivih favorita...ali recimo da ce Alba danas kiksnuti, tj. da Prokom dobija ovo...(kvota 8.20)
људи то се не игра са тимом који је веома јак или веома слаб, мада се на њима највише исплати јер кад дође икс, после 10 15 текми ти изађеш 50 посто више него што си ушо а рецимо ушо си 100 иљада добар си 50 лололо
то се игра са тимовима који играју често икс, тј неким тимом из средине табеле. онако просечним тимом типа каљари удине или парма ове године у италији
мада сад гледам удине везо 4 икса лоло што није лоше ал и није неки добитак :)
Rekoh li vam ja za foru da ću, jednog lepog sunčanog dana kad budem imao kintu, da izaberem jedan NBA tim tipa LA Klipers i kad god oni budu igrali da igram x na njih? E, tu je para, rođaci. Samo narafski, smoriš se dok dočekaš, ako bude trebalo dosta tekmi, ali zato kad dočekaš... :) A u slučaju da mi se desi da tu brzo padne x, šaltam na drugi tim. :D
Farmar bolesnik za poluvreme dao 13 poena :D
Al jebu me lucas i suput. Aj za suputa sam znao da ce gusto,al lucas jebeno igrao 15 minuta i nema ni sut na kos :/
Знаш, Блејче, да у НБА имаш екипа, који заврше целу сезону, а да су само једном-двапут одиграли продужетак. Деси се и да одиграју свих 82 без продужетка.
Фејсе, јесте то, али може се десити да од једном та осредња екипа почне да губи и нареда 10-15 пораза, ако им се повреди неки важан играч или једноставно случајно. Јеби га.. А ти уложиш први пут сома, други пут исто, а од трећег пута мораш да удуплаш, тако да рецимо седми пут мораш да уложиш 32 сома. Значи, можеш да прођеш, али ако често то играш, једном ће да наиђе црна серија.
Како ме зајебавају ови на резултати.цом, чекам само Плзен и засветли 1:2, и пола минута касније ИСПРАВАК јебени !
Zato cekas da zaredjaju 5,7,10 tekmi bez X pa onda rokas. :)
Golden Stejt - Denver +198.5 1.85
Majami - San Antonio -204.5 1.85
od mene vecerasnji nba
засветлело 2 1