Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Седпласе, ништа немој да браниш. Ево вечерас друг чекао барсу више голова у другом за неких 6 сома. И ми индијанци одемо у кладионицу, он пукне хиљаду на прво 2+, па после на полувремену и две хиљаде на мање голова, граница била 2.5, и сад је у плусу 3, уместо 6 сома. Ја никад нисам био за брањење, једноставно, ако 'оће - 'оће.
А мене вечерас баци партизан усрани, и то их играо кад су губили са 5-6 разлике, уз барселону кеца, порто кеца и палермо 1х. квота 3 на 600 динара. јеб'о им ја матер, дабогда издували за ф4.
но, за сутра:
ваљекано х
сампдорија 1
њукасл х
дортмунд х-2.
igram 3 tiketa sa 5 uvrnutih mixed dobro prostudiranih parova i na sva 3 tiketa me SRUŠI ISTI JEBENI PAR (KOJI JE JEDINI BIO NA SVA TRI TIKETA) dag & red... gg/3+, 3+ i gg... slepci su završili 0:1. Evo ovde ću se zakleti i nek ostane zapisano forever... MIRAŠ VIŠE KLADIONICU NE IGRA! NE IGRA. odustajem, borba je uzaludna.
Probajte Kardif i Parmu na pobede u dublu, ~4.5 kvota
Нпр овде, три из бразилске лиге готове, али још пише да је тикет активан:
Kasne mnogo, Meridian je mnogo brži i bolji za igranje online, i više utakmica i sve...
Kad se navikneš na Meridian bude dosta dobro...Ne reklamiram nikog, boli me tuki, kako hoćete, ja igram na oba, ali je daleko bolji Meridian...Ažuriranje odmah na sajtu, odmah ti obračunaju dobitak, stave raspoloživo, da ne čekaš kao u Mocartu, liste besplatne, stalno imaju neke nagradne igre, i one bubnjeve, ako omašiš jednu tekmu na tiketu od više od 4.5 utakmica, dobijaš pare nazad... Imaš turbo isplatu, što bi ovaj sedplas mogao da iskoristi, podigneš pare kao da tu tekmu nisi ni igrao, ne jebeš se dal će doći, imaš virtuelni fudbal (to ne igrajte), i sl. NE REKLAMIRAM NIKOGA, ja sam neku kao uhvatio začkoljicu, ako nekog interesuje može i na pp da mi pošalje, tačnije dve, ali sa malo većim ulozima, da se razumemo... :)
Deranje, uzeo sam lovu. Doduse uplatio sam samo 1000, jer su mi ostale pare trebale, ali ni ovako nije lose. +2500 :)
Jebes meridian...
http://www.betexplorer.com/basketball/ukraine/superleague/nextmatch.php?matchid=1561801
danasnja moguca 3za3 tekma...kvota 3, bas lepo.
Dzankee, jel nekim slučajem to sa FB-a prikupljaš?! Ako da, onda piši propalo, to sve dečurlija pokušava da uzme pare lupajući... ako si ti nešto pratio, da te ispratimo... :)
Svako za sebe bira kladionicu, a i sajt su za online klađenje odradili dobro... :)
http://www.dodaj.rs/f/32/Px/4OZv6twB/untitlesefdsaf4567521d.jpg
Ako neko raspolaze sa hiljadama evra, evo mu utakmica SURE BET. Al kad kazem SURE to znaci 100%. Zarada na ovom paru je 3%.
Olympiakos - Aris
prvo poluvreme preko 2,5 gola, u Willem Hillu je kvota 3.
prvo poluvreme ispod 2,5 gola , u BWinu je kvota 1.67,
Uplatite u prvoj kladzi na vise golova 34.35e
Uplatite u drugoj kladzi na manje golova 65.65e.
Isplata vam je 103.6e, a uplatili ste 100e. Profit 3,6e
Doslo Papete,steta sto jos neko nije odigrao! danas ZICERI
Oklahoma Cikago 1
Phoenix San Antonio 2 (bez Parkera)
New York Phila 1
1,87 kvota....nej da omane,na malo vecu kintu.
Na sporednom tiketu Dallas- Lejkersi 1 1,7 i Portland-Boston 1 1.7!!!!
@Gazimudo Arbitrage? Moglo bi da se isplati al ko ima bas love...
Atomska BOMBA DANA:
Juventus - Sijena X2 @3.55, 2 @9.5, tim2 1+ @1.85
Ispratiću Gazimudo ovo za Sijenu, trebaju im bodovi, daće bar gol.
бездерањамолим одигро сам и ја то :) ал за ситниш неки :Д ео испратићу и овај твој предлог...
stavi to sto si uzeo na ove tri tekme i dobar si :)
edit: jebacina, Tony Parker ne igra nocas!
Pa ovo ti je jedini SURE BET.
Al nama je ovo tesko da pratimo jer nemamo kartice na kojima imamo dosta para.
Razlicite kladze daju razlicite kvote za iste tipove. I onda uporedis max kvote za neki tip, i izracunas da za uplatu od recimo 100e, ti mozes da zaradis preko 100.
Dakle ti si u plusu od 1-5%, al bar si sigurno u plusu.
Al cak i pracenje sa ukupnim ulogom od 100e, donosi profit od oko 3,4,5 e, sto je opet smesno. Mada, s obzirom da svaki dan ima neka tekma, nije malo ni 150e sigurne kinte mesecno :)
Znam za to,imaju i programi koji prate i racunaju koliko bi trebao da ulozis,mada je sve to jebeno,sto zbog kartica sto zbog para,al ko se potrudi i upusti u to moze i da zaradi malo...
ON: Dallas-Lejkersi plus poeni 207,5
KONAČNO POSLE 5,6 MESECI ČEKANJA
DOJAVA!!! DOJAVA!!! DOJAVA!!!
UTAKMICA JE BLOKIRANA U MNOGIM KLADIONICAMA
I TAMO GDE JE DOZVOLJENA ČIM HOĆEŠ VIŠE DA UPLATIŠ ONI NE DOZVOLJAVAJU
Ako imate u vašem kraju neku drndavu kladionicu onda će valjda tamo moći :)
Utakmica se igra u 21:00
Urugvajska liga
PRELAZ IZ >>> 2-1
Oni koji mi se jave,a redovni su na ovoj temi DOBIĆE JE!
Ima još dosta vremena do početka utakmice ... idem da vidim da li u ovoj mojoj kladži može da se igra,pa da izbacim ovde tiket,ali naravno 5,10 min pre početka utakmice.
OVO JE IZUZETNO JAK IZVOR!!!
Pozdrav
Liverpul - Danubio?
dionysio, 3za3 ti nije nikakva dojava, nego saradnja izmedju klubova.
eo ide za sad, ja nisam ispratio, ali cu je utefteriti....3.50 kvota jebote!