Кладионица

1. Sisaj kurac Lidsčino mrtva raspala, što ne možeš da pobediš predzadnjeg na tabeli mrtvoj. Napaseš mi se kurca k'o zec kelerabe, mater ti jebem. Ne mogu da verujem da uvek mora jedna. To je toliko banalno i standardno postalo, da padam na jednu, ali kad čovek pomisli koliko bi para imao da je uvek ta jedna još dolazila, ili makar eto nije ni igrana, zastrašujuće je. Ne želim ni da znam, kad malo bolje razmislim.

2. Dankan i Lenard ne igraju za San Antonio, ko ima online nek igra H2 sa Minesotom!

3. Aha. Tako San Antoniju nije igralo 6 igrača protiv Finiksa (uključujući veliku trojku) pa su ih dobili, i to čini mi se preko 10 razlike. :D Ono jes', vredi pokušati, ali u tom cirkusu ništa nije sigurno.

4. Racunajuci sinoc onakvu tekmu protiv Oklahome.

5. Ponavljam trpajte na Majami minus 197.5...po meni zicer kao barthel sinoc

6. Gazimudo
    Ja odigro tiket, al posto ni sam nisam verovao damoze da izadje, nisam vam ga ostavio. I naravno, pukoh na prvu tekmu, LIKE A FUCKTARD

Chavez, znam o cemu pricas. Evo vako nesto na primer:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-2641473-1065

u subotu pao na na dortmund X2 za 3000, u nedelju uzmem jebenu sicu, juce padnem na tenis vise gemova za 3200, i veceras na ovo za 2800.
    PUSITE KURAC!

7. Kažem ti, sama pomisao na količinu novca koju bih posedovao, da je svaki tiket koji sam pao za jednu isplaćen, je jednostavno zastrašujuć podatak.

Sutra opet. :D

8. Proš'o onaj splu lagano, ali mi uopšte nije žao što nisam stavio soma jer bih duplo više strahovao da li će proći ili ne. :)

9. Griffine, baci par puta hiljadarku pa da vidis hoces 4i lil 5i put srahovati. Ja kad sam prvi put stavio 1000, secam se kao juce da je bilo Besiktas 1.6, tresao sam se kao prut. Kasnije kad sam imao para, stavljao sam hiljadarku i na 15 kvotu.
    Al vratis se uvek nekom magijom na nulu. :)

10. Ovde bi trebala dvojka. I zbog forme i zbg izostanaka.
    http://www.flashscore.com/match/lKJpxoyR/#match-summary
    A kvota je oko 2.10

11. Maćori, ja sam jednom na neku glupavu dojavu stavio soma, pa sam stavljao na neke ''sigurice'', gde mi je fazon ukupna kvota bila 5 i bar jedno 3-4 puta me je jedna obarala. Stavljao sam ja po soma ranije dok sam imao kakvu-takvu kintu, nije to problem, nego je problem što sam sad baš u kurcu s parama pa bi trebalo da štekam i poslednji dinar. :)

12. e tako isto i ja. Imam tipa 2000 i ako stavim 1000 i grunem, najebo sam jer cu morati mesec dana peske na faks da idem :)
    A ako stavim 200 na par utakmica, sjebe me jedna.

13. H2 Minesotsa i 2iplus Dallas :)

Za nocas

Klipersi-Memfis 1
    Denver-NY 1
    OKC-Juta 1
    Boston Toronto 1

14. brao deranje, i ako neko ispratio majami minus, pokloncina! a za danas...da vidimo

15. Rešio sam da okušam sreću sa rukometom.
    Flens- Wetzlar h1 (+5.5)
    Hamburg 58.5-
    Holst- Kolding 51.5+
    Cuenc-Barselona 58.5+

Gukni Džanke, Peruničiću, je l da pravim mesta u novčaniku?

16. Cek, izlupao si granice?

17. Odigrao sam sa ortakom celu nba za veceras.
    na 100 kinti, izlaz 80 000. I Aupicku materinu. Kad je cirkus nek bude cirkus do kraja!

18. Ne bih se upustao u danasnju rukomet ponudu...a od basketa..

danas...budivelnik spartak preko 146.5, i vurgzburg ispod 149.5...vurgzburg bi trebao da spusti ove na malo poena, a budivelnik suterska ekipa...

a od nba..

golden stejt ispod 199.5...mislim da ce staviti akcenat na odbrani veceras...kao u prosle 3 tekme, i da se ta serija malog broja poena nastavi...i...
    sakramento - cikago ispod 196.5...ista granica kao protiv lejkersa, ne verujem da ce se cikago upustati u brzu igru, nego da ce da odigra odbranu na nivou, a sakramento protiv ekipa sa dobrom odbranom nema resenje..

19. Данас Малага - Порто
    а) Х 3.10
    b) X-X 5
    c) T.R. 1:1 6.5
    Гуд лак & хев а најс деј!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.