Aha, vidim ima dosta meceva, pa rekoh ima nesto da se igra.
Dobro, vratimo se na fudbal onda.
Za danas bi trebalo da dodje York-Rochdale 1 ( 2,3 u mocartu )
Yorku treba pobeda da bi se malo udaljio od opasne zone, Rocdale ne moze napred, a tesko da moze i nazad, plus ima mec manje od rivala. Na klupi Yorka, pred domacom publikom, debituje novi trener, tako da se nadam da ce sok terapija uroditi plodom. Za 2.3 svakako vredi probati.
ајмо ернани бартоли мишљење? Капирам да бартоли не може баш да добије меч, ал верујем да ће узети бар један сет што би рекло да ја типујем изнад границе гемова, што значи више од 20.5 гемова, мислим да је то граница. Шта ви мислите?
Au brate. Odigram sve u plusu, ono ode sve u minus. :D
пу бре, онај јановић, није погодио први сервис последња 4 своја гема... јбга
Jbg, da nije prvi set onako glat pukao , mozda bi i prosao tiket.. Racunao sam na bar jedan taj brejk, al kurac..
Jel ima neko danas neki predlog za pucanje para?
Barca - Milan NG .. Nema ko u Milanu da zabije, a i ocekujem da ce tesko da predju preko pola.. kvota je sigurno extra.
Hehe, budala. Zicer bato, zicer. Protiv Ivanovicke i Troickog uvek igrati. I Fila prosla plusic ako ispratio neko.
napravio tiket, kvota 476, za 400 pa kako bude lololo
dajte neki predlog za tenis, velika je ponuda
smesna ponuda tenis....po meni jedino od nba sigurno je...
Majami - Atlanta ispod 196.5 poena...ovo bi trebalo da ode u minus...
Klivlend-Washington 2 1,85 (bez Irvinga)
Milwoki-Dallas 2 2,50 (bez nekog od Sandersa,Redika i Iljasove) ili dodatni poeni 205.5
Aha, vidim ima dosta meceva, pa rekoh ima nesto da se igra.
Dobro, vratimo se na fudbal onda.
Za danas bi trebalo da dodje York-Rochdale 1 ( 2,3 u mocartu )
Yorku treba pobeda da bi se malo udaljio od opasne zone, Rocdale ne moze napred, a tesko da moze i nazad, plus ima mec manje od rivala. Na klupi Yorka, pred domacom publikom, debituje novi trener, tako da se nadam da ce sok terapija uroditi plodom. Za 2.3 svakako vredi probati.
кршим свој кладионичарски пост данас да одиграм милан х-2 на 200 динара. и 200 динара да се против милана свира пенал.
0-2 гола и аупичкуматерину.
Žešće se razmišljam da stavim bar 1000 na Milvoki - Dalas preko. Ma staviću, štakojkurac. Kurac, staviću 500, pička sam. olololo
ајмо ернани бартоли мишљење? Капирам да бартоли не може баш да добије меч, ал верујем да ће узети бар један сет што би рекло да ја типујем изнад границе гемова, што значи више од 20.5 гемова, мислим да је то граница. Шта ви мислите?
Evo jedan u kost...
http://www.dodaj.rs/f/1X/iD/3KKjJdW7/1.jpg
@Blejk stavi 200 din na 2iplus :D mislim da je oko 4,6kvota
Barsa tri nula
galata jen dva
sa evrom
Ja odigro tiket, al posto ni sam nisam verovao damoze da izadje, nisam vam ga ostavio. I naravno, pukoh na prvu tekmu, LIKE A FUCKTARD
jebo milan kacu glupi
Barsa tri nula
galata jen dva
sa evrom
вероватно капираш сад у себи "што не траје текма 60 минута" лоолол
Jebem li im mater,stojim u merdijanu i razmišljam oćul 2 1 il više,i serem ae neće oni to su turci.
Evo gledam tiket i samo sebe proklinjem.