Кладионица

1. Trpajte danas na Rubin, Spartak smenio trenera...a i imaju dosta izostanaka...

2. njukasl iz x,lacio iz x,udine iz dvojke i valejkano iz x.za 30 dindzi oko 45 ljada.

3. Pa Sanitarac, juče dobiješ 500 eura i danas stavljaš 30 dinara na tiket. Gde će ti duša?

4. nije 500 jevreja.manje od 300.ja sam prezadovoljan.ma ne stavljam ja vise na tikete.30-50.odigracu jos jedan za 50 danas.mozda i taj od 30 pojacam na 50 ;) igram samo tikete 20 000+ .4 prelaza su ti kao da igras 8 tekmi
    moze i 3 prelaza i jedan fiks na golove.tako neka fora :)

5. Pa stavi normalnu uplatu, da ti ne bude kasnije dobitak manji od kvote, pa da ti bude krivo ;)
    Jednom kod nas je jedan čovek poslao dete da mu uplati tiket i dao mu 1 marku. I dete dok je išlo ka kladionici, kupi sladoled za pola marke i uplati na tiket pola marke.
    Kvota 2000, dobitak 1000 km. I ladno čovjek prođe tiket :)

6. haha.to jeste.i kvota je poveca.ja znam da je u ns bila prica da je lik za oko 300 dinara digao 7 milja.odigrao je 14 istih tiketa za minimalnu uplatu i proslo mu premija 500 000.ne mogu sada da se setim da li je sve u mocartu uplatio ili je sarao po kladionicama.znam samo da je taj decko sto radi pricao sta je bilo kada je dosao na naplatu.crna kola se parkirala,odveli ga u centralu,dali mu kintu i rekli mu da se vise ne kladi kod njih.koliko se secam,svi su dobili po 5000 casti od lika.

7. Sevastokrator_95

Evo da i ja podelim jednu taktiku sa vama, ne tako dobru kao Gazimudovu, ali moze biti korisna.
    Nadjete isto tako 3 tekme sa kvotom 1.5 ili nizom, tj. mislite da ce uleteti 100 %. Uz to nadjete i jednu gustu tekmu gde su sve kvote 2.4, 2.5 i 2.5 npr.

Popunite 3 tiketa:

1. tim 1 : tim 2 1 (zicer, kvota 1.5)
    2. tim 3 : tim 4 1(zicer, kvota 1.5)
    3. tim 5 : tim 6 1 (zicer, kvota 1.5)

Ovo stavite na svaki od 3 tiketa!

Cetvrta tekma na svakom tiketu bice ova ''gusta''. Na svaki stavite razlicito (1,x,2).
    Primer:

500 kinti
    1.5x1.5x1.5x2.5= 8.43
    8.43 x 500 = 4200 i nesto

Shvatite da dva tiketa sigurno padate, ali ako ubodete 3 zicera, sigurno prolazite tiket, jer se cetvrta tekma mora nekim od ova 3 ishoda zavrsiti. Ako je kvota 2.5 recimo najmanja u toj tekmi, vas minimalan dobitak ce biti 4200-1500= 2700 dinara
    To je samo fora da na zicere dobijete malo vise love, dobitak i nije bog zna kakav i ako promasite zicer ode lova u nepovrat, ali moze se lepo zaraditi ako igrate na barsu, real, mancester i dodate neku neizvesnu.

Има још бољи систем. Узмете три квоте од 1.5 и одиграте само један тикет са те три утакмице. Уложите 1500 и ако дође добијете 5000 дин. 5000-1500 = 3500 динара добитак. Много боље него ово што је севастократор поставио. :) Реално, брате, тешку глупост си одвалио.

8. Koi ste vi svi nemači poima. Moj NBA sistem je najbolji od svu decu!

9. Gazimudo ja ћу играти икс2 на Њукасл

10. мирише ми Зенит Анжи на 1&3+, квота 3

11. Фејзбукманијак
    Gazimudo ja ћу играти икс2 на Њукасл

To bre!

jebote prelistah pola fejsbuka niko ne pominje tekmu njukasla, i ono malo sto ih pomene roka gg ili 3+. Po meni ce ih njuka ocepiti jedno 1:4. Jes da nemaju pobedu na strani jos,al mora nekad!

Nego vase misljenje:
    Bamberg - tamo neki Feniks . 22,5 poena je hendikep. cereci ih redovno bamberg,al u cetvrtak igraju protiv partizana EL, cenim da ce ovde da idu na maximalno zalaganje. Mozda da nabiju 15ak razlike, i onda sa sestim timom da to odrzavaju.

Skavolini - Milano. Razmisljam se da odigram da domacin daje manje od 71,5. U zadnjih 5 tekmi, jednom su dosli do 65 poena, ovo ostalo ispod 60. I to od mnogo losijih timova od Milana. Jes da i ovi imaju EL u petak, al oni su 99% ispali, a vec imaju dosta poraza u ligi,cenim da nece da se sprdaju. Domacin poslednji.

Sta vam je sigurnije prvi ili drugi par?

12. и још на све то фулам 4 5 текми није на свом терену добио, чак је и губио већину

а и није победио 6 утакмица заредом у лиги тј 7. последња победа 20. октобра, тј пре месец дана. Сад се ломим и чисту двојку да ставим лолол

13. Зенит из Х у Х, квота 5,25.

14. nije valjda da verujes u te zlojave?

15. Које злојаве? Ово је мој предлог лоло.

16. Zato sto po fejsu kruzi kako je to namesteno X-X

17. Да, исто кад круже текме из лиге шампиона да су намештене.

18. Aj ovi sto su ostavili bar jedan predlog i nekako,al pazite ovog pacijenta:
    http://upload.slike.com/slike/h25dE.png
    http://upload.slike.com/slike/aV25C.png
    http://upload.slike.com/slike/y9H8J.png

covek izrokao sve prelaze, al zaboravio da ima clanove u grupi pa da to mozemo da vidimo , buahhahaha

p.s. Jel ume neko da mi spoji ove 3 slike u jednu, leba vam?Ako neko zna, nek ostavi ovde na temi,najpre cu videti.

19. hm,hm znam ovo sam i ja radio ...
    Prvo napišeš sve moguće sisteme na nekoj utakmici,pa onda lepo isključiš stranicu tj. samo blokiraš da se vidi ... kad prodje utakmica polako obrišeš redom sve sisteme koji nisu došli,a naravno one pogodjene ostaviš ... i onda lepo uključiš stranicu da je vidljiva svima .. prosto ko pasulj i na to privlačiš budale ... ovaj gore se zajebao ahahhaha zaboravio prvo da je isključi vidljivom ... kakav lik
    Najbolje je pred početak isključivanja stranice da proveriš da li ima malo ljudi u tom trenutku koji je prate.Ovako sam ja skupio nabrzaka oko 5000 članova i onda kad sam krenuo da pokušam da zaradim preko toga MOMENTALNO MI JE OBRISANA STRANICA.

20. Валенцијен - ПСЖ вуче ме ту да ударим јаку двојку 2.00 округло за сад, ал јак домаћин Валенцијен, мислим да је ред дизгубе сад...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.