Кладионица

1. Tim Borusije za Mančester Siti: Vajdenfeler – Kirh, Humels, Santana, Šmelcer - Lajtner, Gindogan - Rojs, Groskrojc, Perišić - Šiber

E do kurca, ode ovo u dvojku ko iz picke

2. Jel zna neko zasto je prekinuta tekma 2 dinama?

3. Какво ће колективно падање бити на Олимпијакос. Пу!

4. Golova ni za lek, sramota, a i ja nasao da zadnje kolo igram GG na 5 utakmica.

5. Odigrao sam tiket posle duzeg vremena, za bednih 50 kinti, covek se nasmejao kad sam mu dao pare...
    Elem, potencijalni dobitak 1830 kinti

Real - Ajaks 1
    Dinamo Zagreb - Diinamo Kijev 2
    Barsa - Benfika 1
    Seltik - Spartak M 0-2 gola
    Sahtjor - Juve 3+
    Celsi - Norsjiland 4+

Sta mislite?

6. Za sada me oce Real i Kijev, ostale se igraju sutra

7. Уплатио десет марака на Динамо Кијев и Борусију из Дортмунда. Четрес ђунти исплата.

8. ja usao u ovu sugavu kladzu, u mozartu za 0.2 bolje kvote na skoro svakoj tekmi

9. E rodjaci kakav ja tiket imam:

Dinami tr 1:1 kvota 6.5
    Milan zenit 2-X kvota 12
    Olimpijakos daje 3+ kvota 5.95
    Malaga 1-X kvota 13
    Lugano - Biel 1&6+(svica hokej, kvota jebenih 2.9, kao 3 za 3, i naravno puknu 4:5 iako su vodili sa 4:2)

bio bi fazon da prodje sve i da me proda ovaj hokej sa kvotom jebenom 2.9.
    Na 30 kinti isplata maximalnih 500 000.

10. Ajde hrvačine izjednačite, stoko ustaška!

11. nemojte da izjednacite :D

12. NEK IZJEDNACE DECKI, ZASLUZILI SU!

13. Ajte dečki, hrabro napred!!!

14. Газимудо, што ниси играо неки систем?

15. Gazimudo.
    Dobijes li ovo kupujes mi soni 1 i 2! :)

16. Znao sam da ce da dodje onaj Fejzov real-ajax 4:1. Imao sam vere, ali ne i kinte. :(

17. E još dečki da izjednače... i da sutra čekamo Seltik. Dajte taj gol jebo vas Mamić!
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-9471121-1039

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.