Кладионица

1. Real me nije razocarao, jos da Kijev zadrzi ovih 1:0 i imam razloga da sutra pratim LS

2. Znao sam da ce da dodje onaj Fejzov real-ajax 4:1. Imao sam vere, ali ne i kinte. :(

Био је у праву и за Арсенал. Свака част, Фејзе, надам се да си узео неку кинту.

3. e jbg, ti si stavio 1x izmedju Zagreba i Kijeva, ne radi se to... em sto nisu osvojili bod do sada em sto ne mogu ni jedan gol da metnu

4. Sale d snajperist
    Gazimudo.
    Dobijes li ovo kupujes mi soni 1 i 2! :)

Kurac,pao jos na hokeju,al na kraju i na Milan, Olimpijakos. Tako reci, ubo sam samo 1 :D
    Al do 70og minuta je sve moglo da dodje :D
    a da sam ovo dobio, postao bih bogotac teme , jebo te soni 1 i 2, kupio bih ti trojku i aupicku materinu

5. ajmo kucke ukrajinske, jos 5 minuta i nadoknada!

6. Haha majstor! :)
    Sklopicemo mi nesto za pola milijonceta! :D
    Pa ce se kurcimo po vuki! :D

7. Sevastokrator_95

e jbg, ti si stavio 1x izmedju Zagreba i Kijeva, ne radi se to... em sto nisu osvojili bod do sada em sto ne mogu ni jedan gol da metnu

Ma nešto kontao. A maše ljudi, imaju šanse... Jbg.

8. Cale odigrao tiket posle 10 godina, bukvalno iz dosade. Uzeo 'iljadu i nesto
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1541-9310687-1039
    :)

9. Ovo se zove pro tiket:

2 Dinama 1-3
    PSŽ - Porto gg3+
    Olimpijakos - Arsenal 1
    Monpelje - Šalke x
    Real - Ajaks 1-1&3+
    Dortmund - Šiti x
    30 kinti ulog, sigurni dobitak 4364 dinara.

To je to.

Tim Borusije za Mančester Siti: Vajdenfeler – Kirh, Humels, Santana, Šmelcer - Lajtner, Gindogan - Rojs, Groskrojc, Perišić - Šiber

I majmuni ziljavi arapski ne mogu ni jebeni gol da im utrpaju! Jaooooo, dabogda vas Miškovič kupio i dav'o vam svima plate po 15.000 ne dinara nego onih raspalih makedonskih denara! M'rš, govna jedna ziljava!

10. hahha, e recite mi za te sisteme u mozzartu
    sta jos ima sem fiksa i 5/6, mislim za fudbal prvenstveno
    jbg nisam dugo igrao

11. pa recimo da ima sve.Znaci:
    1/n (n>1)
    2/n (n>2)
    3/n (n>3)
    tacnije m/n (n>m)

zavisi samo koliko para imas.

12. E, neka se neko obogatio na ovom Dortmundu i jebenom Šitijevom neznanju! Papete, čestitaj ćaletu u moje ime! :)

13. Хахахах, обогатио се баш и није, али браво за ћалета :)

14. Recimo imam 50 kinti, 4 partije, kvota je 10.00
    igram sistem 3/4
    ako pogodim sve, dobitak je i dalje 500 kinti?
    ako pogodim 3, onda se kao razlaze?

15. UBODEN I REZULTAT NA DINAMO..

Kuku majko, nikad nisam bio blizi cifri od 500 000!

16. GOOOOOLLLLL!!!

hahahahahhaa
    BRavo dečki!

Sevastokrate :*

17. aaaaaaaaaaa jebeeeeeem ti ustaseeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

18. Хахахаха још пенал. Мамињо ПЛАТИЈО

19. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, odoh da obrisem dupe tiketom

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.