Кладионица

1. игро сам следеће

Сентетјен Лион 2
    Билбао Селта 1
    Интер Наполи 2
    Хановер Леверкузен 2
    Вестхем Ливерпул 1
    и јебени Марсеј Лоријен 1

Све је у игри, ВХ и Билбао воде, Левер нерешено и само овај усрани Марсеј губи серем им се у уста. Увек и искључиво ОНИ МЕ ОБАРАЈУ. Ако ништа друго сад знам шта нећу никад да стављам више на тикете.

2. санитарни окачи слику и иди копи имејџ линк

и ја волим да видим добитни тикет да ти кажем свака част.

3. znaci razocarao sam se u totenhem
    stavio sam duplu sansu x2, vodili su 1 0 do 91. minuta i izgubili 2 1
    tragedija

4. opet me ustasa sjebo
    jelavicu da bog da gotovinu gledao samo na tv-u

5. kako west ham igra,gazi.sto nisam imao muda da stavim na njih.prvi put posle 100 gdoina ja ih ne odigram,ne zato sto je liverpul neka ekipa,nego sam vec nakarikao kvotu i bilo bi puno da jos i njih stavim.

6. Sevastokrator, eto,isto nas sjebasse.

7. Стивене бедак, ал опет морао си да знаш да твенте игра 0 до 2 углавном. боље нешто друго да си игро ГГ. рецимо ливерпул ил неке шпанце

8. kad su dali gol, ja rekao do jaja, kad su ga primili rekoh nece valjda jos jedan, a kad su primili drugi samo sam izasao
    i dalje se nerviram, i prethodni tiket su mi sjebale ustase u 93. minutu

9. Исто играо на Марсеј да даје 2+ голова. Јебо их црвени.

10. Popišam se na holandsku ligu i na ekipu Vitezea koja ne zna da iskoristi greške drugih nego i oni greše. Još stavio X2 za jebeni uslov od 5 utakmica... oj ljudi moji

11. Popišam se ja baš na Everton! Stavim X, daju gol, počnem da skačem, prestanem da skačem.

12. Фејзбукманијак

Стивене бедак, ал опет морао си да знаш да твенте игра 0 до 2 углавном. боље нешто друго да си игро ГГ. рецимо ливерпул ил неке шпанце

Нема везе то што играју 0-2, видиш да су попушили три комада. Очекивао сам бар један да дају. Изнервирах се, већ други тикет за редом падам за гол,а и баш би ми легло 2400 сад.

13. I sad ima da ostane Hangover - Leverkuzen 3:2, ima da se jebeno dodaju k'o slepci sve ovo vreme samo da bi me dodatno prejebali! A i ja slepac, umesto da stavim bar 3+ jer znam da su obe ekipe jako efikasne, ja stavim 2-4. A najgore mi je što sam se iznervirao dok je šuntavi Liverpul izjednačio i za Everton jebeni (i njih igrao 2-4)... Čekao bih Barsu 2 i Inter - Napoli 2-4 za 1200. Sitna je para ali s obzirom da sad imam kod sebe 4 puta sitniju kintu od te, legla bi. Još mi je gore što ne mogu jebeni tiket da ubodem sto godina! Koji kurac jebeni.

14. Pa kad preteramo tj. malo filozofiramo ,a i treba mnooogo sreće.
    - više golova
    i onaj sistem 1,x ili 2 na prvom ili drugom poluvremenu su sistemi odlični za igru ako neko igra preko mozzarta npm.
    Lepe parice mogu da se zarade

15. Јеботе сунце шта овај Фалкао ради.

16. Jel može neko da mi objasni kako da pikam kladžu preko neta? Po mogućstvu da ne treba žiro račun.

17. A je l može tu da se igra lajv? Npr. ko osvaja sledeci gem i ako znaš kolko je najmanje da se uplati?

18. Je l imas ti nalog napravljen za to flow?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.