Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Одиграо сам ово што Газимудо саветује за Фенер и гг на Катанија - Милан.
Два тикета
Пазар - Кула 2
ВБА - Стоук Х
Сиена - Рома Х
квота 48.13
Ливерпул - Саутемптон 1
Квинс Парк - Астон Вила 1
Лестер - Дерби 1
Леверкузен - Нирнберг 1
Фејнорд - Ваљвик 1
Аланиа - Локомотива 2
Мура - Марибор 2
квота 27.48 , јебо ме курац претеро сам сутакмицама лоло
Uplatih na lajvu da ce birmingem da da barem 1 gol, i dvojku na fener.
kvota na prvo je 1.65 a na sijenu 3.55.
I birmingem ga mune samo sto sam odigrao tiket :D Ceka se jos fener za 550 kinti :D
e koja je vaša stranica na fejsu?
Serem ti se na Fenerbahce, jebote, do poluvremena diktirali, i posle ih razguze 16 razlike.. Usta ih jebem. Odigrao sam nesto u lajvu,tako da sam se danas vratio na nulu.
за сутра звезда 1 и раднички крагујевац 1. ништа више. квота 3, и таман. ал' сам ја алаво говно, па се мислим да допуним нечим до квоте 5.
Ja cu pokusati na Kulu 2. Kvota oko 4.5
i Malagu, kvota 2.8 cepim to za 200.
Stra 5 tiketa po 200 dinara, minimalna kvota 5. Ako uleti 1 na nuli sam. Sve preko toga je +. I vodim evidenciju. Hocu da vidim gde cu biti za pola godine recimo.
уз ово изнад што рекох још и јувентус 1 и псж 2, па шта му бог да. на 1500 изађе скоро један'ест, сасвим довољно.
Kvota na hajduk iz kule u mozzartu 4.2 u meridianu 5.5! U balkanbetu 4.25..
QPR - Aston Vila siguran kec, doso im Rednapk nemaju nijednu pobjedu ove sezone, a i Aston Vila nije nešto jaka
Стоук Х, сингл.
Арсенал ГГ,
Фулам ГГ,
Болтон 1
Кристал Палас ГГ
Нирнберг 1+ и тако..
Оксфорд 1
Милвол гг3+
убацићу још неке мечеве из наших лига 0-2 и фала лепо..
Ево неке, назови, дојаве са фејса.
1 .Srbija 2. Liga : 13:00h : Jedinstvo-Indjija tr 0:0 @4.00 , X-X @4,50 , X @3,00 , 0-1 @2,40 (Jos jedna informacija je stigla jos pre 2 dana od coveka iz Indjije i kako on tvrdi na ovom mecu gol videti necemo, ako je ova dojava tacna uzimamo pare.)
2. Srbija 2. Liga : 13:00h : Novi Sad-Mladenovac tr 1:0 @5.00 (Dojava od coveka koji poznaje ljude u NS timu, koliko je tacna videcemo.)
3. Srbija 1. Liga : 13:00h : Smederevo-Sloboda 2 @2,30 (Dojava koja kruzi vec nekoliko dana, prica se da je uradjeno na ovaj nacin : Ekipa iz Uzica proslu utakmicu namestila i uzela pare a Zvezdi dala bodove, dok sada se prica okrece, Smederevo uzima pare i pusta Slobodu da pobede i tako se gostima vracaju bodovi iz proslog kola...Smederevo je poznato po namestenim utakmicama i sumnjivim rezultatima tako da ne bi iznenadilo da ovo danas bude lagana pobeda Uzicana.)
4. Srbija 1. Liga : 13:00h : Spartak Subotica-Partizan 1 @7,00 ili tr 2:1 @15.00 (Dojava stigla pre nekih 30 minuta, ja licno ne verujem u ovo mada nikad se ne zna, ali ne zaboravimo ni da je ekipa iz Subotice prosli vikend pustila ekipu OFK-e da pobedi sa 1:0 , tu dojavu sam vam ja rekao ako se secate, tako da je moguce da im sada vrate te bodove.)
Значи само сам копирао оно што сам нашао, ако хоћете пробајте . Толико
Stavio u fiks keca na Spartak, 0:0 na indjiju i 1:0 na novi sad. za 50 kinti izlaz 12500.
p.s. Koliko clanova ima ta stranica sa koje si nasao?
A u kurac, kad nemam akaunta, mogo bi mozda uzeti neku kintu
http://www.dodaj.rs/f/2r/aP/35LBBthd/untitled.png
Sad kad Spartak dođe iz 2 u 1 :D
daj Bože :D
Zakasnih 20-ak sekundi da uplatim tiket na utakmice naše 1. i 2. lige što je n0where_96 stavio. Zakucao im jebeni komp.
Preko 300 bila kvota. Ako dođe, zapaliću Mocart.
Ja ocu da se pojedem sto sam bio skrt i nisma hteo da stavim 200 kinti za sistem 1 od 3, nego sam uplatio za 50 u fiksu :/ A partizan verovatno nece doci.
kako je fino ispostovao hajduk!