Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ima li neko iskustva sa igranjem dvoznaka?
Imam ja. Digo 15 jura, igrao 3 x2 protiv favorita. Real Dortmund, City Ajax i još nešto bilo :D
Kako se igra? Uputi me?
имам и ја, прошли викент играо следеће двознаке
Бајерн Дортмунд Х2 (1:1)
КПР Астон вила Х2 (1:1)
Ница ПСЖ 1Х (2:1)
Шалке Мехенгладбах Х2 (1:1)
Валенсијен Ремс Х2 (1:0)
Вест хем Челзи 1Х (3:1)
јбга пао на једну. ал сам исто похватао падове фаворита и то 5 од 6
није лоше играти то кад су квоте нако, мало јаче. преко 1.7
Fejzbukmanijače, je l' nisu to duple šanse?
то су дупле шансе. двознак
a šta je onda ona zajebancija- x;1 pa se računa kvota koja prođe, x ili 1?
Ja znam da ima kao winner1 tako nešto, manja kvota nego fiks, treba ili na poluvremenu ili na kraju da bude 1. Isto tako i za x i 2.
Winner 1 ti je isto kao dupla sansa 1X, samo sto se u slucaju X, racuna kvota 1, ali ne padaas kao kada bi odigrao cistog 1.
а имаш на моцарту оне нове игре Хпп или Хкрај... то је ово што капон покушо добјасни
a šta je onda ona zajebancija- x;1 pa se računa kvota koja prođe, x ili 1?
ako na isti par odigras X i 1, automatski dobijas 2 kombinacije. Racuna ti se ona kvota koja je prosla , recimo kec, sa ulogom po kombinaciji.
газимудо паде њукасл лоло
padoh oca im jebem, gde su oni demba bi, sisei i tako ti africki kurci sad?
Evo uplatio sam varijaciju onog sistema koji sam rekao.
Ovo je mozda cak i bolje od keceva, jer te ne zanima ko daje golove :)
http://upload.slike.com/slike/AGIL7.png
kolko je min/max? mrzi me da racunam
minimum valjda 120, max 2600
Meni se cini da je danas jako dobra kvota na PSG
2.0 - 2.1
ja bih njih pre da daju 2+, kvota je ista,al posto su kiksare bar se osiguras.
Za 50 kinti, čisto da imam šta da pratim večeras:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1418-8948979-1041
Prva ode u 4+,al druge dve stale kod 1:1. I sto je jos gore, anderleht u 15om minutu bio 1:1