Кладионица

1. Fejse, rekoh ti ja danas, za povećanje kvote sa 1.9 na 2.7 na Aston Vilu...
    Zajeba me X na Fulamu, dobio bih 90-ak km. Pu, kud ikako i predlagah danas jebeni X!

2. Gazimudo
    Moje neko misljenjo:

Everton GG3+
    Arsenal 4+ (moze i 5+, po 2+ u oba poluvremena, mislim da ce ovde da prsti,a moze i dvojka)
    Bolton moze u 3+ ili 4+

fina ti je to kvota

EDIT, sad vidim daj e everton sutra, umesto nejga moze Cristal palas GG3+

Ne znam da li sam ti mogao vise pomoci :D

3. lololo bravo, šteta što ne ispratih. Kolika je bila kvota Nagazionamudo?

4. Marvo me usrecio,samo da uvatim X ovde,i 3 500 u dzep

5. Zhajk

prolaz 100%

Stoke - Sautempton više golova drugo poluvreme kvota 1.75
    Norič - M.siti više golova drugo poluvreme kvota 1.75

i dosta od mene ....dajem glavu na panj da ovo prolazi

http://www.stewwebb.com/guillotine_symbol_of_tyranny_files/image001.gif
    Ode glava Zhajk :D

6. Makarone, oko 15, zavisi od kladze

7. Brate Mastere, on je to odigrao ali su mu slicajno umesto Norica otkucali Arsenal. Dobio je tiket, ne brini.

8. Dobro ajde ne morate sad 20 strana da popunjavate kako sam ja pogrešio.
    Opet sam nešto i pogodio kao naprimer odličnu kvotu na Donkaster.
    Ispravićemo se sad sledeće kolo.

9. Za večeras:

Brooklyn-Cleveland 189.5 više
    Minnesota-Phoenix 195.5 više
    Milwaukee-Miami 196.5 više
    Portland-Philadelphia 191.5 više

Za sutra:

Everton-Chelsea GG
    QPR-Liverpool GG

Srećno onom ko ovo prati a i meni što igram :)

10. Evo mog i drugog gubitničkog... Malo poslušao Džankijeve predloge za košarku, ali obećavam da neću više :))
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1442-9139478-1046

11. Jebiga, juce skinuh nba 7/9...manresa vodi celu tekmu, a laguna daje 4 poena u 3/3...

12. Ma, brate, nisi ti mene naterao da ja igram.
    Onako, iz pohlepe, stavih još ta 2 para, kapiram ti to pratiš i još uz pretpostavku da su Česi levatine. Mada je i igra sa ovim poenima < ili > od neke granice čista sreća.

13. Pratim to...cesi bili granica 162.5 kod mene :) a doslo 162...jebiga sjeba te granica...a nimburk sam ocekivao minus, mada igrali sa 2. postavom

14. Gazi brate, cekam samo Everton - Celsi. Hvala najlepse. Ovo za Kristal nisam ni video jbg. Samo da dodje gg3+.

15. Uplatih i danas neku zajebanciju. Ne verujem da ću proći pola parova, ali ko ga jebe...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1540-7025844-1046

16. Gazimudo, ljubim te u kurac. 1 min everton vodi.

17. Da stavim 7 + na livebet?

18. Снуп, за колко пара чекаш ?

19. 7000 i nesto. OOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAN LORENSOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAN LORENSOOOOOOOO. Jos jedan gol.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.