Кладионица

  1. sunshine
    Znate sta, red je i taj Mancester da pukne jednu u gostima. !!! :)

    А-а.

  2. Ne daju se gamad iz Mancestera. Pa nece valjda da nam ukradu rekord za titulu bez poraza.
    Al ima vremena. :)

  3. Коме вама ?

  4. Arsenal uzo svojevremeno titulu bez poraza. Kada ih je usralo ono jedno čudo od generacije.

    Ako MU ne izgubi ni jednu u ovoj sezoni to će biti najveće dostignuće nekog kluba u istoriji sporta. Jer ovakva konkurencija nije bila nikad i nigde.

  5. Ма изгубиће од најјачег тима у Енглеској, Њукасла!

  6. Kad smo juče iščupali nulu, počeo sam da verujem.

  7. Њукасл најбоље игра против најбољих тимова...

  8. Vibudale, pa igrali smo prvo kolo protiv vas. Niste pola prešli. :p

    http://www.youtube.com/watch?v=iVKgY9vLkH8

  9. Ima jos mnogo do kraja,bar 10 timova moze lagano kod kuce da odere prva 4 tima,a ni ostali nije da ne mogu.Ja iskreno ne verujem da Man Utd sa ovakvim timom moze da ostane neporazen,ali ko zna,ipak su na okupu dugo,pa koliko god da meni Flecer,Anderson,Rafael i jos poneki nisu jednostavno za Mancester,mozda i uspeju da ostanu sa 0 poraza.Mada gostuju na Enfildu,tako da mislim ako nigde pre,da ce tu da kiksnu,mora Liverpul kolliko god jadan bio,da im vrati za 2 poraza ove sezone i onu kradju u kupu.Ali bih iskreno voleo da ne uzmu ni oni ni Celzi titulu,vec neko treci.Arsenal ili Man City,nije mi bitno...

  10. Ма који Манчестер, имају 2 победе на страни, Е!

  11. Ма који Манчестер, имају 2 победе на страни, Е!

    Jebi ga,ali nemaju ni poraz.Bod po bod,kuca! :) Nije da mrzim Mancester,cak sta vise ok su mi,ali ne mogu da simpatisem trenutno klub koga jebeni Berbatov vadi iz govana! Pa on meni ne bi igrao u Borcu iz Cacka,kunem vam se! Ali to je opet moje misljenje,a on im donosi bodove,pa ja ispadam glup...

  12. Бербатов је нула од играча.

  13. Arsenal uzo svojevremeno titulu bez poraza. Kada ih je usralo ono jedno čudo od generacije.

    Nema sanse da Djavoli osvoje titulu bez poraza, ubedjen sam da ce kiksnuti nedje i to protiv nekog slabijeg, npr Wolfsi sledece kolo. Cuj usralo ih, taj se tim pravio barem nekih 4 godine, nemo tako Frenkie pokazi respect :)

  14. Па јесте, усрало их је..

  15. Sad ja treba da se primim. -.-

  16. SAF je institucija. Da vidim tog Murinja, Gvardiolu, Anćelotija koji će sa takvim timom ovako da se drži. Oće kurac.

    Razlika između MU i ostalih je što mi imamo ogroman broj igrača na raspolaganju. Bukvalno samo dve-tri ne smeju da se povrede na duže staze. Svi ostali imaju zamenu. Čelsiju, Arsenalu, Sitiju, Totnamu se povrede dvojica-dvojica ispadnu iz forme i ćao titula.

    Čelsiju se to već desilo.

    Druga razlika je što mi imamo Vidića i Ferdinanda-a oni nemaju.

    bvdlga, sve si u pravu samo debelo grešiš za Rafaela, Andersona i Flečera. Pogotovo za prvu dvojicu. Anderson je već dobar, a Rafael će biti najbolji bek na svetu za koju godinu kad ga SAF izbrusi.

    GGMU!

  17. Видић, ШКК ?

  18. Francky Delevra
    Vibudale, pa igrali smo prvo kolo protiv vas. Niste pola prešli. :p

    Тек сад ово видим, но, видећемо како ћете издржати пакао Сент Џејмс ПАРКА !

    ЊУКАСЛ !

  19. Nema sanse da Djavoli osvoje titulu bez poraza, ubedjen sam da ce kiksnuti nedje i to protiv nekog slabijeg, npr Wolfsi sledece kolo. Cuj usralo ih, taj se tim pravio barem nekih 4 godine, nemo tako Frenkie pokazi respect :)

    Pokazujem rispekt, taj tim je bio jedan od najboljih u poslednjih dvadeset godina. Takav tim da bi se skupio mora žešće da te osere. Tu nema pameti.

    Tvrdim i ja da nema šanse da ne izgube, ali ako se to desi u ovoj konkurenciji svi ostali treba da se skupe i da SAF-u pomamlaju palamar.

  20. Jeste, to su u pravu. Sta bi ja dao da Arsenal ima onakav stoperski par, a ne ovu papazjaniu (Osim Vermalena). Ova sezona je jako cudna, jer su svi podjednako dobri/losi. Nema kao proslih da neko jede malu decu tokom sezone (Celzi, Mancester ili neeekad davno Arsenal)
    Ako vec Arsenal ispadne iz borbe za titulu, navijacu za United, jer mi je City odvratan, razloge svi znaju.