Pa to je to Makarone. Ovi iz kladže mu dali 500 đunti (pošto je ciganštura) i rekli da su ga mnogi igrali preko pojena i on zinat da 27. Jebena ciganštura nasteroidisana. TOMA OKLAHOMA I KEJDI DO KOBEDE!!!4214513
Barca (-8.5) - Fener , moze li H2 , odnosno da fener pukne sa manje od 9 razlike. meni deluje realno.. Pravice im Bo haos, navaro je go kurac u odbrani.
Pa to je to Makarone. Ovi iz kladže mu dali 500 đunti (pošto je ciganštura) i rekli da su ga mnogi igrali preko pojena i on zinat da 27. Jebena ciganštura nasteroidisana. TOMA OKLAHOMA I KEJDI DO KOBEDE!!!4214513
Mene uvek impresionira kako pogode granice za poJene igraca ili tima ili hendikepa u 95% slucajeva. Na kladionice mislim...
за викенд опет енглези шкоти италија2 и куп португалије. таман да деда мраз донесе неку кинту пред новака
Za veceras djuskam triple
nahbar vise od 15,5
Logan vise od 11,5
Fridzon vise od 12,5
za 500 kinti, cisto da imam za poklone za novaca
Ako hocete pare za prekosutra, preskocite.
Unikaha-Real ispod 156,5 prošlo,
Besiktas- Kimki 2, prošlo,
Caja-Olimpjakos, ispod 156, bilo tačno 156,
Montepaski- Makabi*, 1, prošlo,
na 200 dinara dobitak 1800, kako nisam bar iljadu stavio pu!
Neki predlog za sutra?
http://i.imgur.com/4LVay.jpg
sve GG i mirna bačka :D
ја сам убеђен да ће фулам да ПОКИДА свонси !:)
Ne diraj mi SVONSI BRE! Razkantozvalice fulama! Michu het trik!
Ja imam neki filing da ce njuka da bije arsenala i to jako. TIpa 1:4
Ne znam da l si duduk za kosarku ali ovo je kao da si napisao
Crvena - Zvezda 1.
Siena Montepaski - Tel Aviv 1, po je moglo da prodje. gej smajli.
Fuhlam - Svonsi XXX
Aj neko malo NBA nek prostudira, ja znam evropski basket samo.
Rano ujutru bilo, nisam duduk ne brini, basket najbolje znam, samo sam bio pospan. Fak of smajli.
E vako, nadjes neku utakmicu NBA, pomislis sta je logicno da dodje, i odigras kontra! I mlatis milijone
Ja stavio za danas na Djokovica i Tipsarevica.
Bez hendikepa.
Aj kad vas ima basketasa..
Barca (-8.5) - Fener , moze li H2 , odnosno da fener pukne sa manje od 9 razlike. meni deluje realno.. Pravice im Bo haos, navaro je go kurac u odbrani.
Alal ti kurac za ovo!
Gazi odigracu to sto kažeš za 1000 pa ko ga jebe. :D
To i Panataikos?
Moze ako Navaro cuva Bo-a, a neverujem da hoce.