Кладионица

1. BezDeranjaMolim
    A sta je bre ovo! Ovo je namesteno!

Zasto ste pustili Siroki, dechk0?

2. @Gazimudo ja sam partizanovac.....jebote znao sam da s kvotom jedan tacka tri pet nesto NIJE U REDU i ko na kurac je stavljam, i pocecu vise da sanjam kvote 1.3 i 1.35....a ovo nije bila zvezda veceras....

3. Pravo da ti kazem, i ja sam se zacudio cemu tolika kvota na efempe.. Moguce da je neko stelovanje u pitanju.. Mozda ovaj Sutalo predje sledece sezone u FMP

4. Neko stelovanje jeste, videlo se iz aviona od prve cetvrtine kad su ovi napravili 11 razlike da igraju da izgube....Sutalo najbolji poznavalac igre na parketu na ovim prostorima.

5. deranje nadam se da ne trolujes? pa vama sve namesteno majku mu...

6. Фејзбукманијак
    gazimudo, fuca prošla

Jos tenis, pa da uzimamo pare. Mada me nesto brine sad, mnogo mi je sigurnije delovao kad sam sastavljao :D

7. elem, mogli bi fila i bruklin veceras plusic, fila 90 nek da ovi 95 i tutto finito...i naravno dodate zicer tipa Barthel - ivanovioc 1 1.6 i eto.

8. И ја сад нешто гледо, није баш сигурно :) ал оно, надамо се да ће проћи :)

9. Gdje nadje samo 1,60 na Monu?

10. Leteći medvjedić
    Gdje nadje samo 1,60 na Monu?

ma pusti budalu,ionako Ana dobija.

11. свуда је квота 1.5 на ову рибу а на ану око 2.3 не знам зашто..

12. Igrah Bruklin 2, Denver 2, jutu 1 i GS 1...

13. ionako Ana dobija

Voljela bih da Ana dobije, ali tesko...

свуда је квота 1.5 на ову рибу

1,70 bet live,wwin, 1,75 mozzart ...

Ana je tradicionalno dobra na ovom turniru, jednom ga je osvajala, jos jednom bila u finalu, SF, QF, ali ova Mona je opasna, posebno kad izadje na mrezu, a to radi cesto, i onda nema odbrane :/

14. Leteca medjedica siguruno trenira tenis?

E da i krknuo sam pare na Oklahomu!

15. Ana igra iskljucivo kad je raspolozena. S obzirom da je podigla formu u poslednje vreme, a i da pobedjuje kad je i ne idu servis ili forhend, verujem da ima i malko vise samopouzdanja. Nije ova Bartel nista sto Ana do sad nije pobedjivala..

16. S obzirom da je podigla formu u poslednje vreme

Ja nisam ove godine vidjela da se Ana popravila, osim sto ona prica :D
    Nije ove sezone dobila nijednu TOP 20 teniserku, a Mona jeste bar 4 iz TOP 20 ove sezone dobila, osvojila titulu, a i upisala jos jedno finale, u mnogo dobroj je formi, a Ana i nema tih rezultata. Nekad jeste, ali danas ...

17. пу бре, онај јановић, није погодио први сервис последња 4 своја гема... јбга

18. Stasni NY je uspeo da ubaci cela 64 poena hahaha. Ovo dugo nisam video.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.